Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני באמת שלא רואה בעיה במשפט "חבוב, לא מתאים לי בית קברות היום. אולי בפעם אחרת... רק תודיע לי מראש כדי שאסע עם מישהו אחר", לדוגמא.

הערת פעם לנהג אגד על משהו?

נסה את זה.

רוב הסיכויים שתמצא את עצמך אחרי 3 שניות מחוץ לאוטובוס.

גם בכביש מהיר.

^

חשבתי על זה בעבר, והגעתי למסקנה שזה לא הוגן. במידה ובעל הרכב העבריין ימכור את הרכב למישהו אחר, הסרטון הזה עדיין ימשיך להיות מופיע בגוגל בעת ביצוע החיפוש לפי מספר רישוי, ולי אין שום דרך לדעת איזה יד הרכב. בעל הרכב החדש לא אשם בנהיגה של בעל הרכב הקודם.

נקודה חשובה שגורמת להתלבטות לא פשוטה.

פורסם

אם הרכב נמכר - אין בעיה, יש שטר העברת בעלות של אותו קונה רכב והוא יכול להוכיח שזה לא הוא פשוט לפי תאריך.

אין שום התלבטות - אפס סבלנות כלפי עבריינים כאלו, "כל שנעשה רחמן על האכזרים, לסוף נעשה אכזר על רחמנים".

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

קח נקודה נוספת למחשבה.

נניח שפתאום היית מקבל דו"ח בדואר על עבירה שבוצעה עם הרכב שלך, אחרי שהמשטרה סוף סוף החליטה לעשות משהו עם סרטונים כאלו. כמובן שלא אתה ביצעת את העבירה אלא הבעלים הקודמים של הרכב שלך.

מי יצטרך להתדיין לבית המשפט? אתה.

מי יצטרך להפסיד ימי עבודה? אתה.

מי יצטרך להיטרטר? אתה.

מי יצטרך להוכיח שאין לו אחות ושאייל גולן לא עשה לה כלום? אתה.

אתה עדיין חושב שזה רעיון טוב?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אתה יודע מה ברווז, הלוואי ונגיע ליום הזה שהמשטרה תרשיע נהגים על בסיס צילומי וידיאו של נהגים אחרים.

כמה רע שזה נשמע, עדיף שיהיו כמה נהגים טובים שיפגעו והרבה עבריינים שישלמו על המעשים שלהם מאשר המצב הנוכחי שכל הנהגים על הכביש נפגעים בגלל העבריינים והם ממשיכים בשלהם בלי פחד.

ובתכל'ס מאוד קל למשטרה לדעת מתי הועברה בעלות על רכב דרך משרד התחבורה ומצב שציינת לא ממש סביר שיקרה.

מי יצטרך להוכיח שאין לו אחות ושאייל גולן לא עשה לה כלום? אתה.

:lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

ואם אתה תהיה אחד מאותם אלו שייפגעו? עדיין יהיה לך עדיף?

המשטרה החליטה להרשיע פעם אחת על סמך צילום ווידאו. יחסי ציבור וכאלה, אתה יודע. האלו שצילמו עצמם ב-BMW נוסעים במהירות גבוהה. אז למה המשטרה לא ממשיכה בקו הזה? כי יומיים אחר כך המפכ"ל נתפס נוסע במהירות גבוהה, וצולם לפייסבוק- בדיוק כמו האלו ב-BMW.

לגבי קל למשטרה לדעת: נכון. כל מה שצריך זה למצוא את השוטר האחד שיהיה מוכן לנקוף אצבע. לא יודע מה אתך, אבל למצוא שוטר שיהיה מוכן אשכרה לעבוד נשמע פחות הגיוני מלהשיג עבודה לזמר מפורסם כשמרטף.

אתה תטורטר כמו משוגע, מפה לשם ובחזרה. תביא הוכחות, יתעלמו מהן באלגנטיות.

אני לא אופטימי. המצב שתיארתי למעלה לחלוטין אינו מופרך או רחוק מהמציאות לצערי הרב.

פורסם

דעתי היא שהבעיה עם הצילומים טמונה בין השאר בנושא התאריך והשעה, שאינו יכול להיות מהימן.

ומאחר שכך, הדרך היחידה להוכיח מיהו מבצע העבירה תהיה צילום רציף שכולל תמונת פנים ברורה.

אני חושב שהמטרה הראשונית של מצלמות הרכב נועדו לתיעוד עצמי - תאונה, וונדליזם וכיוצב' ולא לתיעוד עבירות בהכרח.

אין ספק שיש מקום נרחב מאוד למשטרה לשפר את דרכי ההתמודדות שלה עם עבריינים בכביש, אבל לא בטוח שזו הדרך המובטחת.

פורסם

המטרה הראשונה למצלמה היא הגנה עליי, אם מפני המשטרה (מקרה דניס השני ששכנע אותי סופית לקנות מצלמה) או מפני נהגים אחרים (כמו מיודעינו "רכבגדון").

אם אפשר להפיק מהמצלמות שיש לנו הנהגים גם בטיחות בדרכים, מה רע?

ברווז, אני מעדיף להיות מטורטר ע"י המשטרה מאשר שיכנס בי נהג כשאני עובר בירוק מלא והוא באדום, אני בטוח שגם אתה וכל אחד אחר כאן בפורום.

המציאות היום היא שגם תטורטר ע"י המשטרה, שוב מקרה דניס לדוגמא, וגם הכביש מסוכן מאוד בגלל חוסר אכיפה נכונה.

אני יודע שהמשטרה לא תעשה כלום עם זה ואני מודע שהם עושים דברים בשביל יח"צ בלבד - תאמין לי.

אבל אם נוכל אולי קצת לזכות בצדק ע"י פירסום מספרי הרכב של העבריינים, אני בעד.

פורסם

כניסה בוטה לכיכר של יונדאי I20, מאזדה דמיו שבדיוק נוסעת נאלצת לבלום.

http://www.youtube.com/watch?v=j7L5NDkaId0&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

דעתי היא שהבעיה עם הצילומים טמונה בין השאר בנושא התאריך והשעה, שאינו יכול להיות מהימן.

ומאחר שכך, הדרך היחידה להוכיח מיהו מבצע העבירה תהיה צילום רציף שכולל תמונת פנים ברורה.

אז אני יכול לומר שגם התאריך והשעה בגאטסו לא מהימן. מי כיוון את השעה שם? אפשר לומר את זה על כל דבר. אולי טעו בכיוון השעה?

מי החליט על השעה שבה נכתב דוח חניה למשל? אולי השעון של השוטר לא מכוון?...

פורסם

אתה יכול לומר את זה כמה שאתה רוצה, יצא חוק שגם אם זה נכון זה לא משנה.

אולי לא עבר, אולי נפל, אבל זכור לי שהועלה חוק לדיון על כך שלא ניתן יהיה לערער על אמינות המכשירים.

פורסם

ומי אמר שמה שהשוטר אומר שהוא ראה נכון?! (וכן, מקרי דניס למיניהם מוכרים לי)

בלי קשר לקיום החוק שהברווזון דיבר עליו, עדין, מערכת המשפט מכבדת לרוב את אמיתות דברי הרשות האוכפת.

פורסם

תאונה מיותרת ומטופשת בהשתתפות 3 מכוניות שהתרחשה כנראה כדקה לפני שאני הגעתי לשם (הבלמים עדיין לחוצים במכוניות שעל הנתיב).

התראת כפור בלוח שעונים דלקה, ויכול להיות שהם החליקו אחד לתוך השני בגלל שהכביש קצת היה קפוא.

גם שימו לב לגולף לפניי, שנותנת לי 4 הבהובים עם אורות המצוקה כדי לסמן לי שמשהו לא תקין. גם אני משתמש בזה בסיטואציה כזאת, כולל בנוכחית.

http://www.youtube.com/watch?v=0yP6I0JtQNQ&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

למה כשאנשים מאטים הם מדליקים את אורות המצוקה? אני רואה את זה הרבה בזמן האחרון עם תחילת הגשם.

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם
תאונה מיותרת ומטופשת בהשתתפות 3 מכוניות שהתרחשה כנראה כדקה לפני שאני הגעתי לשם (הבלמים עדיין לחוצים במכוניות שעל הנתיב).

התראת כפור בלוח שעונים דלקה, ויכול להיות שהם החליקו אחד לתוך השני בגלל שהכביש קצת היה קפוא.

גם שימו לב לגולף לפניי, שנותנת לי 4 הבהובים עם אורות המצוקה כדי לסמן לי שמשהו לא תקין. גם אני משתמש בזה בסיטואציה כזאת, כולל בנוכחית.

ראית שיש משהו מפריע בדרך, למה להצמד ולא לעבור לפני זה ימינה?!!!

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם
למה כשאנשים מאטים הם מדליקים את אורות המצוקה? אני רואה את זה הרבה בזמן האחרון עם תחילת הגשם.

קוראים לזה תרבות נהיגה בין נהגים...

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...