Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני מכיר רמזור כזה, הוא משמש עשרות משאיות (סמיטריילרים, לוקח להם הרבה יותר זמן להאיץ מאוטובוס) ואף אחד לא חושב על לעבור שם באדום כי הרמזור קצר.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
stio נראה לי שהוא מכיר את הרמזור הזה, שים לב באיזו מהירות הרמזור הופך להיות צהוב ואדום חזרה, עוד לפני שהאוטובוס מצליח לעבור

אתה יכול לסיים צומת באדום (אם הרמזור קצר), אבל אסור לך להכנס לצומת באדום.

פורסם
גם אני מכיר רמזור כזה, הוא משמש עשרות משאיות (סמיטריילרים, לוקח להם הרבה יותר זמן להאיץ מאוטובוס) ואף אחד לא חושב על לעבור שם באדום כי הרמזור קצר.

הרמזור הספציפי הזה, המיועד רק לתחבורה ציבורית קצר מאוד, שלפעמים יש מספר אוטובוסים שמחכים ורוצים להכנס.

השילוב של רמזור קצר + סבלנות של נהג אוטובוס = כניסה באור אדום לצומת.

קרה לי שהייתי נוסע על מדים על אומני אקספרס הם פשוט היו עוברים באור אדום כי הצומת הייתה פנוייה ולא ממש אכפת להם.

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם

קודם כל, האוטובוס הזה הוא MAN עירוני - אני לא חושב שיש לו בעיה מיוחדת להאיץ אם הנהג רוצה.

מעבר לכך, זה שהרמזור קצר זה לא תירוץ, כי כמו שכתבו כאן אסור להיכנס לצומת (או לעבור קו עצירה) באדום מלא. הנהג הזה פשוט חיכה שהרכב האחרון יסיים לחצות ומיד אח"כ נכנס לצומת, שימו לב שהוא גולש לאט ולא "סוחט" את הגז באדום בגלל שמכוניות הפריעו לו לעבור - אחרת לא היתה לו בעיה להיכנס עוד קודם.

נהגים שנכנסים לצומת באדום זה לא דבר חדש או יוצא דופן לצערנו, אבל הדבר הכי חמור שמדובר בנהג אוטובוס של תחבורה ציבורית! אני לא מבין את זה, זה נהג שמסיע עשרות נוסעים איתו ברכב, איפה הזהירות?!

פורסם

תופעה מאוד נפוצה בקרב נהגים ציבוריים שכבר שיננו היטב את תזמון הרמזורים במסלול שלהם. שום דבר יוצא דופן.

אם נחפש את הרציונל שבפעולה הזו, זה כמובן הצורך לזנק כמה שיותר מהר ולהספיק את הרמזור.

יש שיטה יותר בטוחה ו"מאגניבה" בה נהגי אוטובוס דוגלים והיא שימוש בבלם התחנה (מתג הנמצא משמאל לנהג) מופעל, תוך כדי העלאת הסל"ד לקבלת מומנט ושחרור המתג. האוטובוס מזנק כמו פורשה 356 משנת 1955.

פורסם

אתמול חזרנו מת''א, באיזור נתניה פתאום נהייה פקק, האנשים היו בכזאת פאניקה שהתחילו לברוח ברוורס אחורה נגד התנועה...אחרי איזה כמה רכבים הגיע ניידת, חשבתי איזה כיף שהולכים לזיין אותם ואז אני קולט שהיא פשוט עוקפת אותם וממשיכה הלאה לאיזור התאונה בשביל למלא דו''ח(תאונת פגוש), אבל אלה שנוסעים ברוורס כנראה לא מסכנים אף אחד:

http://www.youtube.com/watch?v=AgGE5jCqHlM&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

בהמשך הדרך בתוך העיר שלנו, מישהו החליט שהוא עוקף אותי בתוך הכיכר וגרם לי לסטות חזק בשביל שאני לא אתנגש בו החרא הזה:

http://www.youtube.com/watch?v=ALZpNJ8k53U&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

^^

הסרטון הראשון - מיטב הזוהמה הישראלית. מסוג הדברים שמזכירים לי כל פעם מחדש מדוע אסור לעלות על כבישי ישראל בחגים ואם כבר, אז אחרי 22:00 ולפני 08:00.

בשני חבל שלא מצליחים לראות טוב את המספר.

פורסם
^^

הסרטון הראשון - מיטב הזוהמה הישראלית. מסוג הדברים שמזכירים לי כל פעם מחדש מדוע אסור לעלות על כבישי ישראל בחגים ואם כבר, אז אחרי 22:00 ולפני 08:00.

בשני חבל שלא מצליחים לראות טוב את המספר.

אפשר לחטט קצת בקבצים שצולמו - שנינו נסענו ביחד איזה חצי שעה, אבל מזה משנה כבר, כול עוד הוא לא נגע בי חבל סתם להתאמץ.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם
minkin

איזו מצלמה זאת? איזה דגם? זאת מצלמה נפרדת לחלק האחורי או מצלמה אחת שמצלמת גם קדימה וגם אחורה?

זו מצלמה שמתחברת למסך המקורי של הרכב, ומשמשת אותי לפעמים בנסיעה לאחור+גם מקליטה. אין לי זמן לחפש לך את הדגם כי אני חייב לצאת אבל זה הסוג שבלי מסך, שחורה ובאה עם הדבקה, יש לה כפתור כתום כזה וכול זה עלה לי 39 דולר+התקנה אישית שלי שיצאה מאוד מוצלחת.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם
אתמול חזרנו מת''א, באיזור נתניה פתאום נהייה פקק, האנשים היו בכזאת פאניקה שהתחילו לברוח ברוורס אחורה נגד התנועה...אחרי איזה כמה רכבים הגיע ניידת, חשבתי איזה כיף שהולכים לזיין אותם ואז אני קולט שהיא פשוט עוקפת אותם וממשיכה הלאה לאיזור התאונה בשביל למלא דו''ח(תאונת פגוש), אבל אלה שנוסעים ברוורס כנראה לא מסכנים אף אחד:

http://www.youtube.com/watch?v=AgGE5jCqHlM&feature=youtu.be דרך יוטיוב

בהמשך הדרך בתוך העיר שלנו, מישהו החליט שהוא עוקף אותי בתוך הכיכר וגרם לי לסטות חזק בשביל שאני לא אתנגש בו החרא הזה:

http://www.youtube.com/watch?v=ALZpNJ8k53U&feature=youtu.be דרך יוטיוב

"אם רק היה לי שקל", על מחלף נתניה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הסרטון עם האוטובוס הזוי ... מקווה שהוא יסיים את הקריירה שלו ויתחיל לטאטא את הרחובות קצת.

אומנם לא סרטון ... אבל רכב ניקוי כביש נוסע על סליקס? :lol:

http://jpg.co.il/view/52458b1bc9d1f.jpg/

בתכלס במהירות שהוא נוסע ועוד הוא כל הזמן נוסע על כביש רטוב ... היה לוקח לו לפחות 10 שנים להגיע למצב כזה בצמיגים אני מניח. מעניין בני כמה הם.

הקטע המצחיק שלא ראיתי את הרכב הזה כבר שנים ... ופתאום הוא צץ לפני הבחירות המקומיות. 8)

למה ההגה שלו בצד ההפוך תמיד אגב?

ומה זה הרמקולים עם הכיסוי הלבן ליד הדלת ?

ויש מצב שיש לו היגוי אחורי ? הוא פונה בצורה נורא מוזרה. הוא כאילו זז הצידה כולו. אבל לא הסתכלתי על הגלגלים כשהוא פנה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...