Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
lm007, אתה היית אשם כי לא שמרת מספיק מרחק אבל לה היו פוסקים אשמה תורמת באחוז כלשהו.

היא אשמה. היא מנסה לעשות פרסה, או משהו בסגנון. יש שם פס הפרדה כפול, אין שום סיבה שהיא תעצור באמצע הכביש.

פורסם

בהחלט מצב מאד מסוכן, למזלי לא היה רכב מאחורי לכן לא היתה סכנה בעצירת חירום, אבל עד הרגע האחרון קיוויתי שהיא תקלוט שצופרים לה ותשאר בשול... בכל מקרה, אין הרבה מה לעשות, אנשים חולמים על הכביש וזה מה שקורה.

STIO, חח, תודה. הזכרת לי שאני צריך להזמין וישרים חדשים. קניתי את אלה לפני שנה, ההיתי אומר שהם סבבה ל-6 חודשים ובזמן חורף מנגבים מעולה. כרגע הם פחות אפקטיביים אבל עדיין לא רועשים.

http://www.ebay.com/itm/370902292618

פורסם
כמיטב המסורת, עם הגשם הראשון לקחתי את הרכב לסיבוב לראות האם הוא מוכן לחורף.

ובכן... לא ממש - חזרתי עם כאב ראש. יכול להיות שהפעם הדביל הוא אני בגלל שאני נוסע ככה :wink:

יש דרך לטפל ברעש הזה? אולי למרוח ווקס? (בינתיים עד שאני אחליף)

http://www.youtube.com/watch?v=sF3yTP2K-0Q דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

The Coolest:

נתקלתי בתופעה בכבישים אחרים כבר פעמיים - מסוכן מאוד. פשוט נהגים בלי טיפת שכל.

המגבים נשמעים מתים :|

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

חבר'ה, אלו לא סתם מגבים שקניתי מתחנת דלק באמצע הלילה, אלו מגבים מובחרים ממוסך מורשה של צ'מפיון, היה מבצע זוג מגבים ב- 99 ש"ח, איך אפשר לא לקנות? הריי מוסך מורשה לא ימכור מגבים גרועים.

בפועל אחרי שלושה שבועות (בערך) מגב הנהג התחיל לקפץ ולא לנגב טוב אז החלפתי אותו עם זה של הנוסע (במזל אותה מידה), בהמשך החורף גם המגב התאום החליט הצטרף לאפטר פארטי, ובזמן האחרון אני צריך להרכיב אטמי אוזניים כדי לנהוג. מהערב לתוך מחר יהיו גשמים כבדים ואני בכנות לא יודע איך אני אמור לנהוג ככה... וטסט שיש לי להעביר עד שישי הבא בטח שלא אעבור ככה.

בינתיים, בעוד העננים מאיימים מעל הראש ואני בלחץ אטומי להגיע הביתה לפני שיתחיל הגשם, נתקלתי שוב באוטובוס של "אומני אקספרס". מי שלא יודע, זאת חברת האוטובוסים שפעילה באזור עמק יזרעאל, ואני כל פעם מקבל עצבים איך שאני רואה את האוטובוס שלהם מרחוק בגלל צורת הנהיגה שלהם (זאת חברה שמשרדיה ונהגיה מגיעים בד"כ מנצרת...).

והפעם: עוד אוטובוס שבשבילו תמרור של תן זכות קדימה זאת המלצה בלבד, וגם כפתור האיתות נמצא ליופי בלבד.

http://www.youtube.com/watch?v=TTpeXV-omGA&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם
חבר'ה, אלו לא סתם מגבים שקניתי מתחנת דלק באמצע הלילה, אלו מגבים מובחרים ממוסך מורשה של צ'מפיון

אז זה פיטצ'ר שלהם, מי אתה שתגיד שזה לא בסדר.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

STIO, חבל על הזמן ועל הכסף. רוב המגבים שתקנה בארץ במחיר סביר וגם מעל לסביר יתייבשו תוך פחות משנה ותצטרך להחליף אותם.

המגבים האלה שאני מזמין (כבר הזמנתי עוד זוג) מגיעים מאנגליה, השירות מהחנות מעולה. הם אפילו שולחים INVOICE לדואר האלקטרוני. בפעם הקודמת הם הגיעו תוך שבוע. והחזיקו בצורה מתקבלת על הדעת בערך שנה. וגם עכשיו שהם לא מנגבים בצורה היעילה ביותר אין רעש ואין נעליים :)

פורסם

הולכת רגל עוברת בדיוק שהאור מתחלף לירוק מוסתרת מאחורי אוטובוס שעומד בנתיב השמאלי.

המצלמה קלטה אותה לפני, הזווית ראיה שלי היתה יותר גרועה.

5AAepjiY0TU דרך יוטיוב

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם
מפגרת :x

והיא עוד עושה לו "מה קרה", אוי באמת כואב הלב על אנשים כאלה.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
הולכת רגל עוברת בדיוק שהאור מתחלף לירוק מוסתרת מאחורי אוטובוס שעומד בנתיב השמאלי.

המצלמה קלטה אותה לפני, הזווית ראיה שלי היתה יותר גרועה.

תגיד, באיזה מצלמה אתה משתמש?

פורסם

stio נראה לי שהוא מכיר את הרמזור הזה, שים לב באיזו מהירות הרמזור הופך להיות צהוב ואדום חזרה, עוד לפני שהאוטובוס מצליח לעבור

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...