Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר כתבתי את זה בשרשורים אחרים:

אם יש שוטר או רכב אחר באזור, לא לגרד באוזן ולא לקרב את היד לאזור הראש.

רוב הזמן שיקול הדעת של השוטר הוא מוטעה.

ואם נפלתם על אחד ערס מגעיל, זה בכלל יהרוס לכם את היום.

פורסם

גם אני בתור צופה בסרטון לא הבנתי איפה ההוכחה שהוא אכן לא השתמש במכשיר סלולרי. ברגע שרואים רק אוזן אחת שלו וכתף אחת שלו, כבר כאן נוצרת הבעיה. כל אלה שאומרים "אבל לא שומעים אותו מדבר" - יכול להיות שהוא חייג והניח את המכשיר ליד האוזן אבל לא ענו לו או משהו בסגנון.

אני אישית חושב שמדובר כאן באי הבנה כמו שיוסי פרנקוס כתב, כי שוטר שעובר ליד הרכב רק צריך לראות כף יד שמכסה את אחת האוזניים וזה מספיק בשבילו. הנהג בסרטון הוא חסר מזל וגם במקום להסביר לשוטר ולנסות להוכיח שהוא רק גירד הוא מתחיל להתכסח איתו וזה הדבר האחרון שצריך לעשות במקרה הזה.

פורסם

מצפיה בדבילים עכשיו נצפה בפעילות מונעת, שנועדה למנוע מדבילים להתקרב לרכב.

תכירו - כך נראית חניה איכותית נטולת דאגות: אי אפשר לפרוץ לרכב, אי אפשר לגנוב ג'אנטים, אי אפשר לפתוח על הרכב דלתות, אי אפשר לשפשף את הרכב ואי אפשר להתקרב לרכב.

המינוס: זה ליד מתקן של צינור כיבוי אש... אבל לא יכולתי להתאפק (חניתי שם 10 דקות). בכל מקרה היתה גישה מלאה לצינור לכל המעוניין.

http://www.youtube.com/watch?v=zD4UF3AlpCI&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

כי החניה קטנה, אי אפשר לפתוח את הדלתות - אני יצאתי בקושי, וגם זה כי אני קטן. בן אדם רגיל לא יכול להיכנס (הורדתי 2 נוסעים מהרכב לפני הכניסה לחניה).

פורסם
אפשר להתקשר למלשינון, אם אתה בקטע של אזרחות טובה. מדובר כאן בעבירה חמורה ביותר.

לא רואה בזה אזרחות טובה. אנשים עושים טעויות, אני בחיים לא אפגע למישהו בפרנסה במתכוון בגלל זה.

פורסם

נכון שהוא "רק" סיכן את כל מי שבכביש באותו רגע ויצא ממש שמוק, גם אם הוא לא עצר ועשה רוורס, מבחינתי, אם יצא לך להיות בכביש מהיר ואתה מגיע למצב של שילוב לרוורס בלי הוראת שוטר, אלא אם אתה בפקק מטורף, מגיע לך לילה במעצר.

לא עושים את זה, ולא אכפת לי בכלל מהפרנסה של אותו בן אדם.

יוצא לי לראות כאלה חלאות מדי פעם.

פורסם

הבוקר בראשון לציון, נהג או שהתבלבל או שרצה לעקוף את כל הטור הימני, ופנה ימינה מהנתיב השמאלי.

בצומת הזה מותר לפנות שמאלה גם מהנתיב ימני, ולכן היה יכול לגרום לתאונה.

xjzwz91pfdI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם
הבוקר בראשון לציון, נהג או שהתבלבל או שרצה לעקוף את כל הטור הימני, ופנה ימינה מהנתיב השמאלי.

בצומת הזה מותר לפנות שמאלה גם מהנתיב ימני, ולכן היה יכול לגרום לתאונה.

xjzwz91pfdI דרך יוטיוב

זאת הצומת יציאה שלי מהבית, גם היא וגם מאיפה שהגעת קצת בעיתיות.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם

אתמול יצא לי לנסוע בערפל כבד.

אז אמרתי נשמור :lol:

עקיפת משאית בלתי נשכחת(לא רואים ממש בסרטון את עוצמת הערפל):

http://www.youtube.com/watch?v=n7TkpxzkvTw דרך יוטיוב

וסרטון המחשה לעוצמת הערפל:

http://www.youtube.com/watch?v=yIW4HZdIYC8 דרך יוטיוב
פורסם

שאלה כללית - אתם עושים משהו בסופו של דבר כדי להוריד את הדיבילים האלה מהכביש ?

אולי כדאי להעלות את הסרטונים בדף הפייסבוק של המשטרה או משטרת התנועה.

פורסם
לא רואה בזה אזרחות טובה. אנשים עושים טעויות, אני בחיים לא אפגע למישהו בפרנסה במתכוון בגלל זה.

א. על טעויות כאלה ראוי, רצוי וכדאי שישלמו וילמדו מהן.

ב. מי שתלוי ברכב לפרנסתו ומתנהג כך על הכביש אולי ראוי שימצא פרנסה אחרת.

ג. עדיף שתפגע הפרנסה שלו ולא תאונת שרשרת בכביש מהיר.

לאנשים כאלה מגיעה שלילה ארוכה וחינוך תעבורתי מחדש

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...