Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לצערי המצלמה עדיין לא הוזמנה (עצלנות ) אבל חשבתי לשתף.

נסעתי בשעות הבוקר 8-9 בכביש 1 בקטע שהוא מתחבר עם כביש 6 ליד בן שמן (443).

מי שנוסע שם בשעות הבוקר יודע שהאיזור הזה פקוק בשעות האלו.

השתלבתי כהרגלי בנתיב השתלבות וברגע האחרון בחורה עם פיג'ו החליטה לחתוך דרך השוליים ולהידחף.

לא רק שזה הרתיח , גם המעיל קצינים עם ה3 ארונות נח לו על המושב שלידה. אחלה ייצוג של צה"ל.

היא לא חושבת שהיא מהווה דוגמא רעה?

~פריקה~

נ.ב-

חבל שלא הייתה עלי מצלמה. :-(

גם לצלם את מה שהיה היום בבוקר וגם כי ביישוב אנשים נוהגים "מדהים" (למי שמכיר- שוהם).

מעיל כחול עם 3 ארונות או ירוק פרוותי עם 3 ארונות?

בכל מקרה האיזור הזה מועד לפורענות קשה, כבר כתבתי עליו פעם, זה מקום שבו 4 נתיבים הופכים ל-3 (הימני ביותר נסגר) ובתנועה מסודרת של רכבים כל אחד עובר נתיב אחד שמאלה והנתיב השמאלי ביותר עומד במקום. הזוי

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
מעיל כחול עם 3 ארונות או ירוק פרוותי עם 3 ארונות?

בכל מקרה האיזור הזה מועד לפורענות קשה, כבר כתבתי עליו פעם, זה מקום שבו 4 נתיבים הופכים ל-3 (הימני ביותר נסגר) ובתנועה מסודרת של רכבים כל אחד עובר נתיב אחד שמאלה והנתיב השמאלי ביותר עומד במקום. הזוי

פליז ירוק עם 3 ארונות , מדי ב'.

זה איזור ממש בעייתי עם הפקקים, מה שמעצבן גם זה הרמזור בצומת בן שמן עם העבודות שם, הפניה שמאלה לכיוון כביש 6 צפון\שוהם .

לפחות ההתקלות שלי עם העומס הזה היא רק פעם בשבוע :roll:

פורסם

אהה כי יצא לי לראות מתחזה ששם מעיל פרווה א' ירוק עם דרגה של סא"ל על המושב לידו ונהג כמו בהמה.

וזה כמעט עשור אחרי שסא"לים עם מדים כחולים.

הכי קטע שכל הקטע כביש עד המחלף עם כביש 40 (לפני נתב"ג) הוא עם 3 נתיבים, וכשאתה עובר את המחלף הזה פתאום הפקק משתחרר, ואם תשים לב טוב תראה אוסף של "גאונים" נכנסים מ-443,6 ל-1, חותכים לנתיבים השמאליים ביותר, ואז חותכים בחזרה ויוצאים לכביש 40.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אהה כי יצא לי לראות מתחזה ששם מעיל פרווה א' ירוק עם דרגה של סא"ל על המושב לידו ונהג כמו בהמה.

וזה כמעט עשור אחרי שסא"לים עם מדים כחולים.

הכי קטע שכל הקטע כביש עד המחלף עם כביש 40 (לפני נתב"ג) הוא עם 3 נתיבים, וכשאתה עובר את המחלף הזה פתאום הפקק משתחרר, ואם תשים לב טוב תראה אוסף של "גאונים" נכנסים מ-443,6 ל-1, חותכים לנתיבים השמאליים ביותר, ואז חותכים בחזרה ויוצאים לכביש 40.

פה יש סא"ל אותנטי. D:

בכל מקרה , גם הירידה לכביש 6 צפון מכביש 431 תמיד פקוקה . אין איך להתחמק מכל הפקקים האלו בבוקר(מקנאה בדו"ג :-().

פורסם

אל תזכיר את תחנה 8222222. חונים כמו בהמות ונוהגים יותר גרוע. בגלל מחסור במקומותחניה במפרץ הם חונים על הכביש וחוסמים נתיב, ולפעמים יוצאים מהתחנה וחותכים לרוחב הכביש לפניה שמאלה לקומוי בדומה לרכב בסרטון שלך מיקנעם (הודעה 2243 בשרשור). האמת היא שלאחרונה תופעה זו פחות בולטת מבעבר, אולי כיון שהשעות בהן אני עובר שם השתנו.

ואם כבר - צלם פעם את המשך הדרך אחרי הרמזור. יש שם קיוסק וחנות פרחים, והפרחחים עוצרים שם באדום לבן וחוסמים את הנתיב הימני, כך שמוצר צואר בקבוק. למי שלא מכיר את האיזור - התמונה ב-street view די מיצגת, חוץ ממה שבדרך כלל חונים לגמריעל הכביש ולא עולים למדרכה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אל תזכיר את תחנה 8222222. חונים כמו בהמות ונוהגים יותר גרוע. בגלל מחסור במקומותחניה במפרץ הם חונים על הכביש וחוסמים נתיב, ולפעמים יוצאים מהתחנה וחותכים לרוחב הכביש לפניה שמאלה לקומוי בדומה לרכב בסרטון שלך מיקנעם (הודעה 2243 בשרשור). האמת היא שלאחרונה תופעה זו פחות בולטת מבעבר, אולי כיון שהשעות בהן אני עובר שם השתנו.

ואם כבר - צלם פעם את המשך הדרך אחרי הרמזור. יש שם קיוסק וחנות פרחים, והפרחחים עוצרים שם באדום לבן וחוסמים את הנתיב הימני, כך שמוצר צואר בקבוק. למי שלא מכיר את האיזור - התמונה ב-street view די מיצגת, חוץ ממה שבדרך כלל חונים לגמריעל הכביש ולא עולים למדרכה.

באופן חריג, בנסיעה הזאת, הכביש היה פנוי ליד החנות פרחים, בגלל זה חתכתי את הסרטון.

אם אנחנו יודעים שכל הזמן חונים שם על הכביש, בטוח גם הפקחים/המשטרה יודעים. למה הם לא מפציצים אותם בדו"חות?

פורסם

תקשיבו, ראיתי הרבה מאוד סרטונים אבל דבר מטורף כזה עוד לא ראיתי. תחרות בכביש בין עירוני בין Audi R8 ובין 2 אופנועים, סוזוקי GSXR ו קוואסקי נינג'ה ZX. הם מגיעים למהירות של 260 קמ"ש.

Y2HKBQMQmbw דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

פורסם

כביש מהיר אירופי (פורטוגל?)

שימו לב:

1. אף אחד לא שומר על הימין.

2. שוליים ימניים ברוחב של טוסטוס ומשמאל בכלל ללא שוךיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין לי מצלמה, אך הייתי רוצה לשתף אתכם במקרה מסוים שקרה לי.

רחוב שלם אני נוהג אחרי אדם שנוסע לאט (מדובר ברחוב חד סיטרי). לצערי, ברחוב הבא, דרכינו לא נפרדו.

לשמחתי, הרחוב נהפך לדו סיטרי, לכן יצאתי לעקיפה.

פתאום, לאחר שהספקתי לעבור במעט את הרכב הנעקף, נכנסה מכונית מנתיב שברחוב אחר, אל תוך הנתיב שלי במקום בו שדה הראייה הוא לקוי, ובמהירות.

תוצאה: למרות חוקי הפיזיקה, הכל נגמר בשלום, ללא נזק.

פורסם

נהג SUV החליט פתאום שהוא צריך לנסוע לכיוון אחר אז הוא חתך את כל הנתיבים שפונים שמאלה כדי לפנות ימינה.

לאחר מכן נהג I20 החליט לנצל את הנתיב הפנוי לגלוש לשם ולעוד נתיב ואחר כך חזרה ואחר כך .....

R2YsEqZsfYI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...