Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמעט תאונה צידית: רכב נכנס לתוך נתיב הנסיעה שלי - התחמקות ע"י סטיה לשוליים וצפירה לאות אזהרה: כביש 65

במהלך נסיעה בנתיב הימני הבחנתי ברכב מסחרי עם נגרר, אשר עוקף אותי משמאל. הרכב לא השלים את עקיפתו, ובכל זאת החל להיכנס לתוך נתיב הנסיעה שלי תוך כדי בלימה וללא איתות.

קודם כל בוצעה ירידה קלה לשוליים עם 2 הגלגלים מצד ימין של הרכב כדי להתרחק ולשלול אפשרות לתאונה, ולאחר מכן הופעל הצופר - הרכב חזר לנתיבו.

http://www.youtube.com/watch?v=MOEqU7ID6EI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

וכרגיל, עוד משאית חוצה צומת באדום מלא:

http://www.youtube.com/watch?v=STfjfN244Vw דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם
האמת ?

אתה צודק,באמת חבל ללכלך את הרכב.

אז אולי בכל זאת לצפור.

בטח לצפור ,שיזוזו מהכביש, ובלילה להבהב עם האורות.

בשום מצב לא שווה ללכלך את הרכב ולנקות דם מהאוטו אחרי שהם ימרחו לך על הרכב אם תפגע בהם.

פורסם

הנה כמה מעניינים שהיו לי היום. (הפשרנות מאת אמא שלי)

1) הקטע הראשון מתרחש 3 דקות לאחר ההתנעה בבוקר... נהג המשאית עסוק בפלאפון\עיתון ולא בכביש. יוצא לעקיפת משאית הזבל ושוכח לחזור לנתיב שלו.

2) בקטע השני אפשר לראות שהמראות ברכב נועדו לקישוט בלבד עבור הנהג הישראלי הממוצע.

S5r-ZWHxGyA דרך יוטיוב
פורסם

התופעה הזאת שאנשים מאותתים (במקרה הטוב) וחושבים שזהו, לא צריך להסתכל.. ברגע שמאותתים אפשר לעבור נתיב.

אם הייתי מעלה את כל הסרטונים של המאותתים הלא מסתכלים יוטיוב היה קורס :-P

פורסם
לקט מהיום:

JbmKySeh0xs דרך יוטיוב

שים לב שנסיעה שלא בהתאם לחצים רלוונטי כשהרכב נכנס לצומת מנתיב מסוים ולא ממשיך לפי החצים, כשהוא עובר נתיב לפני הכניסה לצומת הוא "רק" לא נותן זכות קדימה במעבר נתיבים.

ד"א בצומת עלית אתה עמדת ברמזור בנת"צ...

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
שים לב שנסיעה שלא בהתאם לחצים רלוונטי כשהרכב נכנס לצומת מנתיב מסוים ולא ממשיך לפי החצים, כשהוא עובר נתיב לפני הכניסה לצומת הוא "רק" לא נותן זכות קדימה במעבר נתיבים.

ד"א בצומת עלית אתה עמדת ברמזור בנת"צ...

תודה, אני ישים לב.

הנת"צ הוא רק מ 15:00 עד 19:00 כאשר נוסעים בזבוטיסנקי מכיוון תל אביב לפתח תקווה. (הכיוון שאני נסעתי בו ב8 בבוקר).

ומ- 8:30 עד 9:30 בכיוון השני.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם

קיבלתי :)

הקו הצהוב בולט בסרטון אבל לא הצלחתי לקרוא את השלט

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
קיבלתי :)

הקו הצהוב בולט בסרטון אבל לא הצלחתי לקרוא את השלט

נראה לי אני כבר מכיר את רוב הנתצים באזור המרכז מרוב שאנשים נוסעים שם לא כשצריך, ולא נוסעים שם כשצריך.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם

עדיף שלא ייסעו כשאפשר מאשר שייסעו כשאסור :)

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לקט מהיום:

JbmKySeh0xs דרך יוטיוב

השירשור הזה מתדרדר, הדבר הבא זה שאנשים ישימו צילום של מישהו שלא הדליק אורות בכביש בינעירוני או נוסע עם נורה שרופה.

לקט קטנוני ביותר, ויותר מזה, בכמה מקרים שם (כמו בכיכר לדוגמא) לבן אדם היה מספיק זמן להשתלב בלי להפריע לך, אבל אתה שמת פול גז, מלווה בבלימת חירום והבהוב באורות גבוהים... מה כאב לך?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...