Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבילים נוספים:

- נוסע מנתיב ישר, שמאלה. מתחיל בסוף הכתום ומסיים עמוק באדום (33-838-23).

- בהתחלה, לא הבנתי למה היא מחכה. כשהיא יצאה סוף-סוף, לקחה ישר את נתיב שמאל. כ"כ מסוכן. נהגת "ותיקה".

פורסם
לא מסוכן? זה נראה שהוא פשוט הדביק את הדוושה לרצפה והחליט כבר שם שהוא עוקף שני נתיבים מימין, וזהו. המעבר מהנתיב האמצעי לימני ביותר היה רציף באופן בו אי אפשר להסתכל במראות כדי לוודא שהוא לא דורס איזה אופנוע שהיה בנתיב הזה. זה שקול לירי באקדח בלי להסתכל. ברור שהבחור שתופס את הנתיב השמאלי לא בסדר, אבל אין זו הצדקה לזלזל בחיי אדם.

כנראה שלא ראינו את אותו הסרטון...

פורסם

מת על הסרטים שלך. מול הבית של ההורים :-D

כנראה שלא ראינו את אותו הסרטון...

אכן.. גם אני חושד בכך.

פורסם
כשהיא יצאה סוף-סוף, לקחה ישר את נתיב שמאל.

היציאה מתחנת הדלק בניות. יש שם מסלול השתלבות מעולה.

אגב, זו תחנה מאוד זולה לתדלוק עצמי במזומן (תשלום בחנות הנוחות).

פורסם

בעיקר בבנזין.

מסכים לגבי נתיב ההשתלבות. מצד שני הכניסה לתחנת הדלק חוצה מסלול אופניים, ובעיקר ליורדים מצפון קשה להבחין ברכב שמגיע מהצומת או מניות.

פורסם

[video=youtube;bDexf-xRD4I]

הולכת רגל מתפרצת בעיקול בלי שדה ראיה ברמזור אדום.

השדה ראיה שהמצלמה קולטת הוא לא השדה ראיה שיש לנהג תזכרו.

פורסם (נערך)

אתה לא חייב למצקצקים פה הסברים על המצלמה. מי שמבין מבין, השאר ימשיכו להתווכח איתך.

למרות שדה הראייה החסר וכמות האור, פעלת נכון ובלמת בזמן.

עריכה אחרונה על ידי Nissan Skyline GTR
פורסם

למה עצרת? במצב כזה אותי מפחיד שיבוא מישהו מאחורי כשהרמזור ירוק ואפילו לא יאט. וגם מישהו יכל לעקוף אותך בתוך הפניה ואז שדה הראיה שלו כלפיה יהיה עוד יותר קטן כי אתה מסתיר לו את הולכת הרגל.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

פורסם

נהג שרואה רכב שלפניו פתאום (אבל לא בלימת חירום, אלא בלימה מעודנת יותר) בולם ברמזור ירוק, מבין שכנראה יש שם משהו, אז לא רצוי לעקוף.

אני משער שהוא היה דיי לבד על הכביש ממה שניתן להתרשם מהסביבה שלו. מאחוריו רק הוא יודע.

פורסם (נערך)

אתמול היה לי סיפור דומה בתוך ירושלים.

בחורה ירדה לכביש בשדה ראיה מת לגמרי (הפניה ימינה בצומת משרי ישראל לרח' ירמיהו. מעבר חציה עם כתום מהבהב - מדובר בירידה תלולה ימינה בשילוב גדרות של הבניה המתבצעת במקום כך שאין כמעט שדה ראיה בכלל) . מאחר והגעתי לצומת במהירות איטית בלמתי (לא חריקה אבל בלימה קצת אגרסיבית) והיא סיימה את החציה בשלום.

בג'יפ שהיה הרחק מאחורי נהגה גברת שכנראה הייתה עסוקה במשהו אחר ורק ברגע האחרון היא ביצעה חריקה כדי שלא להיכנס בי. קלטתי את הבעיה במראה והתקדמתי כמה סנטימטרים קדימה - דבר שהציל אותי אך הרכב השלישי נכנס בג'יפ שמאחורי.

מבחינת החוק היבש השלישי אשם מאחר ולא שמר מרחק. אך אני בהחלט מאשים את הבחורה שירדה לכביש מבלי לוודא שאין רכבים קרובים \ מהירים בסביבה

עריכה אחרונה על ידי במבליק
פורסם

אני לא אומר שהוא היה צריך להאיץ, אבל רואים שהיא התחרטה וכמעט חזרה למדרכה. יש נהגים שרואים שמישהו מאט ומייד יוצאים לעקיפה.

פורסם
למה עצרת? במצב כזה אותי מפחיד שיבוא מישהו מאחורי כשהרמזור ירוק ואפילו לא יאט. וגם מישהו יכל לעקוף אותך בתוך הפניה ואז שדה הראיה שלו כלפיה יהיה עוד יותר קטן כי אתה מסתיר לו את הולכת הרגל.

הכל נלקח בחשבון, לא היה אך אחד מאחוריי. כל רגע נתון בנהיגה אני יודע איפה אני נמצא ביחס לתנועה ומי מכל צדדי, פשוט מאוד מהסיבה שאינסטנקטיבית אני מביט במראות אחת לכמה שניות

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם
אני לא אומר שהוא היה צריך להאיץ, אבל רואים שהיא התחרטה וכמעט חזרה למדרכה. יש נהגים שרואים שמישהו מאט ומייד יוצאים לעקיפה.

הולכי רגל (ולפעמים גם נהגים) שנקלעים למצב כזה יכולים גם לקפוא במקום ולהגיב בצורה לא נכונה ובזמן הלא נכון, לכן רצוי להוריד מהירות בצורה מבוקרת בהתחשב במרחק.

ואם יש זמן (ופה היה קצת מעט זמן "לבזבז") אז ללחוץ מהר על המשולש אזהרה, צפירה ארוכה רק תפחיד את הולך הרגל ובגללה הוא עלול לרוץ (לשנות את המהירות של ההליכה בצורה כלשהי שלא ניתן לצפות אותה) ולהידרס.

לא ככה?

פורסם

תמיד יש את הבעיה הזו כשעוצרים להולך רגל בדרך כזו. פתרונות:

להתחיל להאט מוקדם ובהדרגה.

אם נעצרים, להיעצר מוקדם כך שלנהג המגיח בנתיב הסמוך יהיה שדה ראיה - מה שנעשה כאן.

לאותת לעבר הנתיב הסמוך ובמצבים חמורים גם להסיט את הרכב מעט לכיוון הנתיב הזה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

עוד:

מטומטמת שהחליטה שהיא צריכה לפנות עכשיו ומיד ימינה ולא משנה מה!

אידיוט שנכנס בכתום, עושה פרסה באדום תוך כדי רברס בעודו חוסם שני נתיבים שקיבלו כבר ירוק.

נהג מונית שנוסע על שני נתיבים ועושה פרסה על פסי רכבת משניה אחרונה של כתום ועמוק בתוך אדום מוחלט.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...