Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אייל, הגיע הזמן להשתדרג ל250 :)

125 בבינעירוני זה על סף המסוכן!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

חשבתי על זה אבל ראשית אני אצטרך לשדרג את הרשיון ולא בא לי 8), שנית אני מאוד מרוצה מהאופנוע שלי ושלישית חיפשתי ולא מצאתי אופנוע בסגנון שלי (אדוונצ'ר) ב- 250 סמ"ק.

פורסם
אף אחד לא שאל, אז אני אהיה הפוץ:

למה העצלנות לסובב את ההגה?

אתה חושב שזה בסדר לעלות על הכיכר?

:mm_yeah:

לא מבין למה לא כל הכיכרות בארץ תוכננו עם שפה גבוהה על מנת שלא יעלו עליהן.

פורסם

פונה, אין מתח הוא חתך על השוליים. המפחיד זה שהוא לא היה רגוע, כמעט הוריד אופנוע והצמד לרכב שמוביל חומרים מסוכנים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אף אחד לא שאל, אז אני אהיה הפוץ:

למה העצלנות לסובב את ההגה?

אתה חושב שזה בסדר לעלות על הכיכר?

:mm_yeah:

לא מבין למה לא כל הכיכרות בארץ תוכננו עם שפה גבוהה על מנת שלא יעלו עליהן.

ידעתי שיגיבו לי על זה. בכל מקרה, סתם עצלנות - הייתי צריך אח"כ את השמאלי ופשוט לא היה לי כוח...

הכיכר הנ"ל תוכננה בכוונה נמוך כדי שרכבים גדולים (משאיות ואוטובוסים) יוכלו לעבור עליה ולא יתקעו - בעבר היתה בעיה שם. אי לכך, מה שאני עושה לא מהווה פגיעה במישהו (אולי פגיעה בציפור נפשו של מישהו), ואמשיך לעשות זאת ע"פ שיקול דעתי בתנאי שזה לא פוגע באף אחד בפועל.

פורסם

הבעיה עם הכיכרות בארץ זה שהן בערץ חצי מהגודל שהן אמורות להיות. הן לא מותאמות לגודל של רכבים וזווית הגישה אליהן מאוד גרועה.

משום מה מישהו חשב שהכיכרות בגודל הזה הן רעיון טוב אבל הן ממש לא.

גם אני נוסע על החלק המרוצף שמסביב לכיכר כשאין עוד רכבים.

פורסם

אני חוזר מבילוי, מת מעייפות (וגם אחרי ניתוח לייזר בעיניים מה שאומר רגישות זמנית לסנוורים בלילה), ועדיין אני קולט רכב ממול שבמקום להמשיך עם העיקול הקטן, מתחיל להיכנס לתוך נתיב הנסיעה שלי.

אני מחליט לסטות לתוך מפרץ חניה מימין, הרכב ממול שם לב ברגע האחרון, ואחרי שחלף חזרתי בהסטת הגה חדה יחסית לכביש.

כל זה קורה תוך שניה אחת...

(זה חושך אז קשה יחסית לראות)

http://www.youtube.com/watch?v=NA-MGgBj-ts&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם
בן אדם הזיה.

לפחות הוא משתדל,מאותת שהוא פונה,נותן לאופנועים לעקוף,בחור נחמד.:lol:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא העלתי, אבל בהמשך הדרך כביש פתוח בחורה חותכת אותי בלי להסתכל במראות ונשארת בשמאלי בזמן שבאופק הנתיב פנוי והיא על 80 גוררת אחריה את כולם.

some people need a high five

in the face

with a chair

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...