Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואם יש בשוליים רכב שתקוע? אבל הוא לא רואה את זה כי חוסמים לו את שדה הראייה לשוליים.

ואם כולם רוצים לפנות ימינה ויש רק רכב אחד שחוסם את הנתיב שנפתח? אז כולם יחכו כי זה החוק והוא ייסע בשוליים?

ואם יש אנשים שהולכים שם בשוליים?

השוליים הם שם עם מטרה מסוימת (וגם במשטרה שכחו את זה), המטרה הזו היא לא לעקוף את הפקק מימין, המטרה הזו היא לא לעבור רק 10 מטרים עד שהנתיב נפתח, המטרה הזו היא מקום לעצירות חירום של רכבים תקולים או שלא ניתן להמשיך את הנסיעה בהם בבטחה, המטרה היא מקום לרכבים איטיים וכבדים כדי שלא יעכבו את כל התנועה ומבלי שנהגים יצטרכו לצאת לעקיפות מסוכנות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אלוהים עצבני עלינו: ברק אדיר פוגע פגיעה ישירה בקרקע ליד בניין מעונות הסטודנטים של מכללת עמק יזרעאל, צילום עצמי מכביש 60 נצרת עפולה - לכידה מצילום וידאו באמצעות מצלמה קבועה ברכב, 30.10.13. חובה להגדיל את התמונה!

מדהים.

פורסם
לגבי העקיפה מהשוליים, עושה רושם שהוא רוצה לפנות ימינה, ואז לדעתי זה מוצדק אם יש לו מקום להשתחל בשוליים.(ונעזוב את החוק לרגע)

עריכה: מצפייה חוזרת ומרוכזת יותר בסרטון רואים שהוא משתלב אח"כ לנתיב שממשיך ישר:shock:

הוא לא יכול לפנות מהשוליים, הנתיב לפנייה ימינה זה אותו נתיב של הישר. שים לב שבסוף הסרטון הוא חוזר לנתיב

פורסם

אוטובוס של "אומני אקספרס" ורכב פרטי נכנסים לצומת בכתום/אדום (תגידו לי אתם?):

כביש 65 עם כביש 60, צומת מעונות הסטודנטים

http://www.youtube.com/watch?v=ADFCWc54GWQ דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

כלב רץ לעבר מכוניות וגורם לבלימות וסטיות מהנתיב לשוליים:

כביש 672

http://www.youtube.com/watch?v=OZvWgw09MnA דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מזרן שנפל מרכב מונח להנאתו באמצע הכביש:

כביש 6 לדרום

http://www.youtube.com/watch?v=LDNkJ-k5c2g דרך יוטיוב
פורסם
ואם יש בשוליים רכב שתקוע? אבל הוא לא רואה את זה כי חוסמים לו את שדה הראייה לשוליים.

ואם כולם רוצים לפנות ימינה ויש רק רכב אחד שחוסם את הנתיב שנפתח? אז כולם יחכו כי זה החוק והוא ייסע בשוליים?

ואם יש אנשים שהולכים שם בשוליים?

השוליים הם שם עם מטרה מסוימת (וגם במשטרה שכחו את זה), המטרה הזו היא לא לעקוף את הפקק מימין, המטרה הזו היא לא לעבור רק 10 מטרים עד שהנתיב נפתח, המטרה הזו היא מקום לעצירות חירום של רכבים תקולים או שלא ניתן להמשיך את הנסיעה בהם בבטחה, המטרה היא מקום לרכבים איטיים וכבדים כדי שלא יעכבו את כל התנועה ומבלי שנהגים יצטרכו לצאת לעקיפות מסוכנות.

הנה, שוב אנחנו מסכימים...

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

כלב רץ לעבר מכוניות וגורם לבלימות וסטיות מהנתיב לשוליים:

כביש 672

http://www.youtube.com/watch?v=OZvWgw09MnA דרך יוטיוב

כלב מפוחד שמנסה לעבור את הכביש :-(, בחיי שבמקומך שהייתי עוצר באמצע הכביש ומעביר אותו לצד השני, לפני שזה נגמר בדריסה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
יציאה מכביש 6 לכיוון ראש העין אתמול בבוקר.

ככל הנראה לא כולם צריכים לחכות בתור והשוליים זה בעצם נתיב רגיל.

http://www.youtube.com/watch?v=YIShIOwmp3c דרך יוטיוב

מאחר ושמו מופיע על הרכב, רפאל עלפי, כולל מספר הרישוי כדאי להוסיף בסרטון את שמו ומספר

הרישוי, על מנת שיצטרף להיכל הבושה בגוגל.

פורסם
הנה, שוב אנחנו מסכימים...

:wink:

מסכן הכלב ככה באמצע הכביש.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
כלב מפוחד שמנסה לעבור את הכביש :-(, בחיי שבמקומך שהייתי עוצר באמצע הכביש ומעביר אותו לצד השני, לפני שזה נגמר בדריסה.

האמת היא שלא חשבתי על זה. למה אתה חושב שהוא רוצה לחצות את הכביש? אבל יש בצד השני שדות, מה יש לו לחפש שם? זה כלב עם רצועה על הצוואר.

פורסם

חברים, יש פה יותר מסרטון אחד, בו אנו רואים נהגים עוברים באדום.

מסקרן אותי, האם אנשים לא מפחדים?

גם מהסיכוי שחלילה יקרה משהו, אבל גם מהעבירה, של לעבור באור אדום - זה הרי אסור.

זו אחת העבירות המסוכנות ביותר, אם אני לא טועה גם העונש קשה מאוד - או שאני טועה ובכך בעצם עניתי לעצמי?

אני פשוט מסוקרן, איך אנשים לא מפחדים?

גם על חייהם, גם על חיי אחרים, לקחת את הסיכון שחלילה יקרה משהו, גם על הרישיון שלהם - יש לכם תשובה לכך?

שהרי גם אם נהג עבר באדום בלי לשים לב, עייפות, בלי כוונה - זה הרי לא יפטור אותו מעונש. הוא יקבל מכתב עם דוח.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...