Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
נהגת פולו לבנה שמשחקת איתי משחקים של גז וברקס באמצע הנתיב השמאלי בעליה - ונעקפת (או שהיא סתם לא יודעת מה היא רוצה מעצמה).

ודרך אגב, הנהגים אחריי נתקעו באמצע הצומת, בינתיים הרמזור התחלף לאדום וגם התנועה מהצד השני נתקעה בגלל אותה נהגת. היו נהגים שעשו לה תנועות עם הידיים.

לכו תדעו מה היה שם, אולי היתה עסוקה בלעבור את שלב 654 בקאנדי קראש.

http://www.youtube.com/watch?v=sGKtlhUZuyA&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

למה לא יצאת מהאוטו? ומה זה הצופר הזה? כמו של בימבה.

פורסם

כי אני לא מחפש צרות עם אף אחד, ולא רוצה לריב על הכביש.

הנהגת בסוף התייאשה והתחילה לנסוע. עם זאת, אני לא אמשיך לנסוע אחרי אחת כזאת ועקפתי אותה.

פורסם

במקום יש שלושה נתיבים" הימני ימינה (לחוף שמן) השמאלי שמאלה (לכביש 22) והאמצעי לשניהם. הקאדי יצא מהנתיב הימני ופנה שמאלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לא מבין מה הבעיה עם הקאדי, הוא אותת ונכנס מבלי להפריע למישהו.

רב האנשים פונים שמאלה בצומת הזאת והנתיב הימני פנוי. הוא לקח את הנתיב הימני (שמיועד לפניה ימינה בלבד) בשביל לעקוף את המכוניות ברמזור. ד"א, היו בערך 5 מכוניות בכל נתיב בפניה שמאלה.

פורסם
רב האנשים פונים שמאלה בצומת הזאת והנתיב הימני פנוי. הוא לקח את הנתיב הימני (שמיועד לפניה ימינה בלבד) בשביל לעקוף את המכוניות ברמזור. ד"א, היו בערך 5 מכוניות בכל נתיב בפניה שמאלה.

אז איפה הבעיה?

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

יש מקרים שהנהג לא מכיר כל כך את הדרךת וטועה. אבל יש את האנשים המעצבנים האלה שנדחפים מהצד תמיד,רואים נתיב שכמעט נגמר והוא ריק אז הם עוקפים משם.

פורסם

נהג טנדר מטומטם להחריד עוקף פקק מהשוליים, בשלב מסוים חותך בכוח לנתיב הימני בו אני נוסע, היה חשש כבד מאוד מתאונה (שפשוף) בגלל שהוא היה מילימטר מהפגוש שלי, בוצעה בלימת חירום והסטה של ההגה שמאלה ככל הניתן (נסע שם רכב, לא יכולתי יותר מזה), במקביל הופעל הצופר.

נהג הטנדר החליט להמשיך לנהוג בבריונות וחתך בכוח גם לנתיב השמאלי וגרם שם גם לבלימה, הנהג שבלם גם צפר לו. אותו נהג משמאל שבלם ראה את הסיטואציה שלי עם הטנדר, כי אני זה שנצמדתי אליו קצת כשניסיתי להתחמק מהטנדר.

לפעמים בא לי להתנדב במתנ"א רק כדי לחלק דו"חות לכל האשפה האנושית שמסתובבת על הכבישים וחושבת שהכביש הוא של אבא שלהם.

מעבר לזה נתקלתי היום גם בחציית צמתים באדום וכ' אבל כבר אין לי כוח להעלות את כל זה.

http://www.youtube.com/watch?v=LYTjZvP8iwc&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

^ הייתי שולח את זה למשטרה בצירוף מספר רישוי, לא מגיע לאנשים כאלה לנהוג ביחד איתנו בכבישים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...