Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין לי מושג איך הוא הגיע לשם כי יש גדר בטיחות.

הקטע המגודר יחסית קצר ויכול להיות שהוא ירד מהכביש עוד לפניו ובקו שהביא אותו לאן שהוא הגיע.

בנוסף, מאחר והתקמצנו להרכיב אלמנט קצה בשולי הגדר, היו צריכים לכופף אותה לאדמה כדי שמכוניות לא ישתפדו עליה, והצורה הזו הרבה פעמים משמשת לרכב תועה כרמפה...

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
כמה אדומים..

אני לא מוצא פסול בפעולת השוטרים.

עיכבו את התנועה לכמה שניות ועמדו בצד וניהלו את הדברים כמו שצריך, בהתחלה עמדו מאחוריו ועשו רעש כדי שהוא יעוף משם, עברו כמה שניות ואין תגובה? השוטר יצא לדין ודברים והנהג בניידת המשיך ופינה את הנתיב משמאל ועמד אחרי העבריין.

פורסם

לא ממש, שים לב, שצפרתי הם זזו באותו רגע

הם יכלו בקלות לעצור מלפניו ולצאת אליו

השוטר לא ביקש שיזוז, אלא ישר אמר לו מה אתה עושה ויצא והתחיל כנראה דוח

פורסם

זאת הדרך. אם היה נעמד מלפניו, זה היה מקשה מעט על העבריין לצאת ומעמיד אותו במצב שהוא יצטרך לסטות שמאלה ואולי לפגוע במישהו.

לא קרה שום דבר אם הוא עיכב אותך כולה 15 שניות (וספרתי).

לדעתי, הכוונה של השוטר+פקח הייתה ליידע את העבריין שמשטרה מאחוריו אז כדאי שהוא יזוז ומהר (נוכח שהרכב שמאחוריהם, אתה, היית יחסית רחוק כשהם נעמדו מאחוריו).

כשראו שאין תגובה, אז השוטר יצא והנהג (כנראה פיקוח עירוני) המשיך ונעמד מלפניו.

שוב, הכל תקין גם אם גנבו לך 15 שניות.

תחשוב על עוד דברים ולא רק על העיכוב הקטן.

פורסם
נוסע עם אופניים חשמליים בכביש בין עירוני עם חבר על הברכיים

בתקווה שעם כניסת התקנות החדשות בתחום האופניים החשמליים, הגברת האכיפה של המשטרה וגם של הפקחים

העירוניים, ניראה פחות ופחות התנהגות חסרת אחריות ומסוכנת מצד רוכבי כלי הרכב הזה.

ועדיין, למרות הכל, באופן כללי אין איסור על רוכבי אופניים חשמליים לרכב בכבישים בינעירוניים.

פורסם

המקום (עמק המעיינות) שורץ רוכבי אופניים, ובאופן עקרוני אין לי בעיה איתם כל עוד נוסעים בצד ולא מפריעים לתנועה.ֿ

נסיעה עם חבר על הברכיים פוגעת משמעותית ביציבות ומגדילה את הסיכוי לנפילה ודריסה

פורסם
כמה אדומים..

השוטר לא "מביא" דו"ח. הוא נותן דו"ח. קצת כבוד ללשון העברית.

סליחה על הקטנוניות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בריונות? חניה כפולה?

איפה ראית בריון?

איפה ראית חניה?

אין בעיה עם המשטרה , להפך, לרוב הם לא בריונים, וצבועים.

בנוגע ללשון, נכון מאוד

הֵבִיא (בבניין הפעיל) הוא הפועל הגורם של הפועל בָּא (בבניין קל), כלומר המשמעות הבסיסית של הֵבִיא היא 'גרם לבוא', ומכאן המשמעות

הביא על עצמו את ה

דו"ח

השוטר נתן לו

דו"ח

פורסם

אחד הביטויים שמוציאים אותי מדעתי. יחד עם "כאילו". אני עובד עם לא מעט אנשים צעירים, יש כמה שאני מנסה לחנך כבר שנים, ונכשל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...