Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא הספקתי להעלות את זה אתמול:

ככל הנראה שהייתי איטי מידי בשבילו.

או בחזרה למציאות:

עקיפה תוך כדי סיבוב, על קו לבן כפול עם סיכון לתאונה (מיותרת, אני חייב לציין).

גולף 17-175-67

באמת פסיכי :?

פורסם
רכב לא נותן זכות קדימה לי ולאוטובוס.

youtube.com/watch?v=e0YYEXvdU-U&feature=youtu.be

אני מזהה את הצומת המחורבנת הזו : כצנלסון /הזית בבת-ים.

בברכה

מוטי

פורסם

בבקשה, העלה את הסרט החל מהיציאה מהשופרסל. אני סקרן איך במקום הצפוף הזה נוצרו שני טורים.

ומעבר לכך - אם הנהג במונדיאו הפעיל מוזיקה בעוצמה כמוך הוא לא היה שומע את הצפירה - בדיוק כפי שאתה לא היית שומע צפירה של מישהו שיית חותך. הנהיגה שלך היתה מאוד לא חכמה ולא צפית את התנהגות הרכבים סביבך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה לא צולם בנשר בכביש שירות שם ליד הסופר? אם כן, איך באמת יש שם 2 טורים, זה הריי נתיב אחד. זה נראה כאילו הרכב המצלם נסע על מפרץ חניה, ונהג הפורד נסע כחוק... אלא אם פספסתי משהו.

ובינתיים: העבריין התורן שעובר באדום. שגרתי.

http://www.youtube.com/watch?v=HEh5UT2jcGk&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

יאמר לזכותו של נהג האלביט שהוא הפתיע!! ציפיתי שהוא יעבור גם :lol:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
בבקשה, העלה את הסרט החל מהיציאה מהשופרסל. אני סקרן איך במקום הצפוף הזה נוצרו שני טורים.

זה לא צולם בנשר בכביש שירות שם ליד הסופר? אם כן, איך באמת יש שם 2 טורים, זה הריי נתיב אחד.

זה פשוט- ברגע שיש קצת פקקים באיזור, חוקי התנועה מצליחים להתבטל באורח פלא.

ומאחר וסגרו קטע מכביש 22, היו היום לא מעט פקקים (לפי תיאורי הזוועה של אשתי). אני מתפלא שלא היו שם 3 נתיבים, אלא רק 2, והתנועה זזה בצורה סבירה למדיי לעומת מה שהייתי מצפה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ומעבר לכך - אם הנהג במונדיאו הפעיל מוזיקה בעוצמה כמוך הוא לא היה שומע את הצפירה - בדיוק כפי שאתה לא היית שומע צפירה של מישהו שיית חותך. הנהיגה שלך היתה מאוד לא חכמה ולא צפית את התנהגות הרכבים סביבך.

המוזיקה לא הייתה עד כדי כך חזקה. אתה כן צודק לגבי ההתנהגות הלא חכמה, עד שהבנתי שהוא ממשיך לחתוך ל"נתיב" שלי ועצרתי כבר היה מאוחר מדי. למרות שלא נראה לי שנגרם נזק וזה אוטו ישן, אם הוא היה חדש הייתי רותח.

ברווז נתן הסבר מדויק למה שקרה שם. בכל מקרה זה הסרטון שמראה את זה (לא ערוך):

4D9Bn8jnT-4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

אם הרכב העוקף הוא המונדיאוט שמופיע בשניות האחרונות לסרטון אין לי מה לומר אלא "מגיע לו". כיון שמדובר ברכב מושכר יש סירכוי טוב שיחיבו אותו בסכום נאה על השריטה.

וכרגיל החלאות בכבישים. ספרתי כ-15 מכוניות שעוקפות את התור, החל מ-1:50 דקות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אם הרכב העוקף הוא המונדיאוט שמופיע בשניות האחרונות לסרטון אין לי מה לומר אלא "מגיע לו". כיון שמדובר ברכב מושכר יש סירכוי טוב שיחיבו אותו בסכום נאה על השריטה.

וכרגיל החלאות בכבישים. ספרתי כ-15 מכוניות שעוקפות את התור, החל מ-1:50 דקות.

בהתחלה שראיתי מישהו עוקף רציתי להעלות ליוטיוב עם פרטי רישוי, אבל יש כל כך הרבה שכבר התייאשתי.

נראה לי שאפילו אין לו שריטה (לפחות לא רואים בסירטון)

פורסם

נהגת פולו לבנה שמשחקת איתי משחקים של גז וברקס באמצע הנתיב השמאלי בעליה - ונעקפת (או שהיא סתם לא יודעת מה היא רוצה מעצמה).

ודרך אגב, הנהגים אחריי נתקעו באמצע הצומת, בינתיים הרמזור התחלף לאדום וגם התנועה מהצד השני נתקעה בגלל אותה נהגת. היו נהגים שעשו לה תנועות עם הידיים.

לכו תדעו מה היה שם, אולי היתה עסוקה בלעבור את שלב 654 בקאנדי קראש.

http://www.youtube.com/watch?v=sGKtlhUZuyA&feature=youtu.be דרך יוטיוב
פורסם

למה צנזרת לא כיף ככה, אם הייתי מעלה פה סרטונים רובם היו עם צפצופים כאלה :lol: .

אני חושב שהבלימות סונכרנו עם הצפירות וייתכן שזה נעשה בכוונה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...