Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהג כנראה חצי רדום נכנס לתוך נתיב הנסיעה שלי, אני סוטה מעט לתוך מפרץ חניה מימין והוא שם לב ברגע האחרון וחוזר לנתיב - עדיין המראות שלנו היו מ"מ אחד מפגיעה.

מה כ"כ קשה לנסוע בנתיב ולא באמצע הכביש?

http://www.youtube.com/watch?v=Uk7In2mt0Tw דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

קשה להעריך את המרחקים מצפיה בסרט, אבל נראה שאולי הוא רצה לשמור מרחק מהדלת הפתוחה של הרכב שחונה בצד, ולכן סטה מעט לנתיב הנגדי.

פורסם

אוטובוס נכנס לתוך נתיב נסיעה לא פנוי ומפריע לי, ובו זמנית נהג פורד מסחרי מחליט לזנק לצומת ברגע שרואה 2 רכבים מתקרבים אליו (הדייהטסו והמרצדס מלפניי) וגורם להם לבלום ולעצור.

http://www.youtube.com/watch?v=c739SzQlDgg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם
נהג אודי 23-111-12 מחליט לחתוך אותי בכיכר מימין.

קשה לו לסובב את ההגה ולהשאר בימין.

כי בכיכר נוסעים ישר.

למה לסובב הגה ולהישאר בנתיב?

כי אתה שם?

השתגעת?

חבל לשחוק את מסרק ההגה.

אתה יודע כמה זה עולה באאודי?

פורסם

אז היום התחלתי לצלם.

אני בשונה מרוב הצלמים, מקליט באמצעות הסלולארי שלי (SONY ARC S), ובעמצעות אפליקציה DAILYROADSVOYAGER.

אני משתמש במתקן הזה כדי לתלות את הפלאפון: קישור

כאמור, היום על הבוקר התחלתי לצלם, וכמו כל בוקר ישראלי, רכב שסיכן אותי וגרם לי להסיט את ההגה בצורה חריגה, נתפס במצלמה.

אם זה הבוקר טוב, אני לא רוצה לדעת מה יהיה בהמשך:wink:

http://www.youtube.com/watch?v=z6GxfKGzESo דרך יוטיוב
פורסם

שמאל זה הימין החדש.

נ.ב.

להולכי רגל במעבר חציה יש זכות קדימה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

נראה שהוא הגיע במהירות גבוהה מדי לכיכר ודפק וואחד ברקס כשהוא קלט אותך.

מקרה קלאסי של נהיגה במהירות שלא תואמת לתנאי הדרך.

נ.ב, ממליץ לך לקצר את הסרטון. 2 דקות זה ארוך מדי במיוחד שכל ההתרחשות היא לא יותר מעשר שניות.

פורסם

ידעתי שזה יגיע.

קודם כל זה חד פעמי האורך של הסרטון, רציתי להראות את האיכות שיצאה מהסמארטפון.

לגבי הנהיגה:

הנהג בג'יפ זרק אותי, בגלל שהוא פגע לי בתכנון נסיעה, גם לא כל כך שמתי לב להולכת רגל, שרצה במהירות! למעבר חציה.

במצלמה זה רק נראה מהר (בגלל שזה צילום 30fps נראלי), בפועל זה אולי 25 קמש ככה, לא שמתם לב לדבר חשוב יותר, שכשראיתי שהכביש לפני הכיכר רטוב, האטתי משמעותית יחסית ושמרתי מרחק ביטחון, כדי שחס וחלילה לא אחליק לכיכר, ובתוך הכיכר המשכתי באותה מהירות שנכנסתי אליה בערך.

זה כבישים שאני כבר המון זמן נוסע בהם יום יום בבוקר, אני מכיר אותם ואת הנהגים בהם בעל פה, ככה שאני לא יתן סיכוי שיקרה מצב של ברקס פתאומי וכו'. (עוד הוכחה שזה לא ברקס פתאומי, תראה שלא עצרתי עצירה מוחלטת במעבר חציה, הייתי רחוק ממנה, לפחות 2 מטר בין הפגוש לבין תחילת מעבר החציה, במצלמה הכל מעוות!)

עוד סרטון טרי (האחרון שאני יעלה לפה).

גם פה, אני באמת לא מבין למה במצלמה נראה כאילו אני טס, להיפך הייתי רגוע מאוד, לא מיהרתי לאף מקום, כנראה בגלל שהאיכות בלילה לא משהו, זה נותן אשליה של מהירות.

(הפניה נראית כאילו זה נידפורספיד אבל במציאות זה שונה, ב50 אני כבר מתחיל להזרק בפניה הזאת, בסרטון אולי הייתי על 40).

פורסם
אז היום התחלתי לצלם.

אני בשונה מרוב הצלמים, מקליט באמצעות הסלולארי שלי (SONY ARC S), ובעמצעות אפליקציה DAILYROADSVOYAGER.

אני משתמש במתקן הזה כדי לתלות את הפלאפון: קישור

כאמור, היום על הבוקר התחלתי לצלם, וכמו כל בוקר ישראלי, רכב שסיכן אותי וגרם לי להסיט את ההגה בצורה חריגה, נתפס במצלמה.

אם זה הבוקר טוב, אני לא רוצה לדעת מה יהיה בהמשך:wink:

http://www.youtube.com/watch?v=z6GxfKGzESo דרך יוטיוב

בטח הוא ראה מרחוק שהנתיב הימני פנוי וחשב שיוכל להשתלב:wink:

פורסם
עוד סרטון טרי (האחרון שאני יעלה לפה).

גם פה, אני באמת לא מבין למה במצלמה נראה כאילו אני טס, להיפך הייתי רגוע מאוד, לא מיהרתי לאף מקום, כנראה בגלל שהאיכות בלילה לא משהו, זה נותן אשליה של מהירות.

(הפניה נראית כאילו זה נידפורספיד אבל במציאות זה שונה, ב50 אני כבר מתחיל להזרק בפניה הזאת, בסרטון אולי הייתי על 40).

אני חושב שהפעלת ביוטוב את האפשרות שמורידה רעידות וזה נותן אפקט כזה, תסתכל על הסרטון המקורי לא ביוטוב.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...