Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
קוראים לזה תרבות נהיגה בין נהגים...

אנשים מדליקים אורות מצוקה כשיש ארוע חריג על הכביש, כדי שנהגים אחרים יוכלו להיערך ולא להיות מופתעים.

אכן מדובר בתרבות נהיגה, כמו להבהב לרכב ממול ולהתריע על שוטר עם ממל"ז וכמו לעצור לפני נהג שיוצא רוורס מהחניה ולתת לו להשתלב.

פורסם
ראית שיש משהו מפריע בדרך, למה להצמד ולא לעבור לפני זה ימינה?!!!

מכיר את המושג "סקרנים".

אחת הסיבות הנפוצות לפקקים במדינה שלנו, מקום שני אחרי תאונות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
ראית שיש משהו מפריע בדרך, למה להצמד ולא לעבור לפני זה ימינה?!!!

איך אני אעבור ימינה אם יש מכוניות שלא נותנות לי להיכנס? האם אדוני ממליץ ללחוץ על הגז, להיכנס בכוח ולהסתכן בעוד תאונה למרות שהזכות היא שלהם? לא מספיק 3 מכוניות הרוסות בצדדים?! :shock:

פורסם

כביש 752 בנשר, אותו הצומת בדיוק שאתם מכירים עם התאונה הקשה עם המשאית: 2 נהגים מצפצפים על הרמזור וחוצים את הצומת באדום מלא. אי אפשר לתאר את החוצפה של נהג האוקטביה הירוקה שבקושי רואה את הכביש מרוב המעילים והכובע גרב ששם על עצמו, הכביש חלק ובוצי ועדיין מדביק את הגז לרצפה תוך כדי סיבוב. לא יודע איך אפשר לנהוג ככה.

לא האמנתי שהאוקטביה הירוקה תיכנס גם היא לצומת, בגלל שראיתי אותה לפני כן והיא עשתה רושם של מאטה לקראת הצומת (אחרת לא הייתי נכנס בכלל). בנקודה הזאת יש להדגיש שהאטתי במתינות כי גם הרכב אחריי התחיל בנסיעה והיה ממש דבוק אליי, פחדתי שבבלימה הוא ייכנס בי. כנראה שנהג האוקטביה ברגע האחרון קיבל השראה מהדביל לפניו והחליט ללחוץ על הגז. מה עכשיו? לחכות עוד 5 שניות אחרי שכבר יש לי ירוק ליתר ביטחון?

http://www.youtube.com/watch?v=V5IKn7_zu1I&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

בגלל זה אני לרוב נותן מבט למי שחוצה את הצומת לפני שאני מתחיל בנסיעה בירוק,

מי שבוחר להיות פזיז מדי ולצאת בצהוב או לזנק לצומת ימצא את הרכב הזה עושה צרפתית עם הדלתות שלו.

פורסם
למה כשאנשים מאטים הם מדליקים את אורות המצוקה? אני רואה את זה הרבה בזמן האחרון עם תחילת הגשם.

קיימים רכבים שבזמן בלימת חירום/תאונה המערכת מפעילה אוטומטית משולש חירום עד שמכבים אותה ידנית.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

בדרך כלל מי שמפעיל אורות מהבהבים זה כאלה שפוחדים שלא יראו אותם ואין להם פנסי ערפל. היום בדרך לצפת הייתה ראות של 10 מטר ואני עוד נדיב. לא שמנו לב לגשר עד שנכנסו מתחתיו. היה מצחיק לראות את כל.הגאונים מנסים לעבור לנתיג הנגדי כדי להיחלץ.מהמכוניות התקועות. מה שהם שכחו זה שיש מדרכה באמצע, תוסיפו לכך.קרח על.הכביש ותקבלו רכב.תקוע עד יום שלישי.

מה שכן זו חוויה, שמזכירה לי למה כדאי ג'יפ. ותעלו סרטונים של הנסיעה בשלג. מחר אני אולי אצלם קצת אם נחליט להחלץ מהשלג.

פורסם
בדרך כלל מי שמפעיל אורות מהבהבים זה כאלה שפוחדים שלא יראו אותם ואין להם פנסי ערפל.

אני חושב שעוד לפני שנולדתי רכבים בארץ הגיעו עם ערפל מאחור.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לא יודע, לפי האופציות שאני רואה באבזורים פנסי ערפל זה לא מובן מאליו וגם בכביש הבחנתי בזה שאנשים לא מזתמשים בהם(והיה ערפל רציני)

פורסם

פנסי ערפל אחוריים הם אבזר חובה כבר שנים רבות. מדובר בפנס עם נורה בעוצה של נורת בלם, כאשר אפשרי שיהיו שני פנסים, פנס אחד משמאל או פנס אחד בפגוש האחורי (משמאל או באמצע).

פנסי ערפל קדמיים הינם תוספת אופציונלית, בד"כ קיימים בגרסאות המאובזרות של המכוניות.

מבחינת הפעלה - יש להפעיל פנסי ערפל רק בערפל או גשם\שלג כבדים מאד, ולא במצבים אחרים. הבעיה היא שחלק מהנגים כלל אינם מודעים לקיומם של הפנסים, וארים מודעים יותר מדי - מפעילים את הפנסים כקישוט לרכב ומסנוורים את הנהגים שמולם או מאחרויהם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המצלמה שלי אכזבה אותי!

רציתי להעלות סרטון איך זורקים על הרכב שלי ועל הרבה רכבים גושי קרח בפזורה הבדואית, והקובץ וידאו לא נפתח.

יש למישהו מושג אם יש תוכנות שמתקנות קבצי וידאו?

פורסם

נסה אולי להעלות ליו טיוב, יש סיכוי שהם יצליחו לפענח ולהציג מה שיש שם. כל זאת בהנחה שמידע קיים והפגם בקובץ הוא נקודתי

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...