Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא הגיוני גם שב4 לפנות בוקר יש לך רמזור אדום בכביש ריק שלא עברה בו מכונית כבר שעתיים. אז אתה עובר באדום? אני מניח שלא, החוק לא נוצר כדי שיהיה אפשר לפרש אותו איך שרוצים.

עקיפה מימין היא לא חוקית גם אם זה נראה לכם לא הגיוני.

ברור שאני עוצר באדום, אבל פה זאת לא עקיפה. הוא לא נוסע אחרי הפונטו, הגיע אליה ואז עבר לימני ועקף. הוא נסע בנתיב הימני באופן ממושך, הנהג אשם שהפונטו נרדמה בנתיב האמצעי? אם כבר נהג הפונטו אשם פעמיים: פעם ראשונה שסטה מהנתיב, פעם שניה שנוסע בשמאלי לא לצורך.

יש פה חבר פורום (אלעד) שפעם קיבל דו"ח על אותה סיטואציה אחרי שעבר לנתיב הכי שמאלי ועקף! בטענה ל"זגזוגים" (מישהו מתנדב למצוא את השרשור)? אז מה תגיד על זה?

חסרים חוקים מטופשים? לנסוע על 90 קמ"ש בכביש החוף כשהוא ריק זה נראה לך הגיוני? (זאת שאלה רטורית).

פורסם

אוסף מקוצר מהיום, רק המעצבנים ביותר:

1. אי תנועה מצוייר זה רק קישוט.

2. אז מה אם הרמזור הוא רק שמאלה? (ולמה לאותת?)

3. אז מה אם הנתיב לא פנוי? (ולמה לאותת?)

(כמו תמיד - מומלץ לעבור ל-1080)

http://www.youtube.com/watch?v=dWMRMb4OF9s דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

רמת הסרטונים ירדה פה ברמות.

סרטון אחרון שגרתי לחלוטין. זה קורה לכולם, לפחות כל יומיים.

איפה הסרטונים שהיו פה בהתחלה, היה תענוג לראות אותם.

ועוד משהו, אנחנו יודעים שנהגים עוברים באדום, נראה לי שמצינו את הסרטונים מהסוג הזה גם כן.

סליחה עם פגעתי במישהו, מקווה שלא רק אני מרגיש ככה.

פורסם

אתה לא היחיד שמרגיש ככה.

אני קורא את התיאורים ואפילו לא מפעיל את הסרטונים אלא אם כתוב שם איזה משהו ממש מעניין.

אם הייתי מעלה את כל מה שאני מצלם כל יום היו פה כבר 4 ימים רצופים של סרטונים מהחודשיים האחרונים.

פורסם

הכי גרוע שיש את הסטרונים האלו של 5 דקות, ואתה יושב ומחכה שמשהו מעניין יקרה. מסתבר שהמשהו הזה היה איזה ערס שלא איתת כשהוא עבר נתיב כמעט מחוץ לטווח הצילום של המצלמה בדקה ה3 ו45 שניות. אבל אתה ישבת וצפית בכל ה5 דקות כדיי לראות מה זה.

פורסם
במקרה הזה אתה לא יכול לבוא בטענה עליו בלי שהאשמה טיפול גם עליך- עקפת אותו מימין.

אדרבא, היה נתיב משמאלו שיכולת לעקוף בו.

במדינות נורמליות (ואפילו ברוסיה) בחוק קיימת הצדקה ל"עקיפה" מימין - זה נקרה לחלוף על פני, זה חוקי לחלוטין וזה לא נחשב לעקיפה, במיוחד לא במדינה של דגנרטים עם רישיון כמו ישראל שמישהו נוסע 60 בנתיב שמאל, זה אומר שאני צריך לרדת ל59 ולא ל"עקוף אותו"?

פורסם

יש מדינות בהן העקיפה מימין מותרת - למשל בארה"ב, או לפחות במרביתה.

אצלנו נוהגת השיטה האירופית בה העקיפה מימין אסורה.

החליפה מימין היא במצב מיוחד - שבו יש טורי רכב המתקדמים במהירות שונה (ובדרך כלל נמועה) - כגון לפני צומת. לא זה המצב המצולם בסרטון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המצב בסרטון הוא עבירה על החוק. אולם, אם בכל פעם שהייתי נוסע בימני, ועובר שני נתיבים כדי לעקוף מישהו שנוסע לאט ממני באמצעי (אני נוסע באזור ה90 קמ"ש, מעט פחות אפילו), אז הייתי מסכן את הסובבים הרבה יותר מאשר בעקיפותיי מימין.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
במדינות נורמליות (ואפילו ברוסיה) בחוק קיימת הצדקה ל"עקיפה" מימין - זה נקרה לחלוף על פני, זה חוקי לחלוטין וזה לא נחשב לעקיפה, במיוחד לא במדינה של דגנרטים עם רישיון כמו ישראל שמישהו נוסע 60 בנתיב שמאל, זה אומר שאני צריך לרדת ל59 ולא ל"עקוף אותו"?

ידידי, אני מסכים איתך שהחוק לא תואם את מצב הכבישים בארץ, אני מסכים איתך שזה דבילי לגמרי לעבור שתי נתיבים כדי לעקוף משמאל את הרכב האיתי באמצע, אבל מבחינת החוק היבש זה מה שאתה צריך לעשות.

עד כמה שאני זוכר, המושג "לחלוף על פני" מתכוון למצב בו יש טור מכוניות איטי בשמאל כתוצאה מרמזור לדוגמא ואתה רשאי לחלוף על פני הרכבים מימין, נסיעה בכביש מהיר פתוח כמו שמתוארת בסרטון לא קשורה למצב הנ"ל.

שוב פעם אני לא מגיע מנקודה של "אתה חייב לעשות את זה", כי כמו שאמרתי יש חוק ויש הגיון ובאמת יותר הגיוני לעקוף מהימין מאשר לעשות זיגזגים ולעקוף מהשמאל, שוטר יכול לתת לך דו"ח גם על זה וגם על זה אז הכי עדיף בכבישי ארצינו להשאר בבית :)

אין היום אחד בארץ שמכבד את החוק הזה ב100%, ובצדק.

כשהמשטרה לא מכבדת את החוקים ולא אוכפת אותם, מי יכבד אותם?

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אתה יודע כמה נהגים כאלה אני תופס ביום? שנוסעים רוורס בצומת/שעולים על אי תנועה מצויר כי טעו וכ'? זה לא שווה בכלל את הזמן של לפרק את המצלמה מהרכב, לחבר אותה ל- USB, לערוך את הסרטון ולהעלות אותו...

אבל מסכים שמדובר בנהגים אידיוטים. לא הבנתי אף פעם מה הבעיה להמשיך ולהסתובב חזרה ברמזור הבא?

פורסם
אתה יודע כמה נהגים כאלה אני תופס ביום? שנוסעים רוורס בצומת/שעולים על אי תנועה מצויר כי טעו וכ'? זה לא שווה בכלל את הזמן של לפרק את המצלמה מהרכב, לחבר אותה ל- USB, לערוך את הסרטון ולהעלות אותו...

אבל מסכים שמדובר בנהגים אידיוטים. לא הבנתי אף פעם מה הבעיה להמשיך ולהסתובב חזרה ברמזור הבא?

אותו דבר נהגים שמחליטים בתוך העיר לבצע פניית פרסה באמצע הרחוב "על המקום"אפילו שהם רואים כיכר לפניהם, או אלה שנדחפים למסלול בראש הטור, הזמן שלהם שווה הרבה יותר מהזמן של אחרים.

למה שאני יעשה את כל הסיבוב אם אני יכול פשוט לנסוע רוורס, שיז*יין שאר העולם ויעצור עד שאני אבצע את התמרון שלי.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

טרי מהיום, בפעם הבאה אני לא אלחץ על הבלמים :evil:

ובשביל שיראו את זה בחיפוש על אוטובוסים של אגד ואיך נוהגים באגד, אגד, אגד, ואגד.

http://www.youtube.com/watch?v=1xQAOWejPH8&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...