Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה שדווקא ברח מהספארי

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כל הכבוד לאור ירוק. מעלים סרטון שצולם על ידי נהג המחזיק בטלפון הנייד שלו תוך נהיגה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מקרה שקרה לי לפני יומיים. אם אני דביל, אני אקבל ביקורת ואלמד. הרכב השני יצא מהחצר של הבית שלו. לי יש תמרור לתת זכות קדימה כעיקרון לרכבים שמשמאלי.

פוסט עם כל הלוחיות היפות http://bit.ly/1w7byAl

מנהל קבוצת "לוחיות רישוי יפות" בפייסבוק

זה חתיכת פריק שואו מה שהולך פה
פורסם

הנהג שיוצא מחניה היה מהיר מדי.

אתה גם.

לפי התמרור עליך לתת זכות קדימה לכל מי שחוצה את הדרך וחניה מוגדרת כדרך, לכן היה עליך לתת זכות קדימה גם לו.

בנוסף לכך, אני ממליץ להתייחס לא תמרור לו כ"תן זכות קדימה" אלא כ"האט ותן זכות קדימה". תמיד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אני אקבל ביקורת ואלמד

וואי וואי הלך עליך, עכשיו הולך להתפתח דיון סוער עם הרבה CAPS LOCK במשך שניים-שלושה עמודים לפחות..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
הנהג שיוצא מחניה היה מהיר מדי.

אתה גם.

לפי התמרור עליך לתת זכות קדימה לכל מי שחוצה את הדרך וחניה מוגדרת כדרך, לכן היה עליך לתת זכות קדימה גם לו.

בנוסף לכך, אני ממליץ להתייחס לא תמרור לו כ"תן זכות קדימה" אלא כ"האט ותן זכות קדימה". תמיד.

אתה צודק לגבי הנסיעה שלי, במיוחד כשאני מכיר את האזור, היום אני מאט בתמרור, ואז כמעט עוצר מול היציאה מהחצר הזאת, כי עדיף להיות חכם מצודק. מצד שני יש כאן את הנושא הזה:

"ע"פ הוראת תקנה 64(ב)(2) לתקנות התעבורה נהג הרכב המעוניין לצאת ממקום העמדת רכבו, חייב לתת זכות קדימה לכלי רכב אחרים הנוסעים בכביש בו מתכוון הוא להשתלב, טרם הוא משתלב בו."

והשאלה הנשאלת היא האם הייתה לי עדיפות בכביש?

פוסט עם כל הלוחיות היפות http://bit.ly/1w7byAl

מנהל קבוצת "לוחיות רישוי יפות" בפייסבוק

זה חתיכת פריק שואו מה שהולך פה
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי אם היתה מתרחשת תאונה הוא היה האשם העיקרי, שהתפרץ לדרך מתוך חניה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...