Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן מעבר באדום עבירה קשה עם עונש קשה (יחסית, משום מה זה לא "עבירת תלת"ן כי זה לא סקסי מספיק) עם 1000 שקל קנס + 10 נקודות.

עבירה שמתחרה על הגורם מס' 1 לתאונות הדרכים (כשליש מהתאונות הקטלניות שניתן למנוע - כלומר היה גורם לתאונה, כשישית מכלל התאונות) ביחד עם אי מתן זכות קדימה.

העבירה נאכפת ככה ככה (בפרויקט א3 התחילו לפרוס גם מצלמות רמזור, למרות שהמיקוד הוא במצלמות מהירות) אבל כדי ששוטר יעצור אותך בצד על מעבר רמזור אדום הוא חייב להיות בקו שמאפשר לו לראות ללא ספק כי היה אדום ברמזור שלך, ואז לעצור אותך, מצב נדיר, מה גם שכשיש שוטרים מסביב אז העבריינים לא ששים לעבור באדום.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אכן מעבר באדום עבירה קשה עם עונש קשה (יחסית, משום מה זה לא "עבירת תלת"ן כי זה לא סקסי מספיק) עם 1000 שקל קנס + 10 נקודות.

עבירה שמתחרה על הגורם מס' 1 לתאונות הדרכים (כשליש מהתאונות הקטלניות שניתן למנוע - כלומר היה גורם לתאונה, כשישית מכלל התאונות) ביחד עם אי מתן זכות קדימה.

העבירה נאכפת ככה ככה (בפרויקט א3 התחילו לפרוס גם מצלמות רמזור, למרות שהמיקוד הוא במצלמות מהירות) אבל כדי ששוטר יעצור אותך בצד על מעבר רמזור אדום הוא חייב להיות בקו שמאפשר לו לראות ללא ספק כי היה אדום ברמזור שלך, ואז לעצור אותך, מצב נדיר, מה גם שכשיש שוטרים מסביב אז העבריינים לא ששים לעבור באדום.

ראיתי פעם רמזור שמאחוריו יש מנורה בכיוון הנסיעה שכנראה נדלקת במעבר מכתום לאדום, זה תופס?

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

כנראה שלא בארץ. יש מדינות בהן יש ברמזור מנורה מאחרו כדי לתת לתנועה החוצה מידע על מצבו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ראיתי פעם רמזור שמאחוריו יש מנורה בכיוון הנסיעה שכנראה נדלקת במעבר מכתום לאדום, זה תופס?

עד כמה שידוע לי לא.

ד"א פעם היה נהוג גם ששוטרים עומדים בצומת, ונותנים דו"חות לרכבים שבאים ממולם (כלומר שהשוטר רואה את גב הרמזור) לפי מצב הרמזור הנגדי (כלומר בירוק של הנגדי).

בית המשפט פסל את זה כי ייתכן שהרמזור תקול או הופעל ידנית ומאז השוטר חייב לראות את הרמזור מהצד הקדמי שלו, כלומר את מה שהנהג רואה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לאחרונה אני נתקל בתופעה יותר ויותר..

אנשים הופכים עם הזמן להיות יותר כמו נהגים ברוסיה. לצערינו.

לא מצליח להבין את האגו-מאנייקים האלו.

הם באמת מאמינים שהם שווים יותר והזמן שלהם יותר חשוב מהזמן של אחרים?

פורסם
כנראה שלא בארץ. יש מדינות בהן יש ברמזור מנורה מאחרו כדי לתת לתנועה החוצה מידע על מצבו.

בארץ, בצומת בקניון חיפה/ צומת מת״מ איך שלא קוראים לזה.

מה באמת זה מסמן ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אני לא מבין דבר אחד.

הרי יש לנו כאן ראיות מצולמות, מדוע שהמשטרה לא תעשה עם זה משהו?

הרי יש נהג שנוסע בשולים, עוקף מימין, עושה עבירה - יש את המספר שלו, יש את סוג הרכב, צבע, יש הכל.

לפעמים אפילו בחלק מהצילומים רואים את הנהג/ת. יש את כל המידע והנתונים שצריך - למה לא עושים עם זה דבר?

המשטרה בסך הכל צריך לפנות אל אותו עבריין, זהו.

האם הם לא רוצים לעזור לנו, לנהגים, שהכבישים יהיו בטוחים יותר?

שהרי אם יענישו נהגים כאלה, בדוחות, או שלילות רישיון, או כל דבר אחר - זה רק יעזור לנו, לנהגים האחרים, למשתמשי הדרך, זהו רווח של כולם.

חבל לדעתי.

אבל זוהי רק מחשבה שלי.

אולי זוהי חשיבה של ילד, או של בחור שלא יודע כמה דברים, לכן אולי הרעיון לא יכול להיות ישים, אני לא יודע.

פורסם
אני לא מבין דבר אחד.

הרי יש לנו כאן ראיות מצולמות, מדוע שהמשטרה לא תעשה עם זה משהו?

השתגעת? אתה רוצה שהשוטרים יעבדו?! נפלת על השכל? למה שזה יקרה?

למה מי אתה שתגרום לשוטר לעשות משהו? הא? אז מה אם יש ראיות מצולמות.

אז מה גם אם הנהג העבריין היה עוצר את רכבו, ניגש אליך, דופק חיוך למצלמה ואומר את שמו המלא.

אז מה גם אם העבריין היה מודה בפני המצלמה על העבירה שהוא עשה.

אז מה גם אם היית שם עליו אזיקים ומביא אותו לבית המשפט בעצמך.

"חוסר עניין לציבור" או שקר אחר כלשהוא, וזהו. העיקר שהשוטר לא יקום מהכסא כשלא מדובר על ללכת לאכול או ללכת הבייתה.

יאללה, אל תאמין לי.

קח ווידאו אחד, תבחר אתה איזה, וגש לתחנה הקרובה לביתך. תראה מה יגידו לך שם.

אני מנחש שזה יהיה "תעזוב אותי בחייך, מה אתה מבלבל לי במח".

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

היי ברווז, מה שלומך

מוזר לי מה שאתה אומר.

המשטרה הרי אמורה לדאוג לביטחונו של האזרח.

כשיש נהגים, כאלה, כמו שאנחנו רואים בקטעים כאן - האזרח לא מרגיש בטוח. לדעתי, בכלל לא.

הרי אחד כזה, חלילה, יכול לגרום נזק גדול למשפחה שנוסעת באוטו שלהם, לחופשה בארץ. זה לא ייאמן.

המשטרה לא צריכה לעבוד קשה חבר.

יש הכל מוכן. יש ראיות מצולמות. אם צריך עדים, אז הצלם, יכול להעיד.

אם הוא מפחד, אז שיבטיחו לו שזה יהיה בצורה אנונימית. מול שופט, או מול עורך דין. רק לא מול העבריין, אם הוא מפחד.

רק צריך להגיע אל אותו נהג. אני בטוח שהמשטרה מסוגלת.

יש את כל הפרטים הנדרשים לצורך איתור הנהג.

מספר לוחית רישוי. סוג רכב. צבע הרכב. לפעמים אפילו תמונת הנהג נקלטת בצילום.

מוזר לי, אבל אם אתה אומר, כנראה אתה יודע חבר.

לי אין ניסיון עם המשטרה, אני לא יודע איך הם עובדים. פשוט הייתי מצפה מהם לעשות משהו.

מדוע לא לנצל את המצלמות של הנהגים? הרי זה חוסך להם כמעט חצי עבודה לדעתי.

חוסר עניין לציבור, זה לא נכון.

כי הציבור מפחד מנהגים כאלה. הציבור מאוד נלחץ כשאחד כזה נוסע לידו.

אז אם תשאל את הציבור, אם הוא מעדיף שאחד כזה ייענש - אני בטוח שהציבור לא יתנגד, יהיה מאוד מעוניין.

אני לא מתכוון כמובן שאנשים יבואו לתחנת משטרה עם הצילומים שלהם.

כי זה צפוי מראש שאולי מרביתם לא יעשו זאת.

אבל מדוע שהמשטרה, לא תעמיד כמה שוטרים, כמו שיש כאלה שתפקידם לענות בפייסבוק.

אז שיהיו שוטרים שיעברו על הנושא הזה, יאתרו נהגים מקטעי וידיאו שבהם רואים את הפרטים הנדרשים לאיתור.

האם המשטרה לא רוצה עוד כסף לקופת המדינה?

אנחנו נרוויח כביש נקי מנהגים מסוכנים.

פורסם

סכנה ממשית: אישה שמתהלכת כבר מעל לחצי שנה על נתיבי נסיעה בצומת התשבי, מבקשת 20 ש"ח ומעלה מהנהגים כדי להגיע למטולה ו/או קרית שמונה. היא טוענת שהיא הגיעה מרחובות. משיחה עם חברים באזור צומת כברי נמסר כי היא מטיילת בצמתים גם שם.

מפניה בעבר למשטרה אודותיה מחשש כי תידרס נמסר כי יש לפנות לתחנת משטרה או למוקד והנושא יטופל, אך האישה טוענת שהשוטרים כבר ראו אותה והיא הסבירה להם את המצב - כלומר הם נטשו אותה בצומת! (!!!)

שאני אבין, הם שאלו מה היא עושה באמצע הצומת, היא ענתה שהיא צריכה להגיע למטולה, אז הם אמרו לה בתגובה "סבבה"? או שזה היה "בהצלחה"?!

נראה כי המשטרה שוב לא מתפקדת (זה לא חדש). מה הם רוצים, שמישהו ידרוס אותה?! מישהו עם קשרים יכול לעזור לאישה הזאת? אומנם לא היה לי כסף עליי (מסתובב רק עם אשראי), אבל גם אם היו נותנים לה כסף ל"אוטובוס" היא לא היתה עוזבת את המקום, כי בכסף שקיבלה מהנהגים כבר יכלה לקנות חופשי שנתי גם לרכבת.

זה הסרטון השני שהיא מצולמת בו, בפעם הראשונה היא התהלכה על אותו נתיב עם הגב למכוניות.

http://www.youtube.com/watch?v=JlunlJmejQo&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם
היי ברווז, מה שלומך

מוזר לי מה שאתה אומר.

המשטרה הרי אמורה לדאוג לביטחונו של האזרח.

הדגמה לגבי איך המשטרה רואה את האזרח: "אזר-חחחחחחחח". פלוס, אמור זה סוג של דג.

כשיש נהגים, כאלה, כמו שאנחנו רואים בקטעים כאן - האזרח לא מרגיש בטוח. לדעתי, בכלל לא.

נציג המשטרה: נו, ו?...

הרי אחד כזה, חלילה, יכול לגרום נזק גדול למשפחה שנוסעת באוטו שלהם, לחופשה בארץ. זה לא ייאמן.

המשטרה לא צריכה לעבוד קשה חבר.

נכון. בשיטה שהם מיישמים היטב, הם לא צריכים לעבוד בכלל. ולעבור מ-0 אפילו לעשירית, זה כבר קשה.

יש הכל מוכן. יש ראיות מצולמות. אם צריך עדים, אז הצלם, יכול להעיד.

אם הוא מפחד, אז שיבטיחו לו שזה יהיה בצורה אנונימית. מול שופט, או מול עורך דין. רק לא מול העבריין, אם הוא מפחד.

למה שיבטיחו לו? יותר פשוט להגיד לו שילך לחפש את החברים שלו.

רק צריך להגיע אל אותו נהג. אני בטוח שהמשטרה מסוגלת.

יכולים, בטח יכולים. רוצים?

יש את כל הפרטים הנדרשים לצורך איתור הנהג.

מספר לוחית רישוי. סוג רכב. צבע הרכב. לפעמים אפילו תמונת הנהג נקלטת בצילום.

מוזר לי, אבל אם אתה אומר, כנראה אתה יודע חבר.

לי אין ניסיון עם המשטרה, אני לא יודע איך הם עובדים. פשוט הייתי מצפה מהם לעשות משהו.

מדוע לא לנצל את המצלמות של הנהגים? הרי זה חוסך להם כמעט חצי עבודה לדעתי.

ועדיין המסכנים ייאלצו לעשות את החצי השני! רחמנווות עליהם!!!

חוסר עניין לציבור, זה לא נכון.

כי הציבור מפחד מנהגים כאלה. הציבור מאוד נלחץ כשאחד כזה נוסע לידו.

אז אם תשאל את הציבור, אם הוא מעדיף שאחד כזה ייענש - אני בטוח שהציבור לא יתנגד, יהיה מאוד מעוניין.

הציבור, אולי. המשטרה מחליטה בשרירותיות מה מעניין את הציבור. לא הציבור. והמשטרה מחליטה בשרירותיות מה מעניין את הציבור כדי ש, ובכן, אני בטוח שניחשת כבר- יוכלו להמשיך לא לעשות כלום! איזה יופי זה עובד, אה?

אני לא מתכוון כמובן שאנשים יבואו לתחנת משטרה עם הצילומים שלהם.

כי זה צפוי מראש שאולי מרביתם לא יעשו זאת.

אבל מדוע שהמשטרה, לא תעמיד כמה שוטרים, כמו שיש כאלה שתפקידם לענות בפייסבוק.

שאל את המשטרה. אם הם לא יעיפו אותך לכל הרוחות או לפחות יפחידו אותך עם דיבור על "הפרעה לשוטר במילוי תפקידו".

אז שיהיו שוטרים שיעברו על הנושא הזה, יאתרו נהגים מקטעי וידיאו שבהם רואים את הפרטים הנדרשים לאיתור.

האם המשטרה לא רוצה עוד כסף לקופת המדינה?

רוצה. לא רוצה לעבוד בשביל זה. יותר קל להתיישב על כסא נוח, עם קולה וסנדוויצ'ים, ולכוון מצלמת מהירות למכוניות.

אנחנו נרוויח כביש נקי מנהגים מסוכנים.

תגובותיי באדום.

וגם חיזוק קטן לדבריי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

rupni - אתה מתכוון לפנס הצהוב שרואים כאשר באיםן מצפון לדרום? באמת משהו מוזר, מטרתו לא ברורה לי. מה שאני הזכרתי הוא פתח בצידו האחורי של רמזור אאל"ט העדשה בצואת X. נדמה י שקראתיש שזה קיים בצרפת, אבל זה זכרון קלוש וצריך אימות.

stio - היו דברים מעולם. לני מספר שנים היתה איזה מסכנה שהסתובבה בצומת צבר עם שלט בקשה לעזור אם חד הורית או משהו כזה. באיזה שלב היא נעלמה, והשמועה אומרת שהיא נפגעה או נהרגה בתאונה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אופנוען קופץ לכביש בלי להסתכל, והישראלי המכוער - נהגת רכב זורקת זבל מהאוטו

המשרד לאיכות הסביבה (בניגוד למשטרה) לא מצריך הגשת תלונה אלא רק את הווידאו.

שלח להם את הווידאו הם כבר "יטפלו" בבהמה שזורקת זבל מהאוטו (רואים את המספר של הרכב בבירור).

היא תקבל ד"וח עסיסי.

(זה לפחות מה שהבנתי)

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...