Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
השירשור הזה מתדרדר, הדבר הבא זה שאנשים ישימו צילום של מישהו שלא הדליק אורות בכביש בינעירוני או נוסע עם נורה שרופה.

לקט קטנוני ביותר, ויותר מזה, בכמה מקרים שם (כמו בכיכר לדוגמא) לבן אדם היה מספיק זמן להשתלב בלי להפריע לך, אבל אתה שמת פול גז, מלווה בבלימת חירום והבהוב באורות גבוהים... מה כאב לך?

אתה צודק, גם אני הייתי במידה מסוימת לא בסדר, אני אנסה לעלות מקרים יותר קיצוניים עם הלקט לא נראה לאנשים.

מה כאב ?, שכל אחד עושה מה שהוא רוצה.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם

לגבי ענין הנת"צ בצומת עלית - ענין שתהיתי בו זמן רב.

הרי השלט מופיע רק לאחר הצומת (או שפיספסתי). האם בכל זאת מותרת עמידה ברמזור במקטע הקצר הזה, בשעות המותרות כמובן, עוד לפני השלט?

פורסם

הרי השלט מופיע רק לאחר הצומת (או שפיספסתי). האם בכל זאת מותרת עמידה ברמזור במקטע הקצר הזה, בשעות המותרות כמובן, עוד לפני השלט?

נכון, אני מבין שכל הנת"צ הוא לפי מה שמופיע בשלט, עד שיהיה שלט שיגיד אחרת.

אבל לדעתי אולי החוק היבש אומר שהשלט רק תופס מאותו מקום שבו הוא מוצב.

ניתן ליודעי דבר להעמיד דברים על דיוקם.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם

אז מסתבר שגם אני לא פיספסתי - נראה שפשוט אין תמרור לפני הצומת.

אגב יש עיקרון בדיני התעבורה שלפיו תמרור קובע בשטח שממנו והלאה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ידוע לי ששילוט תקף ממנו והלאה.

השאלה היא אם במקרה המדובר תהיה איזושהי התחשבות מצד גורמי החוק (וברור לי שזה בגדר ניחוש) שכן הנתיב רק נפתח ממש לפני הצומת וממשיך בהוראת התמרור.

פורסם

מידת ההתחשבות לדעתי תלויה בקשר ישיר למשל לסוג הרכב (כלומר יכול להיות שלנהג בעונדה סיביק עם כנף אחורית של מטוס לא יוותרו, אבל למישהו בלקסוס LS כן), לצורת הנהיגה, והאם השוטר כבר סיים את שמונת הדו"חות שלו למשמרת.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
הנה כמה מעניינים שהיו לי היום. (הפשרנות מאת אמא שלי)

1) הקטע הראשון מתרחש 3 דקות לאחר ההתנעה בבוקר... נהג המשאית עסוק בפלאפון\עיתון ולא בכביש. יוצא לעקיפת משאית הזבל ושוכח לחזור לנתיב שלו.

2) בקטע השני אפשר לראות שהמראות ברכב נועדו לקישוט בלבד עבור הנהג הישראלי הממוצע.

S5r-ZWHxGyA דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

חחחח אשש על הגברת הנכבדה שנותנת אחלה פרשנות למתרחש

Boris.K

פורסם

כל פעם כשאני רואה דביל חדש על הכביש, אני מתפלא... אבל זה משהו נדיר!

כביש 70 לדרום, הרכב הזה כנראה יצא מהתחנת דלק מימין, חוצה לרוחב (!!) 4 נתיבי נסיעה בקו ישר כאילו הוא על מעבר חציה, תוקע את המכוניות בנתיבים מה שמאלץ אותם לבלום ולצפור, ואני פשוט לא יודע אם לצחוק או לבכות... :brickwall:

אני גם לא בטוח שיש התייחסות בחוק לדבר כזה, אני חושב שהנהג הזה הדהים גם את המחוקק.

http://www.youtube.com/watch?v=r8ZaO6xSGKA&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

כביש 70 לדרום, הרכב הזה כנראה יצא מהתחנת דלק מימין, חוצה לרוחב (!!) 4 נתיבי נסיעה בקו ישר כאילו הוא על מעבר חציה, תוקע את המכוניות בנתיבים מה שמאלץ אותם לבלום ולצפור, ואני פשוט לא יודע אם לצחוק או לבכות... :brickwall:

יצא לי לעשות את זה פעם אחת, חיכיתי בערך חמש דקות עד שהכביש היה פנוי ואז מה שנקרא pedal to the metal

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

לצערי המצלמה עדיין לא הוזמנה (עצלנות ) אבל חשבתי לשתף.

נסעתי בשעות הבוקר 8-9 בכביש 1 בקטע שהוא מתחבר עם כביש 6 ליד בן שמן (443).

מי שנוסע שם בשעות הבוקר יודע שהאיזור הזה פקוק בשעות האלו.

השתלבתי כהרגלי בנתיב השתלבות וברגע האחרון בחורה עם פיג'ו החליטה לחתוך דרך השוליים ולהידחף.

לא רק שזה הרתיח , גם המעיל קצינים עם ה3 ארונות נח לו על המושב שלידה. אחלה ייצוג של צה"ל.

היא לא חושבת שהיא מהווה דוגמא רעה?

~פריקה~

נ.ב-

חבל שלא הייתה עלי מצלמה. :-(

גם לצלם את מה שהיה היום בבוקר וגם כי ביישוב אנשים נוהגים "מדהים" (למי שמכיר- שוהם).

• חברי המעגל הראשון
פורסם
יצא לי לעשות את זה פעם אחת, חיכיתי בערך חמש דקות עד שהכביש היה פנוי ואז מה שנקרא pedal to the metal

זה קצת כמו לסיים להתקלח ולגלות שהמגבת היחידה בהישג יד נמצאת בקצה השני של המסדרון בחדר הכביסה. מסתכלים שאין אף אחד בטווח ראיה ודופקים ספרינט :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אל תעשה את זה יותר. להחליק ולשבור את הגב זו סכנה ממשית. אני מדבר מניסיון.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...