Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אותי דווקא מעניין מה גרם לאיבוד האחיזה (למעט הטימטום של הנהג).

על פניו נראה שאפשר היה לסים את התימרון בהצלחה. הוא מתחיל את הסטייה ימינה בהדרגתיות יחסית ולבסוף כשהוא מגיע לנתיבו הרצוי, הוא מנסה להתיישר וכשמבין שהוא מתחיל לאבד אחיזה ולסטות לצד שמאל, הוא מנסה לתקן שוב לצד ימין וזה כבר עולה לו באיבוד אחיזה טוטלי ולהמשך המעוף שלו לעבר העולם הבא...

אבל איפה הבעיה טמונה? האם בצמיגים? במבנה הרכב? "כישורי" הנהג?

למה סטייה שנראתה מתונה יחסית הסתיימה איך שהיא הסתיימה?

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

וואו בן אדם הזוי.

מה קרה אחרי שהוא עבר מעל האי תנועה? פגע בעוד רכבים חוץ מהמסחרית?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
מטורף!!, עברתי משהו ממש זהה.

לא רוצה להיות קטנוני, אבל זה רק נדמה לי או שדיברת בסלולרי בלי דיבורית?

מי שצילם את הסרטון הוא לא אני, אני רק פרסמתי קישור שנתקלתי בו בפייסבוק.

BW

פורסם

על פניו נראה שאפשר היה לסים את התימרון בהצלחה. הוא מתחיל את הסטייה ימינה בהדרגתיות יחסית ולבסוף כשהוא מגיע לנתיבו הרצוי, הוא מנסה להתיישר וכשמבין שהוא מתחיל לאבד אחיזה ולסטות לצד שמאל, הוא מנסה לתקן שוב לצד ימין וזה כבר עולה לו באיבוד אחיזה טוטלי ולהמשך המעוף שלו לעבר העולם הבא...

הסטייה ימינה לא הדרגתית אבל היא לא הגורם לאיבוד השליטה, אלא ההתיישרות החדה לכיוון השני. הוא סובב יותר מדי את ההגה שמאלה ובגלל שמשקל הרכב היה ימינה הוא היטלטל בחדות שמאלה והתחיל בפיש-טייל אכזרי.

אלו לא הצמיגים וגם לא מבנה הרכב (אם כי ברכב גבוה ורך כזה, זה בטח לא הועיל) - זה פשוט הטמטום של הנהג.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

איך הסטייה שלו נראית לך בדיוק מתונה יחסית?

אם זה מה שהציבור מכנה "מתון" שאלוהים יעזור לנו.

אין לו דרך לעשות את הפנייה הזאת בשלום. כשהוא מחזיר את ההגה שמאלה הרכב רוצה להמשיך באותה כיוון (לכיוון גדר ההפרדה), במהירות שהוא נוסע וברוחב הכביש אין לו סיכוי לעשות זאת.

פורסם
הנה דביל אחד מהיום, חבל שלא מספיק קרוב כדי לראות לוחית רישוי (צילום של מוביוס) :

http://www.youtube.com/watch?v=

wJC3-KmrQCU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

הרכב מדגם זובר לנזר, מעניין מהיכן מגיע הנהג.

Opel Adam S 2017

פורסם
הרכב מדגם זובר לנזר, מעניין מהיכן מגיע הנהג.

:lol: :lol: :lol: באמת מעניין.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אחרי כמה צפיות בסרטון אני חושב שהגלגל הקדמי שמאלי פגע באי התנועה וזה מה שגרם למה שקרה (או לפחות טרם לכך)

מתנדב בארגון ידידים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...