Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הוא עושה לו? :lol:

אגב, גם האוטובוס וגם נהג האאודי פשוט ערסים. איזו כניסה חצופה לצומת שבבירור לא פנוי. פשוט ערסים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
מקבץ עבירות מהיום:

עברייני צעצוע מצחיקים: צועקים, צוחקים, עולים על שטח הפרדה מסומן ונוסעים על המדרכה אבל הכי קטעים זה כשנפגשתי איתם ברמזור ומה שהם עשו. מומלץ לצפות על מסך מלא באיכות הגבוהה ביותר ולהגביר את הרמקולים

אוווו איזה זוג חמוד :).

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם
עברייני צעצוע מצחיקים: צועקים, צוחקים, עולים על שטח הפרדה מסומן ונוסעים על המדרכה אבל הכי קטעים זה כשנפגשתי איתם ברמזור ומה שהם עשו. מומלץ לצפות על מסך מלא באיכות הגבוהה ביותר ולהגביר את הרמקולים

שני הדבילים עוד מרימים לך אצבע "איזה כיף! אנחנו עברייני תנועה וכ-ו-ל-ם יראו אותנו ב-YouTube".

בדיחה עצובה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הטוסטוסנים האלה סתם מפגרים, מוציאים שם רע לכל הקהילה :wink:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חוץ מזה שהוונדורה גרם לו לסטות מנתיב הנסיעה, אין פה שום בעיה...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בהתחשב בכך ש STIO מגיח מעיקול והאמבולנס כבר החל את תהליך העקיפה (וגם לא יכל להבחין בו), על STIO להבין שהוא צריך להאט במקצת ולתת לו להשלים אותה בבטחה.

פורסם
בהתחשב בכך ש STIO מגיח מעיקול והאמבולנס כבר החל את תהליך העקיפה (וגם לא יכל להבחין בו), על STIO להבין שהוא צריך להאט במקצת ולתת לו להשלים אותה בבטחה.

+1

לחלוטין

פורסם

בזמנו לפני 9 שנים (בעצם זה עוד מעט 10), היה לי מורה נהיגה שבאמת לימד לנהוג ולא לעבור את הטסט.

לי הסביר, שלא יוצאים לעקיפה בלי שדה ראיה ראוי. נהג הפורד בסה"כ עצר להוריד נוסעת מהדלת האחורית, אבל נהג ה- GMC יצא לעקיפה למרות שידע שיש עקומה מיד בהמשך. נהג הפורד לא עצר בגלל תקלה טכנית ולא בגלל שחנה באדום לבן. עצר להוריד נוסעת - הדלת האחורית היתה פתוחה והוא ראה זאת, ולמיטב ידיעתי זה לוקח כמה שניות בודדות...

כשאוטובוס עוצר לפניי להוריד נוסעים בתחנה, אני לעולם לא עוקף אותו אם אני לא יכול לראות מרחק סביר קדימה, וכך גם לעקיפות בכביש חד נתיבי באופן כללי - כך צריך לנהוג גם הנהג הזה: להמתין עוד 3 שניות. לא יקרה כלום.

אם היתה תאונה (ואין שום מצב שזה היה מתפתח לתאונה כי אני מספיק מיומן, אבל נגיד), הדברים פה מאוד ברורים - נאמר "תמונה שווה אלף מילים". מה הנהג היה טוען להגנתו?

א. "נהג הסקודה לא בלם מספיק חזק ולכן הוא אשם"

ב. "נהג הסקודה לא סטה לתוך מפרץ החניה מספיק בחדות ולכן הוא אשם"

זה נשמע טיעון טוב?

Untitled.avi_snapshot_00.03_[2013.11.14_21.59.24].jpg

Untitled.avi_snapshot_00.04_[2013.11.14_21.29.13].jpg

פורסם

אתה צודק בהחלט!

יחד אם זאת אם זה היה אני הייתי עוצר/מאט, לעולם אין לדעת מי ייקפוץ לך מצד ימין של המדרכה או אם הנהג העוקף יחליט לקחת עוד קצת את הנתיב שלך.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

העניין עם זכות הקדימה הוא קצת "טריקי":

יש לך זכות קדימה ואם מישהו לקח בכח, הוא עבר עבירה חמורה.

ברגע שהוא כבר לקח את זכות הקדימה, אתה חייב על פי חוק לתת לו.

עם כמה שזה מעצבן / מכעיס / לא מגיע לו, ברגע שהוא לקח את זכות הקדימה, אתה נהפך לעבריין כשאתה לא מפנה לו את הדרך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...