Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אף אחד פה לא הצדיק את נהג הטויוטה חוץ ממך.

אנשים פה בפורום מנסים לקדם פה עאלק תרבות נהיגה.

תריץ קצת אחורה בפורום ותראה איזה שרשורי נאצה היו פה למתנחלי השמאלי.

אני בטוח שאם היית עוצר בצד כל אחד מהם היית מקבל תגובה של ילד בן 3 כמו שפרנקוס נתן פה.

אתה מזכיר לי את הפרחה שהשוטר שבר לה את היד (לכאורה). אם הצד השני מבצע עבירה (לא ללבוש כובע) זה עדיין לא מצדיק את העבירה שלך.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אלעד, תודה על האטימות.

אתה לא צריך להעליב בן אדם רק כי הוא קיבל החלטה לא לחכות עוד 2 מחזורים ברמזור מאחורי משאית זבל עם הרכב החדש שלו.

מאחורי המשאית היו עוד רכבים אבל שם התחיל הוידאו הזה וכל השאר כבר נמחק.

attachment.php?attachmentid=355813&stc=1&d=1380774848

אתם ממש עושים חשק לבן אדם להישאר פה בפורום ולחלוק אתכם.

Untitled.jpg

פורסם
אף אחד פה לא הצדיק את נהג הטויוטה חוץ ממך.

אנשים פה בפורום מנסים לקדם פה עאלק תרבות נהיגה.

תריץ קצת אחורה בפורום ותראה איזה שרשורי נאצה היו פה למתנחלי השמאלי.

אני בטוח שאם היית עוצר בצד כל אחד מהם היית מקבל תגובה של ילד בן 3 כמו שפרנקוס נתן פה.

אתה מזכיר לי את הפרחה שהשוטר שבר לה את היד (לכאורה). אם הצד השני מבצע עבירה (לא ללבוש כובע) זה עדיין לא מצדיק את העבירה שלך.

ככל הנראה לא הבנת את הציניות.

לא נורא.

בכלל קראת מה שכתבתי?

אני אעזור לך בחלקים החשובים:

...יוסי היה לא בסדר, נמצא בנתיב שמאל שלא לצורך אבל לא סיכן אף אחד לעומת נהג הטויוטה ה"צדיק" שנוהג בצורה מסוכנת.

יש הבדל מהותי בין נהיגה חסרת התחשבות לבין נהיגה מסוכנת.

אני מתייחס לסיבה שפרנקוס נתן בצורה סקפטית, אבל עדיין יש הבדל בין מה שפרנקוס עשה לבין נהג הטויוטה וזה בדיוק מה שכתבת במשפט האחרון - פרנקוס היה אולי לא בסדר אבל נהג הטויוטה הוא עבריין מסוכן.

ד"א, מצחיק אותי שאתה כותב שאני מזכיר לך פרחה כי קיבלתי 2 מחמאות מצחיקות יותר:

1. מישהו שעובד איתי ונוהג מופרעת אמר לי שאני נוהג כמו זקן (תרגום לעברית תקנית - נוהג זהיר).

2. שוטר שעצר אותי פעם כשנהגתי בפורד טרנזיט: "מה לבנבן כמוך עושה באוטו כזה?"

פורסם

bigfoot7375nadav, לא רשמתי שאתה פרחה אלא שהמקרה הזה מזכיר לי את המקרה של הפרחה.

יוסי, שיהיה לך רק בריאות. אתה עסוק כל היום בלחפש למה כולם לא בסדר (ותמיד ישכאלה שכן וכאלה שלא) כאשר אתה יכלת בקלות למנוע את המקרה הזה. גם אם היית מאיץ קצת מעבר למגבלות ההרצה, בגלל המצב ש"נקלעת" אליו, המנוע לא היה מתפרק לך באמצע.

שוב, מה שעשית הוא לא עבירת תנועה, בניגוד לנהג הטויוטה. אבל זו פעולה מאוד "לא חברית", בדיוק כמו הדחפות בראש הטור בפקק (עוד דוגמא למשהו שהוא לא עבירת תנועה פרופר אבל זו פעולה שסתם מרתיחה נהגים אחרים).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הנה דלביוב שעצבן אותי מאוד על הבוקר.

אני נוסע לתומי בנתיב הימני מבין שני נתיבים במהירות של כ-110 חצילים לשניה לפני בנתיב הימני רכב שברצוני לעקוף.

מסתכל במראה, רואה שם רכב בנתיב השמאלי שנמצא די רחוק ממני, מאותת שמאלה, ונכנס לנתיב השמאלי לצורך העקיפה.

בינתיים הרכב של הדלביוב דופק קיק דאון ומאיץ ועוקף אותי בצורה מסוכנת קרוב מאוד אלי כאשר חציו בנתיב שבו אני רוכב וחציו מעבר לקו הלבן המסומן.

למזלי (או למזלו) ברמזור לאחר מכן לא היה אדום אחרת הייתי מראה לו מה דעתי בנושא.

בכל מקרה כנראה שהפעם אני לא אבליג ואגיש תלונה במשטרה בצירוף הסרטון.

http://www.youtube.com/watch?v=X2EgBviVGI8&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

תגיש ואם ייטענו חוסר עניין לציבור, אני מניח שאנחנו נראה להם כמה הציבור מתעניין.:twisted:

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

אני נוסע לתומי בנתיב הימני מבין שני נתיבים במהירות של כ-110 חצילים לשניה לפני בנתיב הימני רכב שברצוני לעקוף.

מסתכל במראה, רואה שם רכב בנתיב השמאלי שנמצא די רחוק ממני, מאותת שמאלה, ונכנס לנתיב השמאלי לצורך העקיפה.

בינתיים הרכב של הדלביוב דופק קיק דאון ומאיץ ועוקף אותי בצורה מסוכנת קרוב מאוד אלי כאשר חציו בנתיב שבו אני רוכב וחציו מעבר לקו הלבן המסומן.

http://www.youtube.com/watch?v=X2EgBviVGI8&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

בתור רוכב, ראית אותו מגיע?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

זה פשוט הזכיר לי מקרה שרכבתי על המיו 125 סמ"ק שלי, נתיב ימין,

ורוכב "גבר גבר" על DRZ החליט לעקוף אותי בתוך נתיב הנסיעה שלי.(הנתיב השמאלי פנוי).

הרגשה מאוד מאוד לא נעימה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כמה חוצפנים מהיום:

ניסאן ג'וק (אם אני לא טועה) רואה שאני כבר בתוך כיכר, בנתיב השמאלי מתוך שניים וגם מאותת שמאלה, אז למה כשאני מתקרב אליו הוא מחליט ללחוץ על הגז??

http://www.youtube.com/watch?v=y2ri8zOVwYA דרך יוטיוב

לנהג של הסיטרואן ברלינגו הזאת: למה לנסוע עם אורות ערפל אחוריים עובדים ולסנוור לי את הצורה?! איפה אתה רואה ערפל?! ערפל יש פה כל יום בבוקר, עכשיו ערב! או שזה עובד מהבוקר? :shock: מילא אורות ערפל קדמיים, אבל האחוריים פשוט מסנוורים ממש - וזה לא מוסיף כ"ס או יופי לרכב! פשוט סיוט לנסוע אחרי רכב כזה.

http://www.youtube.com/watch?v=ADjen0XS_gM דרך יוטיוב

פה יש נהג יצירתי במיוחד, שהיה צריך להעמיס מטען חורג על טנדר מאזדה. אז מה אם זה לא נכנס לארגז? שיבלוט החוצה, אולי שיחליק ויפול על הרכב מאחור זה גם שטויות. זה שהמטען גם מסתיר את כל הפנס הימני זה לא חשוב, וזה שאין משולש כחוק זה גם שולי ביותר. אהה, וגם לחתוך את הרכב ליד ולחסום לו את הנתיב זה גם בסדר גמור מבחינת הנהג הזה.

http://www.youtube.com/watch?v=23dQV98hGjU דרך יוטיוב

שים לב בסרטון למראה השמאלית באופנוע שלך, שם רואים את הרכב כבר קרוב כשאתה עובר נתיב. אתה בטוח שלא ראית את הרכב?

לדעתי אין מה לפנות למשטרה, רק ממבט על המראה הם יגידו לך שנכנסת לנתיב לא פנוי וזאת אשמתך. נהג המונדיאו גם כן אשם שהחליט לעקוף על השוליים, אבל כנראה שנסע על 140+ וחשש שלא יספיק לעצור.

פורסם

יכול להיות שלא הערכתי נכון את מהירות הנסיעה שלו אבל העבירה שלו היא בוטה ומגעילה.

לא מאמין שמהירות הנסיעה שלו היתה 140 קרמבואים לשעה. אולי יותר לכיוון ה-120 ובמהירות הזאת גם במידה ושגיתי ונכנסתי לנתיב לא פנוי (והוא היה פנוי חצי שניה לפני כן) אין כל סיבה לעשות כזה דבר.

פורסם

גם אם חתכת. גם אם עברת נתיב מאוחר מדי. עדיין, זה לא תירוץ לעשות מה שהוא עשה. מדובר בדביל ללא צל של ספק.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...