Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
מישהו יכול להסביר לי איך מוסיפים לפורום סרטון מיוטיוב?

roi, כאשר אתה לוחץ על הכפתור של יוטיוב בהודעה החדשה.

אתה צריך להכניס בין שני התגיות רק את הקוד של הוידיאו שמופיע ככה:

v=x0i1sdomn-g

זאת אומרת מה שמופיע אחרי השווה:

x0i1sdomn-g

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם
עדיין לא מצליח להבין:

מה הבעיה להמשיך 20 מטר ולהסתובב?

מי נוסע אחורה באמצע כביש / כיכר / צומת או בכלל באמצע?

http://www.youtube.com/watch?v=qHhMvNSZIjQ דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

רמת בית הכרם מלאה משוגעים בשעות האלה,

9 בבוקר כשכולם מקפצים את הילדים שלהם לגן.

פורסם
לפי דעתי התגובה שלך מוגזמת (גז -ברקס ) . הוא מראה לך שהוא מתכוון להיכנס לנתיב וכשהוא רואה שאתה לא נותן לו הוא מאותת ונכנס בכוח , למרות הכול אתה ממשיך להאיץ וכמעט שניכם גורמים לתאונה.

אם הייתה קצת עדין עם הרגל על הגז , אולי לא הייתה מגיע למצב קיצוני שכזה .

פעם הבאה תסתכל קצת מסביבך כי התופעה הזאת דיי נפוצה .

^^

משהו אומר לי שהקרבון בין השניים החל עוד לפני תחילת הסרטון, אחרת קשה לי למצוא הצדקה להאצה האגרסיבית (כח דיזל כאבוד, אבל עדיין לא ממש מספיק) ועוד בימני.

גם אם הוא עשה משהו לאחותו של הבהמה הזה בלילה שלפני, הוא נוסע בנתיב ולכן זכות הקדימה היא שלו.

אז הוא לא נתן לו לעבור (ובצדק), אז הבבון החליט שהוא נכנס ראס בן אמו ולא משנה אם יש שם רכב או לא.

אם הייתה תאונה, הבחור השני היה הגורם הבלעדי עם אשמה של 100%.

זה שהתופעה נפוצה לא אומר שהיא בסדר.

אגב אין שום סעיף בתקנות שאומר איך זה בסדר להאיץ בתחילת נסיעה בצומת מרומזרת (או בכל דרך כזאת או אחרת לצורך העניין), חוץ מאשר שאסור לך לעכב את התנועה. אם הבחור נוהג בפורשה 911 או באודי R8 אז אסור לו להאיץ מהר מדי?

-SC8DLycjjQ דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

themichman, תודה. עכשיו הצלחתי.

ובכן, הנה הם הדבילים על האופנים החשמלים בכביש העוקף ברחובות.

זה נראה איטי מדי לאופניים חשמליים, בכל מקרה דרווין יטפל בילדים האלה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

דרווין יטפל אך הנהג שיפגע בהם יצטרך לשאת דין וחשבון

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

עם צילום כזה? אני בספק שהוא יצטרך להגיע לתחנת המשטרה לתת עדות.

אגב לדרווין יש גם הרבה כלים אחרים להתמודד עם ילדים כאלה, אל תשכח שאנחנו חיים בג'ונגל מבטון, וסביר להניח שלפחות חלק מהחברים של אותם ילדים מסתובבים עם אולר בכיס.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
עם צילום כזה? אני בספק שהוא יצטרך להגיע לתחנת המשטרה לתת עדות.

לא רק שהוא יצטרך להגיע לתחנת המשטרה, הוא יצטרך לשכור עו"ד ולפגוש את מערכת המשפט הישראלית.

הוא יצא זכאי, יקבל הוצאות משפט אבל יבזבז הרבה זמן ועצבים מיותרים בגלל דבילים על אופניים.

פורסם

עם צילום כזה? ייפתח אמנם תיק ת"ד עם נפגעים, אך הצגת הסרטון לקצין המשטרה יחסוך ממנו אפילו את השלילה האפשרית ל-60 יום.

להגיע למשפט? תאונה כזאת עם תיעוד כזה לא תגיע אפילו לכתב אישום (כלפי הצד המצלם כמובן).

על מה בדיוק נדמה לך שיאשימו אותו? על זה שרוכב האופניים זיגזג ופתאום נפל כי הוא מרכיב על הכתפיים שלו עוד ילד?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

קודם כל, מערכת המשפט לא עובדת בצורה הגיונית אלא לפי החוק.

דבר שני, כבר למדתי מהוויכוח הקודם איתך:

לא נכנס איתך לוויכוחים כי אתה בטוח שאתה יודע שאתה צודק.

אז בבקשה מראש: אתה צודק.

פורסם

ומה לדעתך החוק במקרה כזה? ומה הקשר לחוק במקרה הזה? עם כזה וידאו אני לא בטוח שנולד הבוחן תנועה שיאשים אותך, הרבה הרבה לפני הגשת כתב אישום.

אם אתה חושב שאני טועה תגיד איפה ולמה אני טועה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
גם אם הוא עשה משהו לאחותו של הבהמה הזה בלילה שלפני, הוא נוסע בנתיב ולכן זכות הקדימה היא שלו.

אז הוא לא נתן לו לעבור (ובצדק), אז הבבון החליט שהוא נכנס ראס בן אמו ולא משנה אם יש שם רכב או לא.

אגב אין שום סעיף בתקנות שאומר איך זה בסדר להאיץ בתחילת נסיעה בצומת מרומזרת (או בכל דרך כזאת או אחרת לצורך העניין), חוץ מאשר שאסור לך לעכב את התנועה. אם הבחור נוהג בפורשה 911 או באודי R8 אז אסור לו להאיץ מהר מדי?

אתה בוחר להכנס לעניין החוקיות. אני מתייחס לרושם שהסרטון מותיר. יתכן שאני טועה והטורים בין השניים לא טיפסו בשניות/דקות שלפני הסרטון. מבחינתי גם שישתגרו ב Warp 9 לצומת הבא כדרך קבע.

פורסם

גם אם הטורים טיפסו בין השניים, זה מהווה הצדקה בדרך כזאת או אחרת לבהמה ברכב השני? או שזה הופך את מצרף הסרטון לפחות צודק? הוא צודק ב-100% עם אשמה של 0%.

נהיגה מונעת Wise, אם היה רוצה היה יכול להאט ולתת לו להשתלב.

מכיוון שהוא נמצא בנתיב הזה, הכל תלוי ברצון הטוב שלו, אתה לא יכול לבוא בטענות אליו למה הוא לא גילה רצון טוב.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אין ספק שאתה צודק במה שאמרתה , אבל בין החוק היבש ולמה שקורה בשטח זה שמים וארץ.

ברור פה מאוד שהנהג השני ייכנס גם אם תרצה או לא , אז למה אתה ממשיך להאיץ ? ללמד אותו לקח ? ליצור "כמעט " תאונה בשביל שיהיה מה לעלות סרטון לאינטרנט ? באמת שאני לא מבין .

ידוע שישראלים אוהבים להסתכל אחד על השני בזמן עמידה בצומת מרומזר ולנפח את אגו פוזה , ודבר כזה לא פעם גורם לטריגר של מה שיקרה בהמשך .

בסוף היום נשאלת השאלה , מה עדיף להיות - הצודק או החכם ?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...