Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בארץ זה היה נגמר בדקירה

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

סרטון מהיום בערב,שוטרים עורבים לנהגים שלא עוצרים בעצור.

לאחר שעצרתי עצירה מלאה ופעלתי כנדרש השוטר מסמן לי לעצור בצד,כאשר אני מתקרב אליו הוא שם לב אל המצלמה שמורכבת על השמשה שלי ומסמן לי להמשיך לנסוע. קצת מבאס שהוא לא משקיע יותר מאמץ בעצירת מי שבאמת עובר על החוק.

https://www.youtube.com/watch?v=G1GnkAaWYnw

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
סרטון מהיום בערב,שוטרים עורבים לנהגים שלא עוצרים בעצור.

לאחר שעצרתי עצירה מלאה ופעלתי כנדרש השוטר מסמן לי לעצור בצד,כאשר אני מתקרב אליו הוא שם לב אל המצלמה שמורכבת על השמשה שלי ומסמן לי להמשיך לנסוע. קצת מבאס שהוא לא משקיע יותר מאמץ בעצירת מי שבאמת עובר על החוק.

https://www.youtube.com/watch?v=G1GnkAaWYnw

לא ניראה שהם שם בשביל לאכוף את התמרור.

ייתכן ונראית חשוד מסיבה זו או אחרת, או שמא יש התרעה על רכב

כמו שאתה נוסע בו (מסחרי?).

כשהתקרבת לשוטר הוא ראה אותך וסימן לך להמשיך לנסוע, החשד חלף ולכן הוא

שחרר אותך לדרכך.

בנוסף - לא ניראה שמדובר בשוטרי תנועה אלא סיור, קשה להאמין שיעמדו 2 ניידות

סיור לאכוף אי עצירה בעצור.

פורסם (נערך)

ייתכן ואתה צודק,פשוט זה מקום ידוע כמו שאלכס כתב לשוטרים שפשוט עומדים ומחכים לפראייר. מה גם שהוא מסתובב ביד עם מה שנראה כמו פנקס דו''חות ומהמקום שאני ישבתי אפשר היה לראות ב100% שהוא לא מסתכל עליי אלא על המצלמה. הוא פשוט הגיע לצוד,זה הכל.

עריכה אחרונה על ידי GABIUBOGI

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
ייתכן ואתה צודק,פשוט זה מקום ידוע כמו שאלכס כתב לשוטרים שפשוט עומדים ומחכים לפראייר. מה גם שהוא מסתובב ביד עם מה שנראה כמו פנקס דו''חות ומהמקום שאני ישבתי אפשר היה לראות ב100% שהוא לא מסתכל עליי אלא על המצלמה. הוא פשוט הגיע לצוד,זה הכל.

אני מקווה שלא כך הדבר.

אגב, עם איזו מצלמה אתה מצלם? אם מדובר ב a118/c זה די שולל את התיאוריה,

שכן היא נראית לגמרי דומה למובילאיי וכו'. אם אתה נוסע עם g1wc/cb/h וכו' אז אכן קיים

סיכוי שהשוטר הבחין בכך שיש מצלמה בשמשה, אך שוב - לא בהכרח שזאת הסיבה לכך שהוא

סימן לך להמשיך בדרכך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...