Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

[

הנה דלביוב שעצבן אותי מאוד על הבוקר.

אני נוסע לתומי בנתיב הימני מבין שני נתיבים במהירות של כ-110 חצילים לשניה לפני בנתיב הימני רכב שברצוני לעקוף.

מסתכל במראה, רואה שם רכב בנתיב השמאלי שנמצא די רחוק ממני, מאותת שמאלה, ונכנס לנתיב השמאלי לצורך העקיפה.

בינתיים הרכב של הדלביוב דופק קיק דאון ומאיץ ועוקף אותי בצורה מסוכנת קרוב מאוד אלי כאשר חציו בנתיב שבו אני רוכב וחציו מעבר לקו הלבן המסומן.

למזלי (או למזלו) ברמזור לאחר מכן לא היה אדום אחרת הייתי מראה לו מה דעתי בנושא.

בכל מקרה כנראה שהפעם אני לא אבליג ואגיש תלונה במשטרה בצירוף הסרטון.

http://www.youtube.com/watch?v=X2EgBviVGI8&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

כרוכב אני חושב שטעית, לא שהוא צודק, פשוט לך אין את הפרווילגיה לתת לו את ההזדמנות לעקוף ככה.

שניה לפני שאתה עובר נתיב כבר ניתן להבחין ברכב העוקף בקצה המראה שלך. בהתחשב בזווית הצילום ומיקום הקסדה, מזווית המבט שלך כבר ראו אותו היטב במראה.

הדבר הנכון מבחינתך היה להבין שהוא מתקרב מהר מידי ולוותר על העקיפה.

אשמח לדעת באיזו מצלמה אתה משתמש ומה דעתך עליה. (הגיעה הזמן למצלמת קסדה...)

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

כבר שוחחנו בעמוד הקודם על אם צדקתי או טעיתי בעקיפה הזאת.

המסקנה שלי היתה שכנראה שגיתי בהערכה של המהירות שלו ואכן לא הייתי צריך לצאת לעקיפה.

מבחינת מצלמת הקסדה אני בחרתי בקונטור רום 2.

http://www.contouril.co.il/product-560-_ContourRoam2.aspx

התלבטתי רבות באיזו מצלמת קסדה לבחור והאופציות בשוק הן רבות ומגוונות.

משקלול הנתונים התברר לי שהקונטור הכי מתאימה לצרכים שלי.

דבר ראשון אהבתי את העובדה שהיא בצורת גליל ונצמדת לצד הקסדה ולא מפריעה כלל ואתה לא נראה כמו ליצן שצמחה לו מצלמה על הראש כמו בגו פרו למשל.

בנוסף, בשונה מרוב המתחרות שלה, הקונטור עמידה למים ולא זקוקה לקייס מיוחד כאשר היא נרטבת. ניתן להכנס איתה לבריכה עד מטר אחד של מים והיא תפעל. מצוין לימי גשם.

כמו כן, אפשר לשנות את הזווית של העדשה לכל זווית שרק תרצה. דבר שימושי בהחלט במיוחד בהתחשב בעובדה שהקסדה היא לא ישרה ולכן המצלמה מכוונת אצלי עם זווית של כ- 5-10 מעלות.

בנוסף היא מצלמת ב- 1080P או 720P והתמונה שהיא מפיקה היא מצוינת לדעתי בתנאי אור יום. בלילה המצלמה לא רעה אך גם לא מצטיינת במיוחד.

חסרונות נוספים היא העובדה שאי אפשר לשנות את הגדרות הרזולוציה של המצלמה אלא רק בחיבור למחשב.

כמו כן, בניגוד לדגם המתקדם יותר שנמכר ביותר מזומנים, אין אפשרות לראות את מה שהמצלמה מצלמת בלייב (למשל בגו פרו או בקונטור 2+ ניתן לראות ע"י אפליקציה ייעודית את מה שהמצלמה מצלמת ע"י חיבור בלוטות').

המצלמה יכולה לצלם 3.5 שעות עד שהיא זקוקה לטעינה ותומכת בכרטיס זכרון של עד 32GB שמספיק לכ-4.5 שעות צילום.

המצלמה מגיעה עם כרטיס זכרון של 4GB ומומלץ כמובן לקנות כרטיס זכרון גדול יותר.

המצלמה מגיעה עם שני מאונטים. אחד קבוע ואחד מתכוונן שבו אני משתמש כי הוא נוח בהרבה להרכבה (אחרת אתה חייב להיות בטוח שאתה יודע מהי הזווית המתאימה להרכבה).

דבר נוסף שיש לשים לב אליו היא העובדה שעתיד החברה לא ברור כרגע והיא הפסיקה את פעילותה נכון לרגעים אלו. מתרחשים מגעים לקניית החברה אבל אי אפשר לדעת לאן תנשב הרוח.

אני רכשתי את המצלמה לפני כשלושה חודשים ב-940 ש"ח.

כרגע יש בפורום אופנועים בתפוז קבוצת רכישה למצלמה ב-800 ש"ח.

פורסם

אוסף טיפשים של הימים האחרונים.

זכות קדימה זו מילה גסה בישראל:

http://www.youtube.com/watch?v=h5W-kHvll3c דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מונית מספר 1, למה להוריד נוסעים בצד אם אפשר לחסום נתיב?

http://www.youtube.com/watch?v=5N9QAiO1Xqs דרך יוטיוב

מונית מספר 2 פשוט לקח את הרעיון של מונית 1 ופשוט "שיפר" את המתודה:

http://www.youtube.com/watch?v=hNhtlyrwBhE דרך יוטיוב
פורסם
עוד כמה הזויים מאתמול:

הנהג הזה פשוט לא יודע לנהוג, אחרת אין הסבר מדוע הוא נוסע בסיבובים על השוליים ובסיבובים של הצד השני נכנס לנתיב הנגדי:

http://www.youtube.com/watch?v=TSPyFqcLQz8 דרך יוטיוב

ממש לא יודע את חוקי התנועה, אבל יודע משהו בפיזיקה: הוא מנסה להגדיל את רדיוס הסיבוב, שלא לצורך, ובאופן לא מוצלח במיוחד.

פורסם

אני ממש לא בטוח שכל הטפסים הנכונים מולאו ושלשוטרים האלו יש את הסמכות להחליט האם זה מסוכן או לא לקחת אותו שם.

כמו כן, סביר להניח שהביטוח לא תקף במקרים כאלו.

בקיצור, איך שלא תסתכלו על זה, זה נגד החוק ויכול להיות שגם נגד הנחיות המשטרה עצמה.

http://www.youtube.com/watch?v=8AKIg3XFdAo דרך יוטיוב
פורסם

אז מה? ביג דיל כולה יושב על מכסה תא מטען במהירות שלא עולה על 10 קמ''ש.

אני לא אומר שזה תקני אבל לא צריך לנפח כל שטות.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
אז מה? ביג דיל כולה יושב על מכסה תא מטען במהירות שלא עולה על 10 קמ''ש.

אני לא אומר שזה תקני אבל לא צריך לנפח כל שטות.

דבר ראשון:

מה שאתה אומר יכול להיות נכון, אבל לא כאשר מדובר בשוטרים.

דבר שני:

ואם הוא היה נופל ו"חוטף" בפרצוף, מי ישלם על הטיפול הרפואי? אתה?

פורסם
דבר ראשון:

מה שאתה אומר יכול להיות נכון, אבל לא כאשר מדובר בשוטרים.

דבר שני:

ואם הוא היה נופל ו"חוטף" בפרצוף, מי ישלם על הטיפול הרפואי? אתה?

הערוץ שנתן לו הוראה לשבת על הרכב,בטח לא המשטרה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני אסביר למה זה כן חשוב לנפח את זה.

לשוטר - אסור לעבור על שום חוק!

שוטר שעובר נתיב מבלי לאותת, או עוצר ברמזור על מעבר חציה למשל - מחליש מאד את מערכת המשפט, כי עו"ד טוב יכול להגיד ראיתי שהשוטרים עושים ככה - אז הבנתי שזה בסדר.

מה שרואים בסרטון, במצב אחר - הינו דו"ח על נהיגה בקלות דעת ועוד שלל סעיפים מונפצים, אז למה לשוטר מותר ולי אסור? הוא מעל החוק?

תרבות ה"יאללה יאללה לא קרה כלום" ו"יהיה בסדר" היא הסיבה העיקרית שאנשים נדקרים פה ברחוב, ביום שנבין את זה.....

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כל הדברים המטורפים קורים כשאני בלי מצלמה!

העליתי עכשיו סרטון ראשון, לא משהו חריג במיוחד אבל עד שיוצא לי לתעד משהו :)

נסיעה בנתיב עקיפה שלא לצורך, ועצירה באמצע כביש מהיר.

כולל פרשנות של חבר לעבודה שתפס איתי טרמפ באותו הבוקר.

[YOUTUBE=7ObYvz2n_4w]איך לא לצאת במחלף[/YOUTUBE]

פורסם
סליחה, הייתי צריך להגיד שהוא גלובוי ולא דלביוב. ככה תוכל לפרש את זה איך שאתה רוצה. זה לא יקרה בשנית, כבודו.

זו גם קללה (הכל תלוי בהקשר)

כתבתי את זה בעמוד הקודם, לא משנה מה אייל עשה, למה לעקוף מהשוליים ולסכן את עצמו ואת הרוכב? בין אם הוא עבר בזמן או לא.

נכון, אסור לעקוף בשוליים, ומה אילו נהג הרכב לא היה מספיק לבלום?

לא עושים ניסויים כאלו כשאתה רוכב על אופנוע! זה לא עניין של דפיקת פגוש, זה החיים שלו, אז למה?

attachment.php?attachmentid=356450&stc=1&d=1381301934

מה ההתייפייפות? אנשים פה אמרו דברים הרבה יותר גרועים.

חוץ מזה, אפילו אם אייל חתך אותו (הוא לא) ובלי לאותת (הוא אותת, עובדה) הפתרון לחיתוך בכביש הוא לא לעקוף מהשול.

לא משנה מה יש לנהג הפוקוס להגיד, הוא אשם. לא עוקפים מהשול.

אם זאת הייתה פאביה ולא אופנוע - הוא לא היה מרשה לעצמו לעשות את זה. אבל למי אכפת מהדו"גים, נכון?

אותת, צודק! (אז מה?! זה עדיין היה קרוב מידי!)

לא פתרון לעקוף מהשול, צודק!

לגבי התיפיפות, לא קראתי את כל התגובות, וזה שאמרו דברים גרועים יותר זה עוד יותר גרוע!

תזהרו שהפורום לא יהפוך להיות כמו FXP (ילדים שמקללים כל היום)

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...