Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצחיקה אותי העובדה שבכל העולם בכל פעם שנעשה איזה שהוא עוול משפטי התגובה היא "בכל מדינה אחרת הוא היה מקבל עונש פי X יותר" לדעתי רפיסות מערכת המשפט היא תופעה כלל עולמית, למעט בתי משפט שפוסקים על פי השריעה :roll:

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

אתם ראיתם באיזה בית הוא גר? איך זה שונה מכל האנשים בארץ שעם מספיק כסף יצליחו להתחמק גם מרצח דרגה ראשונה?

נורא הפתיעה אותי האדישות של המוקדנית הזאת. עזבו שבארה"ב היו מקפיצים לשם מסוק או לפחות ניידות תוך כמה שניות (לדעתי אפילו בארץ היו מספיקים להגיב לזה בזמן.. 6 דקות זה נצח) אבל כשהאידיוט הזה התגלגל ממכסה המנוע של הנתקף ונשאר על הכביש - המוקדנית אמרה לו לחזור לראות מה שלומו ! WTF ?!

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מקרה שקרה לי היום

דפוק אחד התבלבל עם הירוק של הפניה שמאלה, והחליט לעבור מולי באדום. החצוף המשיך לחצות את הצומת והרים את היד כאילו הוא מודה שזו טעות שלו - תודה באמת. (חבל שמצלמת הרמזור לא פעילה)

פורסם
מקרה שקרה לי היום

דפוק אחד התבלבל עם הירוק של הפניה שמאלה, והחליט לעבור מולי באדום. החצוף המשיך לחצות את הצומת והרים את היד כאילו הוא מודה שזו טעות שלו - תודה באמת. (חבל שמצלמת הרמזור לא פעילה)

וואו לא אמיתי, אני מתאר לעצמי מה היה קורה אם במקומך היה נהג משאית ישנוני או נהג אוטובוס מיואש. אז כבר היינו שומעים על הבחור בחדשות!

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
ואוו... אין לי מילים.

וואו. פשוט וואו. הסלע הענק הזה היה במרחק של חצי מטר מלמחוץ את הרכב. וואו. :shock: :shock: :shock:

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אירוע נוסף ומסוכן: בעת נסיעה על כביש 66 לקראת צומת התשבי, הבחנתי באישה הולכת על נתיב הנסיעה שלי כשהיא עם הגב אליי. מדובר באישה שנמצאת שם בחודשים האחרונים, ודופקת על שמשות המכוניות כדי לקבץ נדבות "כי אין לה כסף לאוטובוס לטבריה" (כבר חצי שנה). נאלצתי לסטות לנתיב ליד כדי לא לדרוס אותה - אחרת לכו תוכיחו שהיא הלכה באמצע הכביש ואתם לא אשמים.

http://www.youtube.com/watch?v=z4ezQB57cr8&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

זה נראה ממש כאילו היא מחכה שידרסו אותה.הולכת על כביש מהיר בכזאת שלווה ובכיף שלה כאילו אין מכוהניות ומסכנת את עצמה ואת הנהגים.

המשטרה צריכה לעשות עם זה משהו.לפחת להזיז אותה משם.

במצב כזה עדיף לנסות לסטות לנתיב שליד כמה שיותר מוקדם ,בתנאי שאין עומס תנועה או לעצור רכב או להאט באמצע כביש מהיר.

אם הייתי מספיק לראות אותה מרחוק הייתי צופר לה כמה צפירות כדי להעיר אותה.

פורסם

המשטרה לא תעשה עם זה כלום, הם עסוקים בלעצור נהגים על מהירות של 120 במקום 90. אפילו המרצה במכללה באמצע השיעור סיפרה לנו יום אחד שהיא פגשה אישה מקבצת נדבות, לשאלתי האם מדובר על צומת התשבי ענתה שכן... האישה הזאת נמצאת שם תקופה ארוכה, אח"כ היא גם דפקה לי החלון ולא טרחתי בכלל לפתוח אותו. אחרי כמה דקות דפקה שוב, בדיוק הרמזור התחלף לירוק אז נסעתי משם. אולי עוד מעט יגיע הגשם והיא תלך משם.

בינתיים עוד מקרה על הבוקר של כניסה לצומת לא פנוי: הונדה נכנסת לצומת למרות שהיא רואה שאני מתקרב ולא עושה את הפניה כמו שצריך, מה שמאלץ אותי לסטות ימינה. אם זה לא מספיק, גם הפיג'ו מנצלת את ההזדמנות וחושבת שהיא תספיק לעבור, אבל מסתבר לה שאני קרוב מידי והיא עוצרת בתוך הצומת, והפעם אני סוטה לשמאל. זה הרגיש כאילו אני במסלול, בודק את האחיזה של הרכב...

http://www.youtube.com/watch?v=6HCKPObZFS0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...