Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסע ככה כמה דקות טובות, למה לא לנסות להחזיר עד כמה שאפשר את הפגוש למקום או לנתק אותו מהחיישנים, סכנה של ממש שהפגוש מוחזק רק ע”י החיישנים.

04c07d8485d8513399be47cdde268c3d.jpg

פורסם
הנהג שיוצא מחניה היה מהיר מדי.

אתה גם.

לפי התמרור עליך לתת זכות קדימה לכל מי שחוצה את הדרך וחניה מוגדרת כדרך, לכן היה עליך לתת זכות קדימה גם לו.

בנוסף לכך, אני ממליץ להתייחס לא תמרור לו כ"תן זכות קדימה" אלא כ"האט ותן זכות קדימה". תמיד.

זכות קדימה הינה לרכבים המגיעים מדרך ראשית כלומר משמאל במקרה הנ"ל.

המסחרית יצאה משביל חנייה, לא מדרך ראשית ולכן עליו לתת זכות, דבר שלא עשה.

פורסם

בדרך מהים איזה מזד**ן אחד שנסעתי אחריו מחליט בפתאומיות לדפוק ברקס ולפנות בלי לאותת, הייתי במרחק נגיעה מפגיעה אך תודות לABS שאפשרה לי לבלום בחוזקה ולברוח שמאלה.

פורסם (נערך)
זכות קדימה הינה לרכבים המגיעים מדרך ראשית כלומר משמאל במקרה הנ"ל.

המסחרית יצאה משביל חנייה, לא מדרך ראשית ולכן עליו לתת זכות, דבר שלא עשה.

אם תיתן סימוכין לדבריך אשמח ללמוד משהו חדש.

1.jpg

"ע"פ הוראת תקנה 64(ב)(2) לתקנות התעבורה נהג הרכב המעוניין לצאת ממקום העמדת רכבו, חייב לתת זכות קדימה לכלי רכב אחרים הנוסעים בכביש בו מתכוון הוא להשתלב, טרם הוא משתלב בו."

והשאלה הנשאלת היא האם הייתה לי עדיפות בכביש?

התקנה שציינת מתייחסת ליציאה מחניה ולא לדרך שמובילה לחניה.

דרך היא דרך וזה לא משנה אם מובילה לחניה או לא.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לא ייאומן איך בקורס רענון נהיגה המרצה עוד הדגיש שABS לא מאפשר שליטה בהיגוי...

זה אמנם לא אחראי אבל, יודע מה, זה גם לא באמת כל כך משנה, כי האינסטינקטים משתלטים וכל מה שלימדו אותך ללא הדגמה ואימון מעשי - שווה לכפרות.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

התקנה שציינת מתייחסת ליציאה מחניה ולא לדרך שמובילה לחניה.

דרך היא דרך וזה לא משנה אם מובילה לחניה או לא.

ניקו, תקרא את כל התקנה בשלמותה(את חלקה הראשון הרלוונטי) -

(ב) נוהג רכב היוצא מחצרים, מדרך גישה לבית, מתחנת דלק, מתחנת שירות, ממקום חניה לכלי-רכב וכיוצא באלה או מכל מקום שאינו דרך, והוא עומד להיכנס לדרך או לחצותה -

(1) יאט ואף יעצור, במידת הצורך, כדי לאפשר להולכי רגל לעבור בבטחה לפני שיעלה על המדרכה או על שול הדרך.

(2) יאיט ויתן זכות קדימה לכלי רכב המתקרבים באותו כביש לפני שייכנס לכביש.

אי לכך גם הדרך המובילה אל החניה(ממקום = מדרך אל, אחרת היה מנוסח "מהחניה") הנה דרך צדדית אשר מחייבת את הרכבים בה ליתן ז"ק.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

זה מה שחיפשתי.

תודה עמית.

נתנאל ביקשתי סימוכין לא כי אני חושב שאתה טועה, אלא כי רציתי הוכחה.

אז תודה גם לך.

ROOMUSH הטעיתי אותך. אכן הזכות הייתה שלך בצומת המדובר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אין חדש בכבישי ישראל:

- אופנוענים עושים תחרות שכוללת (כמובן) את השוליים.

- אופנוען שחושב שהחיים זה סתם משחק מחשב.

- עקיפה על קו לבן (32-373-62)

- נהיגת מסלול ספורט (אין נתיבים או מכוניות) 32-991-72

- נחש או בן אדם? והכל כמובן ללא איתות (28-163-13)

פורסם

לגבי הסיריון המתנחש:

אכן התנהגות מסוכנת שהייתה עלולה להגמר אחרת עם קצת יותר עומס, אבל אוסיף לזכותו שהתשתית בקטע הזה בירידה מהר הצופים לכוון ההשתלבות עם בגין/ארזים/45 היא די מבלבלת, גם למי שמכיר אך לא נוסע שם כל שבוע.

אני אישית פספסתי שם יציאה פעם או פעמיים, וכמעט כל מי שאני מכיר שלא נוסע שם קבוע (זה נכון גם למחלפים מסויימים ב431).

ההתנהגות הנכונה כמובן היא להמשיך לאן שהתבלבלת ולתקן את הטעות במחלף הבא, ולא ההתנהגות שצילמת שם.

זכורה לי תאונה מצולמת מלפני כמה שנים, אחת התאונות המצולמות הראשונות שהרשת שיתפה (נדמה לי שהיה שם טרנזיט שהחלק האחורי שלו התחיל להחליק, לאחר שהתבלבל).

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...