Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
סיכוי טוב מאוד שהייתי עושה בדיוק אותו דבר. לא מתכוון להתחנן לאף אחד שיזוז מהנתיב השמאלי.

יאללה תזמינו משטרה...

אתה באמת רואה את עצמך פועל כמו המתאבד הפוטנציאלי בסרטון הזה?

פורסם
סיכוי טוב מאוד שהייתי עושה בדיוק אותו דבר. לא מתכוון להתחנן לאף אחד שיזוז מהנתיב השמאלי.

יש משהו עקום בגישה הזו, ששומעים כאן הדים שלה לא אחת. אז שמע משהו:

משמעת נתיבים אינה חזות הכל! למעשה, בכל הנוגע לבטיחות היא יחסית די לא חשובה. כן, בדיוק: לא חשובה!

לכן, כאשר חוסר שמירת ימין של מישהו (לא בסדר כשלעצמו, נכון) משיאה נהגים לתמרונים מסוכנים כמו זה ואחרים, זו תגובה לחלוטין לא פרופורציונלית וגרועה עשרת מונים מאי שמירת הימין.

ומה לעשות, ה-מטרה של חוקי התעבורה היא לא שהתנועה תזרום, לא שאתה תקבל מסלול אישי בשמאלי ולא שיהיה לך כיף - המטרה היא שלא תמות ולא תמית.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
יש משהו עקום בגישה הזו, ששומעים כאן הדים שלה לא אחת. אז שמע משהו:

משמעת נתיבים אינה חזות הכל! למעשה, בכל הנוגע לבטיחות היא יחסית די לא חשובה. כן, בדיוק: לא חשובה!

לכן, כאשר חוסר שמירת ימין של מישהו (לא בסדר כשלעצמו, נכון) משיאה נהגים לתמרונים מסוכנים כמו זה ואחרים, זו תגובה לחלוטין לא פרופורציונלית וגרועה עשרת מונים מאי שמירת הימין.

ומה לעשות, ה-מטרה של חוקי התעבורה היא לא שהתנועה תזרום, לא שאתה תקבל מסלול אישי בשמאלי ולא שיהיה לך כיף - המטרה היא שלא תמות ולא תמית.

אני, omricn, מסכים עם חן ג. ב100%. (זה בטוח הולך להיכל החתימות).

פורסם

נכון שזה לא בסדר שאנשים לא זזים מהנתיב השמאלי אבל עדיין זה לא בסדר וזה מסוכן לזגזג ככה.. אני הייתי מתאפק ונתקע מאחורי הפיקנטו עד שיהיה אפשר לעקוף מימין בצורה נורמאלית

פורסם
נהגים חולמניים שמפריעים לתנועה (אחד כמעט חוצה באדום והשניה נכנסת בצהוב ומתלבטת

ארוכות האם להמשיך לחצות או לו):

גם נהג הקטנוע טיפש.

משהו שמצאתי לפני שבועיים:

A green light doesn't mean it is safe to drive. It only means it is legal.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תאונת אוטובוס ומונית הבוקר בצומת הסירה. נראה שנהג המונית ניסה להמשיך ישר בנתיב שמאלה בלבד ולהתגנב לפני האוטובוס. אני עובר שם די הרבה וזו לא פעם ראשונה שאני רואה כזו עבירה בעיקר בשעות הבוקר. (צילום הוידאו באדיבות חבר)

[video=youtube_share;YZPIoeVpFVQ]

פורסם
מה לא עושים בשביל לחסוך כמה שניות - טוב שיש ESP. (הרכבים שלפני נסעו בערך ב100-110 קמ"ש)

גם אתה וגם זה שלפנייך עברייני תנועה, לא שומרים על הימין ולא בשמאלי למען עקיפה, העבירה שלכם דוחפת רבים אחרים לבצע עבירות בכדי לעקוף את המחסום הנייד שיצרתם.

נסעת 100-110, המקסימום המותר בחוק, אז נראה לך שמותר לך להיות בשמאלי "כי אתה נוסע מהר"?

למד את החוק, שמור עליו קודם אתה וההוא שלפנייך, ואז גם המשיגינע לא יכול לבצע את העבירה אפילו עם היה רוצה - תוצאה - כולם שמרו על החוק והתנועה בכביש זורמת יותר.

מלבד עקיפות נחוצות אין שום סיבה להתנחל בשמאלי, גם במהירויות לא חוקיות - עדיין אפשר לצייק לחוק ולשוב לימין כשפנוי, חצי נחמה.

כבר חתמתי...

פורסם

קטנוען מתאבד דביל במיוחד (3 קטעים של אותו קטנוען)

1. עוקף אותי על קו לבן ומסכן הולך רגל

2. עובר באדום בהולכה של הקטנוע (ממש עשה טובה... הלך בערך חצי מטר...)

3. רמזור אדום שאחרי הקודם - לא הרוויח כלום מהעבירה הקודמת + ממש בתוך הצומת חסר סבלנות בצורה קיצונית

4. ק"מ בהמשך (איך לכל הרוחות הוא מאחורי..?), עוקף אותי ביני לבין אוטובוס (מתאבד כבר אמרתי?)

עניין של זמן עד שדארווין יטפל בו...

פורסם

כל עוד זה אכן חומת בטון ולא המשפחה ברכב ממול. :?

נדב - נו למה אתה נוסע בנתיב שלך?! אתה לא רואה שאתה מפריע לו להתקדם? :wink:

אריקB - השרשור מודה לך :-)

בדומה לשרשור אחר במקרה דומה, אני מציע שתפנה לחברת האוטובוס להציע את הצילום.

פורסם
אני לא מבין מה אתה מתרעם עליו? הוא שומר מרחק בטחון מהרכב שלפניו והנתיב הימני איטי יותר, אז מה הבעיה?

הנהג העוקף הוא עבריין ואני חושב שמקומו לא בכביש.

קרה לי הרבה פעמים, בעיקר בקטע בן שמן - נחשונים של כביש 6,שמבוצעת עקיפה בשיירה ומגיע מישהו ונדחף לתחילת השיירה בדומה לסרטון. עקב מקרים כאלו למדתי כבר תמיד לשים עין על המראה הימנית בזמן עקיפה בשיירה, בנוסף לאמצעית ולחפש את הנהגים שנדחפים מימין. ברוב המקרים (אלא אם אתם נוהגים בפיקנטו ועוקף אתכם S8) ניתן לצפות הדחפות מימין ולהרחיב או לצמצם (תלוי בסיטואציה) את המרחק מהאוטו שמולך במטרה להפוך את ההדחפות ללא אפשרית או לא מסוכנת.

אתוודה שאני לרוב נוטה לחסום את הנהגים שמנסים להדחף בתחילת השיירה, בדומה לסרטון.

מאחר ובסרטון נראה שנהג הפיקנטו אדיש גם לסכנה שמול הפנים שלו, כנראה שלבקש ממנו גם לשים לב לשתי מראות שונות בזמן נהיגה זה יותר מדי.

פורסם
כל עוד זה אכן חומת בטון ולא המשפחה ברכב ממול. :?

נדב - נו למה אתה נוסע בנתיב שלך?! אתה לא רואה שאתה מפריע לו להתקדם? :wink:

אריקB - השרשור מודה לך :-)

בדומה לשרשור אחר במקרה דומה, אני מציע שתפנה לחברת האוטובוס להציע את הצילום.

ואני מודה לשרשור בחזרה :lol:

לגבי מטרופולין, ניסית פעם לתפוס אותם בטלפון? אין סיכוי... שלחתי מייל לשרות לקוחות דרך האתר שלהם. נראה אם יחזרו אלי.

פורסם

c1204629, לא הבנתי למה ציטטת אותי. מה שכתבתי זה תגובה ליאיר:

גם אתה וגם זה שלפנייך עברייני תנועה, לא שומרים על הימין ולא בשמאלי למען עקיפה, העבירה שלכם דוחפת רבים אחרים לבצע עבירות בכדי לעקוף את המחסום הנייד שיצרתם.

נסעת 100-110, המקסימום המותר בחוק, אז נראה לך שמותר לך להיות בשמאלי "כי אתה נוסע מהר"?

למד את החוק, שמור עליו קודם אתה וההוא שלפנייך, ואז גם המשיגינע לא יכול לבצע את העבירה אפילו עם היה רוצה - תוצאה - כולם שמרו על החוק והתנועה בכביש זורמת יותר.

מלבד עקיפות נחוצות אין שום סיבה להתנחל בשמאלי, גם במהירויות לא חוקיות - עדיין אפשר לצייק לחוק ולשוב לימין כשפנוי, חצי נחמה.

אני לא מבין מה אתה מתרעם עליו? הוא שומר מרחק בטחון מהרכב שלפניו והנתיב הימני איטי יותר, אז מה הבעיה?

אז..

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...