Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם אני נדהם כל פעם מחדש מרמת הטימטום של אנשים, אבל אני כבר לא מופתע.

בצד החיובי של העניין (קשה להאמין שיש כזה) - אנשים ממשיכים לספק כמות אינסופית של סרטונים פוטנציאלים לשירשור הזה :shock: .

גם אני רחוק מלהיות מופתע, כמו שאמרתי כמה וכמה פעמים על גבי הפורום, במהלך הנהיגה אני כמו מעבד עם איזה 1000 ליבות ו-100% שימוש ב-CPU בכל אחת מהליבות, עוקב אחרי כל הרכבים והולכי הרגל מסביבי.

אבל יש הרבה אנשים, אולי אפילו רוב שכן מופתעים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אם תסתכל טוב, החל בשניה 14 בערך - יש לפניו עוד שני ואנים (מן הסתם מוניות שירות) שחותכים שמאלה מאותו נתיב.

אבל הוא נהג מונית. גם מפקד מתנ"א לא יתעסק אתו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
חם מהתנור מלפני חצי שעה בת"א.

נהג מונית שירות עוקף מימין, פונה שמאלה מנתיב נסיעה ישר, ומקפח זכות של כל הנהגים שחיכו בשמאלי.

BZnT0fQSjoY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אני לא מבין מה הבעיה?

הרי יש תקנה (23/65 ב') שקובעת כי "רכב הסעות קל (10-16 מושבים) פטור מחוקי תנועה ותקנות תעבורה, שניהם יחד וכל אחד בנפרד".

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
אם תסתכל טוב, החל בשניה 14 בערך - יש לפניו עוד שני ואנים (מן הסתם מוניות שירות) שחותכים שמאלה מאותו נתיב.

אבל הוא נהג מונית. גם מפקד מתנ"א לא יתעסק אתו.

נהגי המוניות האחרים פונים מנת"צ שבו מותרת הפניה שמאלה (שני משמאל).

הנהג שעליו מדובר בסרטון פונה מהנתיב השלישי משמאל.

פורסם

כנאה עניין של זוית הצילום ועיוות של העדשה. ובאמת קשה לראות אותם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
שליח שכמעט פגש היום מול המצלמה שלי מקרוב קצת מתכת וכביש.

הרביץ חריקה ולמזלו לא החליק.

http://www.youtube.com/watch?v=ydGx2N5ENIY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

טעות ענקית של הרוכב כאשר הוא עוקף רכבים משמאל במהירות וכנראה בגלל זה הוא לא ראה את האיתות שנהג הרכב נתן.

לזכות נהג הרכב ניתן לומר שהוא קלט את הקטנוע במראה ולכן נעצר לאחר שהתחיל את הפניה.

אם הוא לא היה קולט אותו וממשיך בפניה השליח בוודאות היה נמרח על הכביש.

למזלו של השליח הוא נעל את הצמיג האחורי ולא את הקדמי שהיה גורם לו ליפול במקום.

המקרה הזה מראה כמה חשוב להשתמש באיתות ובמראות תמיד.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...