Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן, אז חזרתי לדווח - ולאחר הצפיה בסרטון שלך דעתי בעינה עומדת.

לפני שאצרף לך את הסרטון שכנגד, אצטט את "ויקיפדיה" תחת הערך "ראם סמואל": "ראם סמואל הוא נהג מרוצי מכוניות ישראלי בינלאומי בעל תארים וזכייה באליפויות בינלאומיות במרוצי מכוניות. ראם הוא מנטור בתחום הנהיגה והעצמה אישית ומפתח תכנים בלימוד נהיגה מתקדמת וספורטיבית מזה יותר מ 20 שנה, שיטות ההדרכה של ראם אומצו על ידי בתי ספר רבים בארץ (ואף בעולם) ומרביתם הוקמו על ידי תלמידיו של ראם ומדריכיו בעבר".

שמע, זה ממש אחלה שאתה מתווכח עם נהג מרוצי מכוניות בנ"ל עם תארי זכייה באליפויות + מדריך נהיגה מתקדמת, אולם לי יש כבוד למבוגרים ולמנוסים ממני.

כשאתה מפמפם ברכב ללא ABS אתה פעם בולם ופעם לא, בעוד שאם אתה בולם בכל הכוח הגלגלים ננעלים אבל הרכב עוצר במרחק הקצר ביותר. אני מצרף לך סרטון שכנגד של... ראם סמואל:

פורסם (נערך)

סטיו, אני מסכים איתך וגם ראיתי הדגמה של ראם בנושא הזה גם ברכב ללא ABS ואני יודע שזו גם העצה של דון פלמר, שמביא לשולחן את הנסיון שלו כמהנדס רכב.

אבל חשוב שתדע שמבחינת מרחק העצירה הקצר ביותר האפשרי פיזית זו אמנם לא השיטה המיטבית. בשביל לקבל מושג כללי שווה לך להקשיב למישהו כמו רוב וילסון. גם ראם לא מתקרב לרמתו:

ובזה, אני מקווה, תם הטקס.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אולי שמישהו ממכם פשוט יעצור וזה יגמר?

בחיי, כל הזמן לנקות את הנוטיפיקיישן ולחזור שוב לאותו דבר.

רוב האנשים פה לא רוצים ללמוד מטעויות, לצערי. ולא משנה מי הצד שצודק או טועה.

קדימה, לחזור אל "ריכוז סרטוני מצלמות רכב של דביליים"

פורסם (נערך)

הדביל היומי

תמיד כשנכנס לכיכר הזו אני יוצא מנקודת הנחה שלא רק האנשים שבאים מימין לא יעצרו בעצור, הם גם יתפרצו במהירות לכיכר, למרות שאין להם שדה ראייה משם.

מתחיל להעלות סרטונים מהתקופה האחרונה היום

עריכה אחרונה על ידי EliC25
פורסם
מה אני לא אעשה בשביל ניסן סקייליין....

אז בבקשה שני דבילים:

הראשון עוקף על השוליים

השני סתם דביל שעושה תימרון מסוכן בגלל שהוא חסר סבלנות

לא שאני מצדיק את התמרון (שאגב לא נראה כ"כ מסוכן), אבל "השני" ביצע אותו כי ישנו לפחות דביל אחד בנתיב השמאלי, שנמצא שם שלא למטרת עקיפה.

פורסם
לא שאני מצדיק את התמרון (שאגב לא נראה כ"כ מסוכן), אבל "השני" ביצע אותו כי ישנו לפחות דביל אחד בנתיב השמאלי, שנמצא שם שלא למטרת עקיפה.

לא מסוכן? זה נראה שהוא פשוט הדביק את הדוושה לרצפה והחליט כבר שם שהוא עוקף שני נתיבים מימין, וזהו. המעבר מהנתיב האמצעי לימני ביותר היה רציף באופן בו אי אפשר להסתכל במראות כדי לוודא שהוא לא דורס איזה אופנוע שהיה בנתיב הזה. זה שקול לירי באקדח בלי להסתכל. ברור שהבחור שתופס את הנתיב השמאלי לא בסדר, אבל אין זו הצדקה לזלזל בחיי אדם.

פורסם

בוא נגזים ונשתולל.

מה שהוא עשה זה לא תקין. אבל מכאן ועד להתלהמות שלך יש מרחק רב.

ראית בכלל את הסרטון?

אגב רק בגלל פוליטיקלי קורקט, 300 מטר משם יש פניה ימינה. אנחנו לא רואים את סוף הסרטון ככה שאולי הוא חיפש חלון בין המכוניות כדי לעבור ימינה?

פורסם
בוא נגזים ונשתולל.

מה שהוא עשה זה לא תקין. אבל מכאן ועד להתלהמות שלך יש מרחק רב.

ראית בכלל את הסרטון?

אגב רק בגלל פוליטיקלי קורקט, 300 מטר משם יש פניה ימינה. אנחנו לא רואים את סוף הסרטון ככה שאולי הוא חיפש חלון בין המכוניות כדי לעבור ימינה?

הוא המשיך ישר.

או יותר נכון - ישר של נחש...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...