Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני משער שזה קרה בגלל התעסקות בטלפון. מגיע לו שילמד לקח.

"הג'יפיאס אמר בכיכר תמשיך ישר, אבל הכיכר- עגולה! נבלה..."

הבחור כנראה סוג של נביא.

הבוקר הרגשתי כברווז במטווח.

ומאיפה לך איך זה מרגיש בדיוק? :lol:

טוב, לפחות לא ברווז במטבח...:lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני עברתי באדום- מודה. תגיע לצומת ב3 בלילה על אופנוע והרמזור לא מזהה אותך נראה כמה זמן תחכה שיתחלף

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
אני עברתי באדום- מודה. תגיע לצומת ב3 בלילה על אופנוע והרמזור לא מזהה אותך נראה כמה זמן תחכה שיתחלף

דוגמה מצוינת.

יצא לי לראות דו גלגלי במצב הזה ובאמת אין להם מנוס מאשר לבדוק שהצומת פנוי ולעבור בזהירות. בדיוק אותו דבר יעשה נהג רכב שנתקל ברמזור מקולקל או כשהצומת חסום ולא מתפנה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אם אתה מצלם את הנסיעה ויש לך הוכחה שהמתנת לפחות סייקל אחד של הרמזור, אז זה הופך את הרמזור ללא תקין לדעתי.

אם אין לך הוכחה שחיכית, אז יכולים להאשים אותך בתאונה שתהיה אם תהיה או במעבר באור אדום אם בטעות ניידת עברה שם.

פורסם

קרה לי שלוש פעמים ב4 שנים האחרונות.

פניה שמאלה מרחוב צדדי על בן יהודה בכפר סבא, 6 7 דקות ובערך 3 סבבים שהרמזור לא מתחלף... מתקדם לאט ונוסע.

באותו צומת פעמיים בהפרש של כמה שבועות:

מגיע מרחוב התדהר ברעננה לויצמן והרמזור לא מתחלף 4 סבבים, רמזור שאני מכיר טוב, שוב מסתכל וחוצה.

ופעם אחת שהפניה שמאלה בצומת הנ"ל פשוט לא דלקה במשך 25 דקות והפקק נהיה עצום, ויתרתי על הפניה במקרה הספציפי הזה והעדפתי להמשיך ישר ולפרסס בשלב מאוחר יותר.

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם

אגב רמזורים לא תקינים - כך נראה הרמזור ביציאה מחניית הבניין בו אני מתגורר:

העירייה טוענת שזה תקין.

Sent from my Le Max using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• חברי המעגל הראשון
פורסם

העיקר לצעוק מסוכן מסוכן ללא הבחנה.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יותר מזה - העיקר לצעוק "זה לא חוקי אז לא עושים את זה בשום אופן" ללא הבחנה.

חוקי התעבורה אינם "מצוות שמעיות". הם נועדו לתכלית והיא קודם כל שמירה על בטיחות המשתמשים בדרך, ושנית שמירה על זרימת התנועה בדרך.

במצב קצה מהסוג הזה (ועוד אחרים כמוהו - להתסובב ולצאת מרחוב חד סטרי שמתברר כחסום, לעבור קו לבן כשהנתיב לגמרי חסום וניתן לעבור בבטחה) אפשר לעבור על לשון החוק ועדיין לשמור על מהותו וחשוב מכך - על הבטיחות. וזה מה שבאמת חשוב כאן.

גם איש חוק (שוטר, שופט) לצורך העניין יינהג כך בכל מצב כזה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
פועל לפי התמרור שאמור להחליף את הרמזור במקרה שאינו תקין.

אז אם גם אתה היית נוהג כמו בן אדם הגיוני ועובר באדום, למה ההערה המתחכמת על שליחים?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...