Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדביל היומי, או חבורת הדביליים היומיים:

צומת הכניסה לעפולה, אני על כביש 65 בהשתלבות עם כביש 60 (עפולה-נצרת). חבורת נהגים שמגיעה מכיוון נצרת, מעוניינת כ"כ להיכנס לתוך עפולה, עד כדי כך שנכנסים כמו חבורת זאבים שראו טרף קל, לתוך צומת לא פנוי. התוצאה: תוקעים 2 נתיבים שהגיעו מכיוון מגידו באור ירוק.

מה לא ברור בלא להיכנס לצומת לא פנוי?! כן, אני מתכוון במיוחד אלייך - את עם הקורולה!

http://www.youtube.com/watch?v=bsWqfY0HoCM&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

היום בכביש 6 עפה לי אבן לשמשה הקדמית ושברה אותה , בשניה ה5 בסרטון זה נראה שהאבן נזרקה מעל האיסוזו ולא כמו שהיה נראה לי שהיא עפה מאחד הגלגלים של רכב כלשהו , בנוסף הקטע כביש הוא באקה אל גרבייה אז זה הגיוני...

http://www.youtube.com/watch?v=wMRjk4NdfHI

פורסם

סטילס, אבל ממילא מדובר ברכב עומד:

תודה לרכב שחנה ביציאה מהמגרש חניה בתחנת רכבת חיפה מרכז ומנע מכל כלי רכב רחב יותר מקטנוע לצאת. הודות לו נאלצתי לצאת ברברס מהכניסה הצפופה כמו שאר הנהגים שרצו לצאת

הוא עמד שם מספר שעות

לכל הפחות הוא זכה לדוח, למרות שלפי דעתי היתה מגיעה לו גרירה

בשר.jpg

פורסם
הגיע הזמן להחיות קצת את השרשור הזה! והפעם עם עוד תאונה

המסקנה היומית- אם אתה אופנוען, אל תעקוף מימין בנתיב של הורדת נוסעים!!

תהנו!!

הבחור לא נוהג ברכב ציבורי ולכן אין לו מה לעצור בתחנת אוטובוס.

תמרור 511 בשבילך ותיאורו:

מקום עצירה לסוג מסויים של רכב ליד אבני שפה צבועות אדום-צהוב: אסורה עצירה, למעט סוג הרכב שעצירתו הותרה על ידי תמרור לשם העלאה והורדת נוסעים בלבד.

אני אחסוך לך - רכב פרטי לא בסוגי הרכב שעצירתו מותרת, גם אופנוע לא.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
הדביל היומי, או חבורת הדביליים היומיים:

צומת הכניסה לעפולה, אני על כביש 65 בהשתלבות עם כביש 60 (עפולה-נצרת). חבורת נהגים שמגיעה מכיוון נצרת, מעוניינת כ"כ להיכנס לתוך עפולה, עד כדי כך שנכנסים כמו חבורת זאבים שראו טרף קל, לתוך צומת לא פנוי. התוצאה: תוקעים 2 נתיבים שהגיעו מכיוון מגידו באור ירוק.

מה לא ברור בלא להיכנס לצומת לא פנוי?! כן, אני מתכוון במיוחד אלייך - את עם הקורולה!

bsWqfY0HoCM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

גם אתה נכנסת לצומת כשהוא לא היה פנוי

פורסם

ההבדל ביני לבין הקורולה הוא שאני לא הפרעתי לאף אחד. חוץ מזה נכנסתי מלכתחילה מכיוון שחשבתי שאני אעבור ברווח בין הקורולה לאי תנועה משמאל - ככה רכב עשה במחזור הקודם של הרמזור והצליח...

פורסם
אופנוען מחליק בגשם ראשון, מבט מגוף ראשון.

נתקלתי בסרטון במקרה. סעו בזהירות.

https://www.youtube.com/watch?v=6HrxeSE1feE דרך יוטיוב

מתי כבר יצבעו את הכבישים בצבע שלא מחליק ומסוכן לרוכבי אופנועים? כנראה שנגיע לירח לפני כן.

פורסם
"הזיז את הראש לאחור"? מי מסובב את הראש אחורה בזמן מעבר לנתיב? זה מסוכן יותר מהכל.

אני ממליץ לך לערוך חיפוש חיפוש בפורום על כיוון מראות, ועל מושג שנקרא בלעז SHOULDER CHECK. תלמד אותו ותתאמן עליו, זה ישפר אותך כנהג משמעותית.

אני לא יודע מי אשם, ואי אפשר לקבוע אשמה חד משמעית בתאונה של דרור, אני לא שופט ולא בוחן תאונות. מה שכן, נהג הקטנוע אידיוט. הוא לא אולי צודק, אבל ממש לא חכם. רואים בבירור שהוא נוסע יחסית מהר, וזה ממש לא נראה אחרי בלימה. בנוסף, אני לא חושב שההימצאות בנתיב במפרץ אוטובוסים הוא התחמקות, אלא עקיפה, מכיוון שלדעתי הוא לא ניסה להאט אלא להתחמק, ואפשר לראות זאת לפי המהירות שבה הוא הגיח. בכל מקרה, אם תדרשו למשפט, יהיה שופט שיכריע.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
ההבדל ביני לבין הקורולה הוא שאני לא הפרעתי לאף אחד. חוץ מזה נכנסתי מלכתחילה מכיוון שחשבתי שאני אעבור ברווח בין הקורולה לאי תנועה משמאל - ככה רכב עשה במחזור הקודם של הרמזור והצליח...

על אותו משקל נהג הקורולה אמר לעצמי שהוא חשב שהטור יתקדם עוד כמה מטרים והוא יספיק לעבור.

נאה דורש נאה מקיים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

חבל שהמצלמה שלי הייתה על רזולוציה נמוכה משום מה.

אי אפשר לראות את המספר של הבן זונה הזה שחושב שזה בסדר לעקוף בקו לבן.

יש עוד 100-200 מטר כיכר.

מהיציאה מהכיכר ועד איפה שהוא עקף יש קו לבן רצוף.

אז זה לא שהוא עקף בקו לא רציף אלא יצא בידיעה שהקו רציף.

מגיע לו להכנס בעץ.

http://www.youtube.com/watch?v=24A0O6HdEw8&feature=c4-overview&list=UUotQtvQrDbWEn7r7FyJxZ_w דרך יוטיוב

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...