Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתניה..

יכל להיגמר הרבה יותר גרוע (בשבילך)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני התרשמתי שהוא הסתכל, קלט אותך והחליט שהבחנת בו ואתה בסדר. עד היום ההימור הזה עבד לו יופי.

לא מקנא בסוס המנצח (הנהג שהוא ימרח לו על הפגוש) שיצא ללא שריטה, אבל מבוהל ועלול גם להסתבך. עלול להישאר עם התמונה של רוכב מרוח לו על השמשה תקועה בראש.

הבחור שלנו יצא הרבה יותר פגוע. רק עניין של זמן.

פורסם

זה בסדר. בעכו הם פשוט מגיחים מולך, חזיתית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נתקלתי באותו בן אדם, באותו כביש רק שאני נסעתי בכיוון שלך והוא נגד כיוון התנועה כנגדי, אפילו היה עם אותו ארגז על האופניים.

רציתי לדרוס את האידיוט בכוונה, חבל שזה אסור

עברתי לסקייטבורד

פורסם
זה בסדר. בעכו הם פשוט מגיחים מולך, חזיתית.

יש לכם לב חלש...:lol:

ברפובליקה העממית הם באים מולך, בצומת, באדום, תוך כדי לגימת תה מתורמוס אחרי שהם תידלקו עשר כוסיות בייג'יו.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

יצאתי ממתחם קניות לעבר כביש דו סיטרי כשבהמשך יש כיכר.

רכב נוסע מלפניי ואני אחריו. אנחנו יוצאים מהתחם קניות לכביש דו סיטרי.

בזמן הנסיעה הדי קצרה, עוד לפני שהגענו למעגל תנועה, הרכב מלפנים מאותת שמאלה ועובר נתיב (לנתיב הנגדי).

ממשיכים לנסוע והנהג ממשיך לנסוע בנתיב הנגדי כשהאיתות השמאלי דולק.

מגיעים לכיכר, הרכב שמלפנים נכנס למעגל תנועה ולוקח סיבוב שמאלה לתוך הנתיב הנגדי של המעגל.

הוא לא מראה שום היסוס לעקוף את המעגל כשהוא בנתיב הנגדי.

לא הייתה ברירה והתחלתי לצפור לו ארוכות.

כמובן שלמשמע הצפירות, נפל לו האסימון, בלם בלימת חזקה, ועשה את הדרך הנגדית ברוורס עד שהוא הסתובב וחזר לנתיב הימני (כביש דו סיטרי).

מקווה שזאת הפעם האחרונה שהוא מתבלבל וחושב שפה זה אנגליה.

פורסם
מאז שהחלפתי מצלמה שאין לה תאריך מוטבע, זה קצת בלאגן...

אתה צודק, שישי לפני הצהריים.

תענוג לראות אופני טנדם רוכבים מול גן הפעמון, ובכלל.

למעוניינים להתנסות ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

נהג סיוויק שפספס שניה אחת בכביש, וכמעט עשה לעצמו מנחוס של תאונה,

בזכות לחיצה חזקה על הבלם (!) ותשומת לב של הנהג שלפניו, הרכב יצא מכך ללא שום נזק ברגע האחרון.

כל הכבוד לשניהם על ההצלה, ועם זאת אני שוב מצקצק בלשוני על חוסר תשומת הלב הראשונית.

ועוד סרטון... רגיל, נהג מונית שמחליט שנתיב ישר הוא אפשרי לביצוע פרסה.

ראוי לציין שבצומת הצמודה מותרת פרסה והרמזור עד לשם היה ירוק, פשוט עצלות וצפצוף מגוחך על החוקים!

פורסם

יפה שהטנדר ראה מה הולך מאחוריו (מה שכל נהג צריך לעשות!) למרות שאין לו מראה מרכזית וחלון אחורי שהוא יכול לראות דרכו, לא תמיד ניתן לראות את הרכב שמאחורייך אם הוא קרוב דרך המראה המרכזית.

באמת כל הכבוד לו.

פורסם

נראה שנהג הטנדר החל לבלום בשלב די מאוחר. אולי בגלל שהוא נוסע מול השמש? לא שזה מוריד מאשמת חוסר שמירת המרחק של הרכב מאחוריו.

פורסם
יפה שהטנדר ראה מה הולך מאחוריו (מה שכל נהג צריך לעשות!) למרות שאין לו מראה מרכזית וחלון אחורי שהוא יכול לראות דרכו, לא תמיד ניתן לראות את הרכב שמאחורייך אם הוא קרוב דרך מראות הצד.

באמת כל הכבוד לו.

התבלבלתי ותיקנתי במובלט.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...