Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בהתחלה שראיתי מישהו עוקף רציתי להעלות ליוטיוב עם פרטי רישוי, אבל יש כל כך הרבה שכבר התייאשתי.

נראה לי שאפילו אין לו שריטה (לפחות לא רואים בסירטון)

מה שהעלית בסרטון הראשון מספיק, בהגדלה ניתן לקרוא את המספר של המונדיאו אחרי שהוא נוגע בך ופונה ימינה.

איזה הפתעה הוא הכין לגברת !!

בוקר טוב. הצלם הוא חבר פורום והסרטון מופיע בהודעה מס' 2394 בשרשור זה.

נהגת פולו לבנה שמשחקת איתי משחקים של גז וברקס באמצע הנתיב השמאלי בעליה - ונעקפת (או שהיא סתם לא יודעת מה היא רוצה מעצמה).

ודרך אגב, הנהגים אחריי נתקעו באמצע הצומת, בינתיים הרמזור התחלף לאדום וגם התנועה מהצד השני נתקעה בגלל אותה נהגת. היו נהגים שעשו לה תנועות עם הידיים.

לכו תדעו מה היה שם, אולי היתה עסוקה בלעבור את שלב 654 בקאנדי קראש.

http://www.youtube.com/watch?v=sGKtlhUZuyA&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

היה לי מצב דומה - איבדתי לרגע אוריאנטציה בצומת בגלל סינוור מהשמש (שעה 7:30 בבוקר יבום עם זריחה מאוחרת של דצמבר, בנסיעה דרום מזרחה - השמש בדיוק מאחורי רמזור). העניין היה שעצרתי ללא יותר משניה, הסטתי את המבט, התעשתתי והמשכתי בדרכי.

קשה לדעת מה הפריע לנהגת הפולו, למרות שלפי איכות הצילום אני מסופק אם הסתנוורה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רואים בבירור שהיא עשתה דווקא. לפעמים אני מקווה שהערסים הללו יפלו על אחד כמוהם, אחד שהיה הופך לה את הPOLO ל-UP.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אולי באמת בפעם הבאה היא באמת תיפול על ערס, שיעקוף אותה, יחסום אותה מלפנים, יצא מהרכב ואולי "יסביר" לה איך לנהוג.

בכל נקרה, לאחר שעקפתי אותה האצתי חזק, הצלחתי לעבור ברמזור למעלה והיא שנסעה לאט בכוונה נתקעה ברמזור הזה באדום, ככה שהיא יצאה פה סתומה מכל הכיוונים. הייתי מת לראות את הפרצוף שלה כשהיא חיכתה בצומת באדום בעוד אני הצלחתי לעבור. אין שכל, אין דאגות.

פורסם

קשה להאמין שהיא עצרה בכוונה אלא יותר הייתה עסוקה במשהו שהיא לא הייתה צריכה בזמן הנהיגה..

ככה או ככה, נהגים כאלה שמסכנים נהגים אחרים על המעשים הדפוקים שלהם בלי דעת צריך ללמד לקח.

פורסם

לא כל כך קשה להאמין. כבר נתקלתי בשלל יצורים, מפגרים יותר ופחות, שמתנהגים בצורה הזוייה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

סליחה אני חשוב שהיא מפגע לציבור ואולי שווה לדווח עליה.

היא עשתה מעשה שלא ייעשה, מסוכן מאוד להשאיר נהגים בכוונה באמצע צומת, אני רואה אלף דרכים למה שיכול להשתמש שם....

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

אני בדרך כלל לא טורח להוריד את המצלמה בשביל להעלות קטעים כאלה, אבל זה היה קטע שהצחיק אותי קצת.

נהגת הרנו עוברת באדום, ואני חושב לעצמי "ואו כמה ביצים יש לה...", ואז נהג המונית מראה לי מה זה נהג אמיתי.

http://www.youtube.com/watch?v=JLucvmUCHU4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם
בעולם בו אין "ידיים" לרכבים ויש רק בעלים אחד לרכב אחד, אז כן. בעולם שלנו, אינני רואה בזה טעם.

אתה צודק...אבל בשביל הסיכוי האפסי שאבא\בעלה\וואטאבר יראה את הסרטון הזה ואיך היא מתנהגת בכביש,

זה שווה את כל הטרחה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...