Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
ועדיין, אני בטוח שבפעם הבאה הוא לא יעקוף על פס לבן תוך כדי סיבוב בלי שדה ראיה.

לצערך, לצערי ולצער כל שאר ציבור הנהגים הנורמלי, אתה טועה.

בפעם הבאה הוא יעבור פס לבן. שוב.

אותו עבריין קרוב לוודאי לא למד שום דבר מהמקרה הזה.

(מי צריך מקרה של "כמעט" כדי לדעת שפס לבן לא חוצים?)

פורסם

stio - אם אתה רוצה לחנך נהגים לך ללמוד ולעסוק בהוראת הנהיגה או בקורסים לשיפור הנהיגה. אופציה נוספת - הצטרף למתנ"א.

כל דרך אחרת תהיה לא חוקית במקרה הטוב ומסוכנת לבריאותך ולחייך במקרה הרע. לא כדאי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עוד סרטון של נהגי ישראל במיטבם, כמובן טרי מהערב: המטומטם התורן מחליט לעבור רמזור אדום בכל מחיר, אבל עושה את זה בקלאסה.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם
עוד סרטון של נהגי ישראל במיטבם, כמובן טרי מהערב: המטומטם התורן מחליט לעבור רמזור אדום בכל מחיר, אבל עושה את זה בקלאסה.

איזו תעוזה! מקרה כזה מגעיל לא ראיתי מזמן.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

ההטמעה שלך לא תקינה

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זאת צומת הכניסה לעפולה מכיוון נצרת, אתה הגעת מכביש 65 והמשכת לכיוון כפר גדעון/מזרע. כמעט בכל מחזור של רמזור תוכלו למצוא שם נהגים עוברים באדום מכל הכיוונים, אבל כזאת חוצפה לא ראיתי...

לקט אדומים מאותו הצומת ומכל הכיוונים:

פורסם

שני מקרים לא חמורים אך מרגיזים:

כביש 60 סמוך לעפולה: נהג נכנס לנתיב לא פנוי בלי איתות (בוצעה בלימה), ובפניה ימינה מזגזג בתוך הנתיב, לבסוף עוצר בתחנת אוטובוס מימין. לא הבנתי מה הוא עושה גם לאחר צפייה של 10 פעמים בסרטון.

http://www.youtube.com/watch?v=3ylzSMr_TG4&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

כביש 66: נהג משאית שיוצא מקיבוץ הזורע שבעמק יזרעאל, לא דואג לפרטים הקטנים. התוצאה: מאות נוצות וניירות עפים מהמשאית ומהנגרר, ופשוט מטנפים את כל כביש 66, השדות מסביב ובריכות הדגים שבצידי הכביש. מעניין מה המשרד להגנת הסביבה היה אומר על זה.

http://www.youtube.com/watch?v=H9gMpyH16ig&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

כביש 66: נהג משאית שיוצא מקיבוץ הזורע שבעמק יזרעאל, לא דואג לפרטים הקטנים. התוצאה: מאות נוצות וניירות עפים מהמשאית ומהנגרר, ופשוט מטנפים את כל כביש 66, השדות מסביב ובריכות הדגים שבצידי הכביש. מעניין מה המשרד להגנת הסביבה היה אומר על זה.

וגם את האוטו שלך.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם

באמת לכלך לי את האוטו, אבל הגשם ישטוף. וגם אם לא, אני אוציא צינור מהגינה ואוריד את זה. סתם מעצבן לנסוע אחרי משאית עם מטען מעופף, וקצת התחשבות של הנהג ממש לא תזיק :brickwall:

פורסם

רוצה המלצה חמה? תבדוק את הפילטר אויר אחרי שנסעת אחרי דבר כזה.

מה אתה ממשיך להצמד אליו... ישר להוריד את הדוושה מהדלק.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

כביש 60 סמוך לעפולה: נהג נכנס לנתיב לא פנוי בלי איתות (בוצעה בלימה), ובפניה ימינה מזגזג בתוך הנתיב, לבסוף עוצר בתחנת אוטובוס מימין. לא הבנתי מה הוא עושה גם לאחר צפייה של 10 פעמים בסרטון.

http://www.youtube.com/watch?v=3ylzSMr_TG4&feature=youtu.be דרך יוטיוב

הנהג כניראה לא מכיר את הכביש ולא בטוח האם הוא אמור לפנות שם או לא.

מאותה סיבה כניראה עצר לאחר מכן בצד כדי לבדוק במפה שפנה במקום הנכון.

לא מצדיק אותו בכלל, רק מסביר מה לדעתי פשר התנהגותו.

פורסם

רכב מסחרי לא מציית לרמזור אדום (מה זה לא מציית, מצפצף עליו), שוטר שנמצא בצומת לא חושב שזה מספיק טוב כדי לצאת אחריו אלא מעדיף להמשיך ברכיבה ולאחר מכן להתעמת איתי בטענה שעברתי את המהירות המותרת לכאורה.

http://www.youtube.com/watch?v=sZqpVCBfnw4 דרך יוטיוב

הכי שעשע אותי זה שהוא אמר לי להרגיע כאשר אני רוכב על בהמה ששוקלת 170 קילו עם מנוע 125 סמ"ק, כאילו כמה חוליגן כבר אפשר להיות עם אופנוע כזה? :lol:

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...