Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשתו מכריחה אותו ללכת לכל מקום עם קסדה. אחר כך היא מנתחת את הצילומים, ובהתאם לכך אייל מכין מצעים על הספה :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בסרטון עם החתולה, לא הבנתי כל כך, נראה שהיא רצה לתוך הגלגל, האוטו לא התרומם אלא היא פגעה בו ישר כאילו זה סתם קיר. היא קמה אחרי זה אם שמת לב במראה?

למה היא רצה לתוך אוטו לא הבנתי בכלל. :shock:

פורסם
תצפה שוב בסרטון, לפחות בקטע הראשון.

הנהג הזה נכנס לתוך נתיב ההשתלבות, ונתן לרכב שהיה בנתיב השמאלי מבין שני נתיבים לעקוף אותו. כשעבר, לחץ על הגז והשתלב אחריו.

אני כשהייתי בדיוק אחריו, נאלצתי לא רק להוריד את הרגל מהגז, אלא ממש לבלום - ואני מעריך שהורדתי בערך 20 קמ"ש מהמהירות בה הייתי. ניתן לראות שאני עוקף רכבים שנוסעים בימני, וכשאני בולם הם עוקפים אותי - משמע הורדתי מהירות.

אני ציפיתי שהוא ימתין בנתיב ההשתלבות עד שכל הרכבים יעברו, ואז ישתלב - בטח ובטח לא יתפרץ לתוך נתיב הנסיעה, הריי בנתיב ההשתלבות הוא לא מפריע לאף אחד. החוק בנושא הזה הוא ברור מאוד: אסור להיכנס לנתיב נסיעה לא פנוי. לא פנוי = כניסה לנתיב שתגרום לרכב אחר להאט בגלל ההשתלבות (תקנו אותי אם אני טועה). מכאן שמדובר בעבריין כביש.

לדעתי הנתיב היה פנוי, המהירות הגבוהה שלך ביחס למכוניות בנתיב הימני היא שגרמה לך להאט "20 קמ"ש"

נגיד והתנהגות המסחרית לא הייתה בסדר (ואני לא מסכים עם כך), לצרף את הקטע ללקט "עברייני כביש" זאת הגזמה נטו.

חופשי להתגלגל כמה שארצה :D

10$ הנחה (לכם ולי) להזמנה מ-vitacost.com - אם תרשמו דרך הלינק הזה. :arrow:

פורסם
בסרטון עם החתולה, לא הבנתי כל כך, נראה שהיא רצה לתוך הגלגל, האוטו לא התרומם אלא היא פגעה בו ישר כאילו זה סתם קיר. היא קמה אחרי זה אם שמת לב במראה?

למה היא רצה לתוך אוטו לא הבנתי בכלל. :shock:

למה היא רצה לתוך האוטו זו שאלה מצויינת. אני מאמין שבעלי חיים לא יכולים לאמוד מהירות של רכב בצורה נכונה או שהיא נבהלה ממשהו ורצה לצד השני של הכביש.

היא ממש נכנסה עם הראש מתחת לגלגל עם הראש באופן חלקי והוא מחץ אותה. כל זה קרה בחלקיק שניה.

לאחר מכן היא נשכבה עם הכביש עם הרגליים למעלה ופרפרה.

ממש היה לי קשה לראות את זה אבל שום דבר כבר לא היה עוזר לה ולא היה שום סיכוי.

אם הייתי חושב שיש לה סיכוי, הייתי עוצר ומנסה לעזור לה.

פשוט חוסר מזל. אם הרגל היתה נמחצת לה, היא עוד היתה יכולה לחיות אבל ברגע שהמוח חוטף מכה ישירה כזו, לא נראה לי שיש יצור חי שמסוגל לחיות אחרי זה.

פורסם

זה לא קשור לאומדן מרחק.

חתולים (בניגוד לכלבים) אינם מבינים מה מתרחש בכביש.

ראיתם פעם חתול רוצה לעבור כביש?

הוא עומד, מתרכז, מסתכל לכיוון הכביש ללא קשר מה מתרחש בו (בין אם הכביש עמוס ובין אם לאו).

חתול פשוט לא מבין את הקשר בין המכוניות והסכנה.

פורסם

אוסף מאתמול:

1. הולך רגל מתאבד.

2. עצר בעצור (אולי), ואז עצר באמצע הנתיב. למה? כובע.

3. נתיבים זה דבר קשה. כל הזמן זזים. קשה לעקוב אחרי הסימנים.

http://www.youtube.com/watch?v=gSwEDmxRD6o דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

ביגפוט, המצב בעיר שלך קשה מאוד.

שתי דברים שיכולים לשגע אותי:

הולכי רגל חוצפנים שהולכים בכביש. (נגד כאלה אני צופר להם שעה כדי להביך אותם)

אנשים שלא יודעים נתיבים.

ומה שהכי מצחיק שאני רואה המון נהגים, עם שלט השתלבות לפני כיכר, והם עוברים לנתיב שמשתלב לתוך הנתיב השני, במקום לתכנן את הנסיעה ולשאוף להיות בזה שמשתלבים אליו.

פורסם
אוסף מאתמול:

1. הולך רגל מתאבד.

2. עצר בעצור (אולי), ואז עצר באמצע הנתיב. למה? כובע.

3. נתיבים זה דבר קשה. כל הזמן זזים. קשה לעקוב אחרי הסימנים.

http://www.youtube.com/watch?v=gSwEDmxRD6o דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אני מתייחס לסעיף 2 שלך:

הפושע עצר בעצור (אולי) ואח"כ נכנס לצומת לא פנויה,שים לב מימינו (כלומר ממולך) יש תנועת מכוניות,ולכן הוא לא יכול להשתלב וזו הסיבה שהוא חוסם אותך.

פשוט מנוול.

פורסם

לפני כמה זמן עשיתי פה רשימה של "חוקים" שנהגים מטומטמים אף פעם לא עוברים עליהם.

אחד מהם היה

"6) חס וחלילה שתפספס פנייה - אתה צריך לפנות ימינה באיילון ואתה בנתיב השמאלי מתוך ארבעה- מותר לך לחתוך את כל הנתיבים בלי להסתכל אם שכחת ברגע האחרון שצריך לפנות. חס וחלילה שלא תמשיך כי תצטרך להקיף את כל כדור הארץ כדי לחזור לאותה נקודה."

פורסם

בהחלט טמבל... :shock:

אגב, זה רק אני או שגם אחרי שהוא התחיל לאבד שליטה הוא לא נגע בכלל בברקס? (למעשה לא ראיתי בכלל את אורות הבלם נדלקות, גם אחרי שהוא עף לכביש השני).

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...