Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכתבת אולי זה היה קורה.

אבל בוא נניח לרגע את ההשערות בצד וניתן לעובדות לדבר.

הצפירה גרמה לרוכבת הקטנוע להאט ובכך האזהרה הצליחה למזער את הנזק שעלול היה לקרות, בסופו של דבר זה בשביל זה יש צופר להזהיר את משתמשי הדרך מסכנה.

עכשיו בתור מי שמעורב ורואה את המצב מה לדעתך עדיף?

א. לבצע פעולה(לצפור) ובכך להעיר את תשומת הלב של הרוכבת לגבי הסכנה.

ב. לא לבצע פעולה ובכך לקוות שרוכבת הקטנוע אולי תשים לב לסכנה או לחלופין היא תפצע בצורה קשה יותר.

פורסם (נערך)

הצפירה לא היתה מיועדת לרוכבת מלכתחילה, אלא לזה שנכנס לצומת באדום(!) ובסופו של דבר הרוכבת נכנסה בו. לא שכבר יש לו הרבה מה לעשות במצב כזה מלבד לפנות את הצומת כמה שיותר מהר, אבל זה אינסטינקט של לא מעט נהגים וחבל שבמקרה הזה הוא הביא לבלבול של הרוכבת.

אני לצורך העניין נוטה לצפור אם אני קולט נהג שמתחיל נסיעה ברמזור אדום כי התבלבל עם רמזור שלא מיועד עבורו.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

האמת? לא יודע

אני לא טוב בשיפוט אנשים מהצד בסיטואציות שלעולם לא יצא לי לחוות.

יכול להיות שאם לא היו צופרים לה אז היה נגרם יותר נזק, והתגובות לסרטון

היו בדיוק ההפך בדמות "חבל שלא צפרו לה.. יכלו למזער נזקים"

ואולי לא.

אני מניח שלעולם לא נדע.

אם אני ממש חייב להגיד מה הייתי עושה - ככל הנראה צופר בתור רפלקס.

ואחרי זה משבח או מאשים את עצמי בהתאם לתוצאה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

בערך

:roll:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

האופנוע נראה למרחוק, נהג הרכב הפוגע כנראה לא היה מרוכז. אולי גם הולחץ על ידי רכב שמאחוריו, את זה איננו רואים בסרטון, אולי "סתם" לא תכנן נכון את הנהיגה והגיע לפניה במהירות גבוהה מדי. בכל מקרה, לדעתי הנהג הפוגע היה יכול לראות את האופנוע ולהערך לפניה בטוחה, כולל עצירה אם נדרשת.

עם זאת, מתוך הסרט קשה מאד לשפוט את תנאי הראות.

גם לנהג האופנוע תרומה קטנה - נסע ללא תאורה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

ילדים, רמזור אדום, ל"ג בעומר ואופניים חשמליות.

מילים נוספות?

אה כן, מיותר לציין שהמשטרה לא המשיכה אחריהם אלא פנתה לעיסוקיה הנוספים.

עריכה אחרונה על ידי EliC25
פורסם

גם לנהג האופנוע תרומה קטנה - נסע ללא תאורה.

מוזר. ברוב האופנועים אין כלל אפשרות לכבות את התאורה - נדלקת מיד עם סיבוב המפתח ולמתג יד שני מצבים בלבד, אור גבוה ונמוך.

Sent from my Le Max using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

בכלים ישנים זה לא ככה, אבל לא ברור לי איך בדיוק החליטו שהיה בלי תאורה.. אפילו את דגם האופנוע אני לא מצליח לזהות מהסרטון באיכות CAM הזה.

פורסם

ציפיתי לראות איזה שני פיקסלים יותר בהירים, לא ראיתי כאלה. למעשה יש היזה התבהרות כאשר האופנום פונה לימין ,אבל בגבה הכתפיים, לא בגבה הפנס. כנראה איזה חלק בהיר בבגד (או אפילו הקסדה) של האופנוען.

אכן הצילום של צילום הוא באיכות ירודה.

פנסים שרופים הם מחלה קשה בישראל, לפעמים למתג אין מה להפעיל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מכירים את זה שבפקק יש את אלו שעוקפים מהשוליים?

אז מסתבר שאפשר גם אחרת:

- פיאט בראבו סנסשיין רובוטית 1.4 - 2011

פורסם

יש בעיה, כמו אלו שאתה עוד לא סיימת לבצע עקיפה מהשמאלי ולחזור לנתיב שלך והם כבר נצמדים וחותכים אותך במהירות הלאה.

קצת סבלנות, במילא התנועה זוחלת.

למעלה הסרטון - תשתמש בגלגל של העדשה להעלות אותה טיפה למעלה

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...