Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע, חן, לא הסתכלתי לו בין הרגליים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אחד כזה לא צריך להיות על הכביש.

לא שולט על כלי הרכב שבו הוא נוהג\רוכב? שלא ישתמש בו, במיוחד כשמדובר בכלי עוצמתי שכזה.

מה הוא חשב לעצמו כשעלה על העלים והסיט את הקטנוע מעט לצד?!

פורסם
הצומת הזו נוראית, וקרה לי לא פעם שצפרו לי (!) עת שעמדתי ברמזור האדום. מי שלא מכיר את הצומת, קשה לו לראות את הרמזור, ואם אתה עומד במקום טוב במיוחד ליד קו העצירה, אתה לא תראה גם את הרמזור הקרוב, גם לא את הרחוק, והרמזור של הצומת הבאה יהיה ירוק לפני הרמזור הזה- ואותו אתה כן רואה. טוב יעשו אם יוסיפו כמו שהיה למטה יותר ברחוב הזה רמזור קטן על העמוד של הרמזור הראשון.

יש כבר רמזור קטן על הרמזור לפני הצומת. מסכים לחלוטין שיש להזיז את הרמזור הרחוק למקום יותר מוצלח לפני עמוד החשמל

פורסם

- חסימת נתיב בגלל הדבר הכ"כ חשוב (!!!), מנחשים מה? נכון. שכחתי את העיתון בתא המטען...

- מה עושים שרכב מנסה לחנות? כמובן! עוקפים על המדרכה בפראות.

- למה לחסום רחוב שלם? טייק 2 - הפעם, בגלל שטיח שצריך להכנס לתא המטען... וחייב להיות עכשיו!

- זכות קדימה? מצחיק... הנהג הזה כ"כ איטי בתגובות שנראה די מסוכן שהוא על הכביש.

פורסם
מקרה שקרה לי לפני יומיים. אם אני דביל, אני אקבל ביקורת ואלמד. הרכב השני יצא מהחצר של הבית שלו. לי יש תמרור לתת זכות קדימה כעיקרון לרכבים שמשמאלי.

אני גר מטר מהצומת הקטנטנה הזו ועובר בה לא מעט, אם אתה לא עוצר שם לחלוטין הסיכויים שלך להיכנס במישהו גדלים פי מאה

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

פורסם

- למה לחסום רחוב שלם? טייק 2 - הפעם, בגלל שטיח שצריך להכנס לתא המטען... וחייב להיות עכשיו!

לא מבין מה אתה רוצה. היא סיימה לאכול את השטיח והחזירה את היתרה למקום, מה הבעייה? :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אידיוט חותך דרך השוליים במרחק אפסי

נוסע נגד התנועה בירידה מהמחלף (לטובתו נגיד שלפני חודש היה שם מעקף שהתיר את הצעד הזה)

[video=youtube;wVc-Gd64NLo]

פורסם (נערך)

חיתוך ממסלול פניה ימינה. פיג'ו מס' רישוי 46-521-65

מדהים איך האיכות נחתכת בהעלאה ל-Youtube.

עריכה אחרונה על ידי pasat04

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...