Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
^^

משהו אומר לי שהקרבון בין השניים החל עוד לפני תחילת הסרטון, אחרת קשה לי למצוא הצדקה להאצה האגרסיבית (כח דיזל כאבוד, אבל עדיין לא ממש מספיק) ועוד בימני.

אני לא יודע עד כמה אתה עוקב אחר השרשור, בכל מקרה אתה כותב בו לא מעט. דרור בדרך כלל מאיץ עם האיביזה, בלי הרבה עדינות. חוץ מזה אפשר לשמוע בחור רגוע ושורק להנאתו. היתר הוא פרשנות פרי דמיונך!

לי לא ברור למה הנהג מלכתחילה בחר במסלול השמאלי, ואם לא ידע שיש בנתיב הימני מכונית למה בלם, ואם בלם, למה לא המתין שמי שמימינו יחלוף לפני החיתוך האגרסיבי הזה.

כך או כך, אם היתה מתרחשת תאונה, המצלמה היתה מאוד עוזרת במקרה הזה!

פורסם
אין ספק שאתה צודק במה שאמרתה , אבל בין החוק היבש ולמה שקורה בשטח זה שמים וארץ.

ברור פה מאוד שהנהג השני ייכנס גם אם תרצה או לא , אז למה אתה ממשיך להאיץ ? ללמד אותו לקח ? ליצור "כמעט " תאונה בשביל שיהיה מה לעלות סרטון לאינטרנט ? באמת שאני לא מבין .

ידוע שישראלים אוהבים להסתכל אחד על השני בזמן עמידה בצומת מרומזר ולנפח את אגו פוזה , ודבר כזה לא פעם גורם לטריגר של מה שיקרה בהמשך .

בסוף היום נשאלת השאלה , מה עדיף להיות - הצודק או החכם ?

אם מטרת התגובות שלך הן להגיד לו "היית יכול לעשות ככה וככה" במסגרת עצה, תכתוב את זה, וזכותו לקבל או לא לקבל את העצה שלך.

אם מטרת התגובה שלך הייתה להגיד לו "אם הייתה תאונה, שניכם הייתם אשמים", אז אתה טועה לחלוטין. ומהתגובה הראשונה שלך זה מה שמשתמע.

בכל מקרה, מה שהוא היה מחליט לעשות זו זכותו, ואם היה נותן לו להיכנס זה היה לפנים משורת הדין ותלוי לחלוטין ברצונו הטוב של המצלם, לא מעבר לכך.

ולבוא ולשאת לו עצות כשהחוק לצידו זה היתממות שאני לא אוהב.

Eily (זה אייל או אילי?) מסכים איתך לחלוטין, רק שלא הייתה חובה למצלמה כאן, נקודות האימפקט בצדדי המכונית המצולמת (בכנף הקדמית שמאלית או בדלת הנהג) עם נקודת התאונה היו מוכיחות חד משמעית למי האשם.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
הרע במיעוטו, חותך, זורק אותך מהנתיב, אבל לפחות מאותת!!

תהנו!

נכון שזכות הקדימה היא שלך, אבל זה נראה כאילו לא נתת לו בכוח לעבור, עשית מעל ומעבר כדי שלא יוכל להשתלב - האצת ובלמת כמה פעמים... אז הוא התעצבן עליך ונכנס בכוח.

גם אם הוא עשה משהו לאחותו של הבהמה הזה בלילה שלפני, הוא נוסע בנתיב ולכן זכות הקדימה היא שלו.

אז הוא לא נתן לו לעבור (ובצדק), אז הבבון החליט שהוא נכנס ראס בן אמו ולא משנה אם יש שם רכב או לא.

אם הייתה תאונה, הבחור השני היה הגורם הבלעדי עם אשמה של 100%.

1+

פורסם

לא רק שזכות הקדימה היא שלו, ויש לו את כל הזכויות שבעולם לעשות מעל ומעבר שהוא לא יוכל להשתלב לפניו (מה מונע מהבבון להאט ולהיכנס מאחוריו?), אלא שלדעתי האישית זו אפילו זכות גדולה לעצבן בבונים כאלה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מבחינת חוקיות אתה צודק 100 אחוז, אבל אני לא בעד לעצבן בכוונה טמבלים על הכביש. אם היתה תאונה אז הסרטון מוכיח מה באמת קרה שם, אבל מה עם הזמן שיושקע בטלפונים לביטוח, משטרה, אולי לנסוע לבתי משפט, לקחת את הרכב לפחח, להישאר בלי רכב כמה ימים, הפסד ימי עבודה ו/או לימודים... ובמקרה הגרוע הערס החותך יוצא מהרכב עצבני עם סכין. אז למה לעצבן בכוונה? היום אי אפשר לדעת מי נוסע לידך ברכב הסמוך. תהיו חכמים, אל תהיו צודקים.

במה זה שונה מהמקרה הזה שקרה לי ביום ראשון? האידיוט יצא לי מהשוליים ישר לתוך הרכב שלי. אבל לא האצתי בכוונה כדי שלא ייכנס, וגם לא נזרקתי כ"כ מהנתיב. האמת לא ראיתי אותו בכלל כי המראה היתה על מצב נגד סינוור והוא הפתיע אותי. להפך, אפילו אני מרגיע את הנוסעת ליד ואומר לה "אל תתעצבני".

פורסם
לא רק שזכות הקדימה היא שלו, ויש לו את כל הזכויות שבעולם לעשות מעל ומעבר שהוא לא יוכל להשתלב לפניו (מה מונע מהבבון להאט ולהיכנס מאחוריו?), אלא שלדעתי האישית זו אפילו זכות גדולה לעצבן בבונים כאלה.

נכון, הוא נדחף והוא בבון.

אם אתה בקו מחשבה שזו זכות גדולה לעצבן בבונים כאלו, אתה אמנם צודק אבל מאוד לא חכם (ואתה מסוכן על הכביש).

יש לך זכות קדימה.

ברגע שהיא נלקחה ממך, אתה מחוייב לתת לו זכות קדימה אחרת אתה עבריין גרוע בדיוק כמוהו.

אסור להילחם על הכביש.

פורסם

עקיפה מהשוליים או זה שנכנס לנתיב בכוח בשביל לפנות ימינה ועוד שלל עבירות , זה בכלל לא מפתיע כי זה חלק מהנורמה .

אני חווה את זה ביום -יום , ופשוט ער לסביבה וכך אף אחד (כמעט ) לא יכול להפתיע אותי .

אני לא מתכוון ללכת ראש בראש בשביל לחנך מישהו או להראות שאני "גבר " . אין לי כוח לשטויות האלה.

בכול מקרה אני דווקא עומד על התגובה הראשונה שלי כי זה היה מהלך טיפשי (סליחה על הביטוי ) להאיץ כשאתה רואה שהנהג השני נכנס בכוח משלל סיבות .

מבחינת החוק -הנהג בנתיב הימני הצדק עימו , הנהג שחתך בשביל לעבור הוא עבריין .

מבחינה שכלית- שניהם טיפשים (סליחה על הביטוי ) .

פורסם
מבחינת חוקיות אתה צודק 100 אחוז, אבל אני לא בעד לעצבן בכוונה טמבלים על הכביש. אם היתה תאונה אז הסרטון מוכיח מה באמת קרה שם, אבל מה עם הזמן שיושקע בטלפונים לביטוח, משטרה, אולי לנסוע לבתי משפט, לקחת את הרכב לפחח, להישאר בלי רכב כמה ימים, הפסד ימי עבודה ו/או לימודים... ובמקרה הגרוע הערס החותך יוצא מהרכב עצבני עם סכין. אז למה לעצבן בכוונה? היום אי אפשר לדעת מי נוסע לידך ברכב הסמוך. תהיו חכמים, אל תהיו צודקים.

במה זה שונה מהמקרה הזה שקרה לי ביום ראשון? האידיוט יצא לי מהשוליים ישר לתוך הרכב שלי. אבל לא האצתי בכוונה כדי שלא ייכנס, וגם לא נזרקתי כ"כ מהנתיב. האמת לא ראיתי אותו בכלל כי המראה היתה על מצב נגד סינוור והוא הפתיע אותי. להפך, אפילו אני מרגיע את הנוסעת ליד ואומר לה "אל תתעצבני".

לראות בבונים מתעצבנים זו סטייה אישית שלי.

אגב אם אתה מגיע למצב קרוב מדי (ותאונה זה קרוב מדי, למרות שלא רק תאונות זה קרוב מדי) זה לא מעצבן אותו, זה יכול להביא אותו להיבהלות או לקריזה, זה כבר לא המילייה שלי.

אני מעדיף לעצבן אותם עם מרווח, לא משהו שמתקרב לתאונה או אפילו ל"כמעט".

אגב למקרים שהערס ייצא עם סכין או משהו, תמיד עדיף להיות לפניו ולא מאחוריו, כשאתה לפניו בד"כ יש לך יותר אפשרויות להמשיך בנסיעה ולהשאיר אותו עומד באמצע הכביש עם הז*ן ביד (והסכין ביד השנייה) מאשר אם הוא לפניך ובולם וחוסם לך את המשך הדרך.

נכון, הוא נדחף והוא בבון.

אם אתה בקו מחשבה שזו זכות גדולה לעצבן בבונים כאלו, אתה אמנם צודק אבל מאוד לא חכם (ואתה מסוכן על הכביש).

יש לך זכות קדימה.

ברגע שהיא נלקחה ממך, אתה מחוייב לתת לו זכות קדימה אחרת אתה עבריין גרוע בדיוק כמוהו.

אסור להילחם על הכביש.

וזה מה שהמצלם עשה ברגע שהבבון נדחף לפניו.

אבל אין שום חובה בתקנות לתת זכות קדימה לרכב שנדחף לדלת שלך, החובה מתחילה כשהוא נמצא בנתיב שלך.

לעצבן בבונים כאלה זה לסגור להם את הפתח הרבה לפני שהם יכולים להיכנס לנתיב שלך. חלק מזה זה גם לזהות אותם מראש.

לכן כמובן אין שום חיוב לתת להם זכות קדימה במקרה כזה, בטח במצב קלאסי שאתה בנתיב הקיצוני והבבון בנתיב שלידך. כ"א בנתיב שלו אין צורך לתת ז"ק.

עקיפה מהשוליים או זה שנכנס לנתיב בכוח בשביל לפנות ימינה ועוד שלל עבירות , זה בכלל לא מפתיע כי זה חלק מהנורמה .

אני חווה את זה ביום -יום , ופשוט ער לסביבה וכך אף אחד (כמעט ) לא יכול להפתיע אותי .

אני לא מתכוון ללכת ראש בראש בשביל לחנך מישהו או להראות שאני "גבר " . אין לי כוח לשטויות האלה.

בכול מקרה אני דווקא עומד על התגובה הראשונה שלי כי זה היה מהלך טיפשי (סליחה על הביטוי ) להאיץ כשאתה רואה שהנהג השני נכנס בכוח משלל סיבות .

מבחינת החוק -הנהג בנתיב הימני הצדק עימו , הנהג שחתך בשביל לעבור הוא עבריין .

מבחינה שכלית- שניהם טיפשים (סליחה על הביטוי ) .

אתה לא צריך ללכת ראש בראש, אני גם לא הולך ראש בראש, אני כן מונע מהם מראש אפשרות לכניסה והידחפות כשזה אפשרי.

גם אם המהלך טיפשי, אני חייכתי בתקווה שהבבון התעצבן בתוך הרכב שלו.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
וזה מה שהמצלם עשה ברגע שהבבון נדחף לפניו.

אבל אין שום חובה בתקנות לתת זכות קדימה לרכב שנדחף לדלת שלך, החובה מתחילה כשהוא נמצא בנתיב שלך.

לעצבן בבונים כאלה זה לסגור להם את הפתח הרבה לפני שהם יכולים להיכנס לנתיב שלך. חלק מזה זה גם לזהות אותם מראש.

לכן כמובן אין שום חיוב לתת להם זכות קדימה במקרה כזה, בטח במצב קלאסי שאתה בנתיב הקיצוני והבבון בנתיב שלידך. כ"א בנתיב שלו אין צורך לתת ז"ק.

וזו בדיוק הסיבה שאני לא נכנס לוויכוח איתך (כמו קודם).

אתה בטוח שאתה יודע הכל.

תסתכל שוב בווידאו ותראה שהיה ברור שהוא נדחף לפני שהוא התחיל לאותת ולפני שהמצלם נתן גז כדי לא לתת לו.

המצב הזה די קלאסי לארצנו (עם כל הצער שבדבר), ואם אתה לא מוכן ויודע שזה עלול לקרות - אתה לא מתאים לנהיגה בארץ.

לפחות עד שהמצב פה ישתפר.

פורסם

מ-00:17, היציאה מהצומת, המצלם היה בעמדת נחיתות ופיזית לא היה מסוגל לסגור את הפתח.

אני מראש לא מגיע למצב כזה, ואם הגעתי למצב שהרכב בנתיב לידי נמצא חצי רכב לפניי כמו בוידאו, אין טעם לנסות לסגור לו את הפתח, ולכן אני לא מנסה לסגור את הפתח במצבים כאלה.

ואם זה לא מספיק שים לב ב-00:19, המצלם עובר נתיב ימינה, הוא בכלל לא מפריע כבר לבבון שרצה לעבור מהנתיב השלישי לראשון מימין.

כלומר אפילו למהדרין מן המהדרין, לא הייתה חובה על המצלם לתת ז"ק, שכן ברגע שהבבון עבר לנתיבו הוא כבר עבר לנתיב אחר

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

וחזרנו לנקודת ההתחלה - אני לא ממשיך להתווכח איתך.

כן נתן, לא נתן, היה חייב, לא היה חייב.

הנהיגה של הנדחף צפויה ומתרחשת על בסיס של כמה פעמים לכל אחד מאיתנו.

לא צפית את ההתנהגות הזו?

גם לך יש בעיה, לא רק לנדחף.

פורסם

ראשית שלום לכולם, לא ידעתי שהסרטון יגרום לדיון פורה ואמנם אני עונה קצת באיחור אבל אשתדל להגיב לכולם,

ALPHA כתב:

"משהו אומר לי שהקרבון בין השניים החל עוד לפני תחילת הסרטון, אחרת קשה לי למצוא הצדקה להאצה האגרסיבית (כח דיזל כאבוד, אבל עדיין לא ממש מספיק) ועוד בימני. "

אני מצרף לכאן לינק משעמם מאוד לדקה וחצי שקדמה לסרטון המצולם, ויתכן כי במקרה אחר אולי היית צודק, אבל פגשתי אותו לראשונה ברמזור המצולם.

אתה בוחר להכנס לעניין החוקיות. אני מתייחס לרושם שהסרטון מותיר. יתכן שאני טועה והטורים בין השניים לא טיפסו בשניות/דקות שלפני הסרטון. מבחינתי גם שישתגרו ב Warp 9 לצומת הבא כדרך קבע.

טעות - כפי שכתבתי למעלה

m3x7r3m3 כתב:

"גם אם הוא עשה משהו לאחותו של הבהמה הזה בלילה שלפני, הוא נוסע בנתיב ולכן זכות הקדימה היא שלו.

אז הוא לא נתן לו לעבור (ובצדק), אז הבבון החליט שהוא נכנס ראס בן אמו ולא משנה אם יש שם רכב או לא.

אם הייתה תאונה, הבחור השני היה הגורם הבלעדי עם אשמה של 100%.

זה שהתופעה נפוצה לא אומר שהיא בסדר.

אגב אין שום סעיף בתקנות שאומר איך זה בסדר להאיץ בתחילת נסיעה בצומת מרומזרת (או בכל דרך כזאת או אחרת לצורך העניין), חוץ מאשר שאסור לך לעכב את התנועה. אם הבחור נוהג בפורשה 911 או באודי R8 אז אסור לו להאיץ מהר מדי?"

מסכים עם כל מילה

אין ספק שאתה צודק במה שאמרת , אבל בין החוק היבש ולמה שקורה בשטח זה שמים וארץ.

ברור פה מאוד שהנהג השני ייכנס גם אם תרצה או לא , אז למה אתה ממשיך להאיץ ? ללמד אותו לקח ? ליצור "כמעט " תאונה בשביל שיהיה מה לעלות סרטון לאינטרנט ? באמת שאני לא מבין .

ידוע שישראלים אוהבים להסתכל אחד על השני בזמן עמידה בצומת מרומזר ולנפח את אגו פוזה , ודבר כזה לא פעם גורם לטריגר של מה שיקרה בהמשך .

בסוף היום נשאלת השאלה , מה עדיף להיות - הצודק או החכם ?

אין ספק שעדיף להיות חכם, אבל כתבת "שברור פה מאוד שהנהג השני ייכנס גם..." הדבר היה מאוד לא ברור, כלומר ראיתי שהוא סוטה קלות לנתיב שלי (ולכן ציפצפתי לו קלות ולחצתי על הברקס) אבל ממש לא צפיתי שהוא ייקח ימינה בפנייה שם. (שכלל לא היה זכור לי שהיא קיימת- אבל זו לא הנקודה) אחדד, חשבתי שהוא טיפה סוטה מהנתיב שלו תוך כדי הפנייה ולא מעוניין להיכנס, ולכן הזהרתי אותו שאני שם, והאטתי. ואגב גם מצפייה כמה פעמים בסרטון לא ברור כי הוא רוצה להיכנס לפנייה.

אני לא יודע עד כמה אתה עוקב אחר השרשור, בכל מקרה אתה כותב בו לא מעט. דרור בדרך כלל מאיץ עם האיביזה, בלי הרבה עדינות. חוץ מזה אפשר לשמוע בחור רגוע ושורק להנאתו. היתר הוא פרשנות פרי דמיונך!

לי לא ברור למה הנהג מלכתחילה בחר במסלול השמאלי, ואם לא ידע שיש בנתיב הימני מכונית למה בלם, ואם בלם, למה לא המתין שמי שמימינו יחלוף לפני החיתוך האגרסיבי הזה.

כך או כך, אם היתה מתרחשת תאונה, המצלמה היתה מאוד עוזרת במקרה הזה!

אכן שרקתי :)

לעניין המיקום ברמזור אני מסכים עם מה שאתה אומר, כפי שכתבתי, ממש הופתעתי מהפנייה שלו ימינה הרי אם רצה להיכנס ישר אחרי הפנייה מדוע לא נעמד בימני?

וזו בדיוק הסיבה שאני לא נכנס לוויכוח איתך (כמו קודם).

אתה בטוח שאתה יודע הכל.

תסתכל שוב בווידאו ותראה שהיה ברור שהוא נדחף לפני שהוא התחיל לאותת ולפני שהמצלם נתן גז כדי לא לתת לו.

המצב הזה די קלאסי לארצנו (עם כל הצער שבדבר), ואם אתה לא מוכן ויודע שזה עלול לקרות - אתה לא מתאים לנהיגה בארץ.

לפחות עד שהמצב פה ישתפר.

ממש לא נתתי גז כדי לא "לתת לו" נתתי גז כי נתתי גז לצורך התקדמות אם הייתי יודע שהוא רוצה להיכנס (כלומר היה מאותת לפני הפנייה ולא לאחר שהוא זרק אותי מהנתיב, הייתי "נותן" לו בכיף.

מ-00:17, היציאה מהצומת, המצלם היה בעמדת נחיתות ופיזית לא היה מסוגל לסגור את הפתח.

אני מראש לא מגיע למצב כזה, ואם הגעתי למצב שהרכב בנתיב לידי נמצא חצי רכב לפניי כמו בוידאו, אין טעם לנסות לסגור לו את הפתח, ולכן אני לא מנסה לסגור את הפתח במצבים כאלה.

ואם זה לא מספיק שים לב ב-00:19, המצלם עובר נתיב ימינה, הוא בכלל לא מפריע כבר לבבון שרצה לעבור מהנתיב השלישי לראשון מימין.

כלומר אפילו למהדרין מן המהדרין, לא הייתה חובה על המצלם לתת ז"ק, שכן ברגע שהבבון עבר לנתיבו הוא כבר עבר לנתיב אחר

כאן קשה לי להסכים, המצלם לא עובר ימינה, אלא המצלם נזרק ימינה, אם הייתי נשאר איפה שהייתי, הייתה תאונה וודאית הייתי 10 ס"מ ממנו כאשר הוא חתך, חוקי פיזיקה פשוטים אומרים שלמרות שאני האטתי, אם הייתי ממשיך ישר הייתה תאונה. אחרי שהוא המשיך לנסוע חזרתי לנתיב המקורי וברכתי אותו לשלום.

אגב הנהג היה בן 19 גג 20 שלקח לאבא את המאזדה 6 החדשה לסיבוב עם עוד חבר, ממש לא תכננתי שיקרה מה שקרה בסרטון המצולם ועל זה יעידו השריקות שלי (כפי שEilly שם לב) כאשר התחלף הרמזור, כמובן שאם הייתי יוצא בדיוק כאשר הרמזור התחלף הסרטון לא היה כלל מצולם ושורות אלה לא היו נכתבות שכן הדבר היחיד שהיה ניתן לראות זה אותי פונה ימינה ונוסע ישר לתחנת דלק בהמשך. האמת שהם נראו ילדים טובים, ובכלל לא חשבתי שהם בקטע של לראות את הצורה של האגזוז באיביזה :lol:

נו טוב, סוף טוב הכל טוב, אני מקווה שלמדתי משהו מכל הסיפור ואולי זה עזר גם לאחרים.

לילה טוב!

פורסם
וחזרנו לנקודת ההתחלה - אני לא ממשיך להתווכח איתך.

כן נתן, לא נתן, היה חייב, לא היה חייב.

הנהיגה של הנדחף צפויה ומתרחשת על בסיס של כמה פעמים לכל אחד מאיתנו.

לא צפית את ההתנהגות הזו?

גם לך יש בעיה, לא רק לנדחף.

מסכים איתך לחלוטין.

אבל מצפייה שלי בנהגים מסביב רובם מופתעים מחדש בכל פעם שמישהו נדחף.

מגדילים לעשות כאלה שבפקק שומרים 20 מטר מהרכב שלפניהם, ואז כשנכנס (אפילו לא נדחף) מישהו לפניהם הם מופתעים מזה וסוטים ימינה (אם הנכנס בא מצד שמאל) או שמאלה (אם הנכנס בא מצד ימין) ממש כאילו זה שנכנס צמוד אליהם, אלא שהוא במרחק של 5-10 מטר מקדמת הרכב שלהם.

כאן קשה לי להסכים, המצלם לא עובר ימינה, אלא המצלם נזרק ימינה, אם הייתי נשאר איפה שהייתי, הייתה תאונה וודאית הייתי 10 ס"מ ממנו כאשר הוא חתך, חוקי פיזיקה פשוטים אומרים שלמרות שאני האטתי, אם הייתי ממשיך ישר הייתה תאונה. אחרי שהוא המשיך לנסוע חזרתי לנתיב המקורי וברכתי אותו לשלום.

סליחה הסרטון הסתיים כשאתה בנתיב לפנייה ימינה לכן הנחתי שאתה פונה ימינה לאחר מכן.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
מסכים איתך לחלוטין.

אבל מצפייה שלי בנהגים מסביב רובם מופתעים מחדש בכל פעם שמישהו נדחף.

מגדילים לעשות כאלה שבפקק שומרים 20 מטר מהרכב שלפניהם, ואז כשנכנס (אפילו לא נדחף) מישהו לפניהם הם מופתעים מזה וסוטים ימינה (אם הנכנס בא מצד שמאל) או שמאלה (אם הנכנס בא מצד ימין) ממש כאילו זה שנכנס צמוד אליהם, אלא שהוא במרחק של 5-10 מטר מקדמת הרכב שלהם.

גם אני נדהם כל פעם מחדש מרמת הטימטום של אנשים, אבל אני כבר לא מופתע.

בצד החיובי של העניין (קשה להאמין שיש כזה) - אנשים ממשיכים לספק כמות אינסופית של סרטונים פוטנציאלים לשירשור הזה :shock: .

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...