Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפעמים אני מתפלא איזה קור רוח יש לאנשים,

כ"כ הרבה ח*א ב30 שניות הייתי משתגע ומוציא את כל הלקסיקון שלי כדי להירגע (:

האמת, אני לא יודע מה קרה לי בנסיעה הזאת, הייתי רגוע מאוד, בדרך כלל יוצא לא מעט חרא.

אתמול היה יום מחור*ן במיוחד מבחינת נסיעה. אני מקווה לזכור להעלות את הכרטיס מהמצלמה, הפעם יש לי כמה דברים לתרום לשירשור. מה שכן, כנראה שהווידאו יהיה נטוי על צידו, זו הדרך היחידה שהייתה לי לשים את המצלמה כך שהיא לא תפריע לי לשדה הראייה, מצטער על זה.

יום חמישי: כנופייה של "בני טובים", לא חשוב מאיזו עדה, החליטו לטייל באמצע הכביש. כשראיתי שהם מתכננים לעבור ולא מעניין אותם שיש גם מכוניות על הכביש, נתתי בצופר בקטנה. התגובה שלהם הייתה לקפוץ לי מול האוטו. :?:roll::-( הייתי צריך לסטות כדי לא לעלות למתדיין על הרגל, ותאמינו לי שאני מתחרט שלא סטיתי לכיוון השני.

יום ראשון: נוסע לכיוון המפרץ, מתחיל את הנסיעה בירידה מבלפור. לקראת סוף הירידה, אני קולט מרחוק משאית פול טריילר מנסה לעשות רוורס לאן שהוא, ופקק. כמובן שהמשאית חסמה את כל האיזור למשך דקות ארוכות. בינתיים, בזמן שאני עומד, נהג קקנוע הצליח להיתקע לי בבגאז'. מקווה שכשאעלה את המצלמה אוכל לראות את המספר של המתדיין הקטן, ואולי אפילו להגיש תלונה על פגע וברח. כן, הוא ברח.

בסופו של דבר, הצלחתי למצוא נתיב שבורח מהפקק, ובניגוד להרגלי (ראיתי כבר את המשאית מתקרבת לסיום) של להמתין עוד דקה-שתיים, את הרוב כבר עברתי, החלטתי לקחת את הנתיב ולצאת מהפקקים- היישר לתוך נתיבים מהת*ת, עם פקקים משלהם, בגלל התכנון המטומטם של הכבישים מאז שבנו נתיבים למטרונית.

אני כבר לא זוכר מה עוד עבר עליי, אבל זה לא היה יום קל...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
צומת חורב (ספיראל אמר לי פעם את שם הכביש אבל באמת עכשיו אני לא זוכר אותו) תמיד איזה אדיוט מחליט שהוא חייב לעמוד שם והתנועה תמיד נתקעת שם, בדר"כ אני מקדים תרופה למכה ועומד בשמאלי אבל הפעם הייתי בימני.

(אגב, יום אחד שעברתי שם הייתה ניידת שחסמה את הנתיב רק כדי לתת דו"ח למישהו שחסם את הנתיב :screwy:)

הראשון, חותך פתאום, שהסתכלתי בסרטון ראיתי שהיו רמזים מתרימים אבל לא היה איתות והחיתוך די הפתיע אותי.

השני, נהג מונית עושה רוורס סתם כי בא לו.

עריכה: שחכתי להעלות את הסרטון :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=fQ3k26WWROA&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לרחוב קוראים פיק"א. אני מקפיד להכנס אליו לנתיב השמאלי אפילו ב-5:45 בבוקר (זו השעה שבה אני עובר שם) - כיון שתמיד יהיה שם איזה טמבל תורן וכמה מוניות שיחסמו את הנתיב הימני. כמובן שקורה לי פעם בשבוע שאני צריך לפנות ימינה לרחוב הדסה (זה הרחובצ'יק שמתחבר להנטקה) ואז אני מתחיל מימין ומקלל.

דורון, אתה הסתבכת עם משאית בהדר, אתמול יצאתי מעכו לכיוון חיפה ואיזה סמי ארוך במיוחד חסם את כביש 4 דרום בצומת מילואות, כל התנועה מ-3 נתיבים היתה צריכה לעקוף אותו דרך מעבר צר מימין

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לא נעים בכלל !!

צולם היום.

תהנו!!

אגב, מי מזהה היכן צולם הסרטון? ( אולי Eily ?)

נראה לי אומרים זאת הייתה תאונה והשימוש במילה -זו- הינה ל-זו הייתה תאונת נשק.

אולי בעצם גם אני טועה העברית שלי גם מינוס:roll:

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

אין הרבה מגדלי מים כאלה בנס ציונה :wink: (ניסיתי בהתחלה מהפלאפון רבע אינץ' שלי, ולא ראו כלום)

בקשר לעברית: הצדק החלקי עם AKA77, פשוט שים חולם (זוֹ) ואתה מסודר (בזמן החכמים, לאחר חורבן הבית, היה מקובל לקצר את "זאת" המקראית לזו).

זוּ זאת כבר אופרה אחרת, זאת מילית שעבוד (מקבילה ל"אשר") מלשון המקרא.

הכל, רק לא "זאתי" הנוראית! (אין מילה כזאת!)

בכל מקרה, תרגיש חפשי לדבר חפשי!

טענות ומענות לאתר האקדמיה ללשון, אפשר לבקר גם בויקימילון או באתר המצויין של רוני הפנר.

ערכתי קצת את הפינה הלשונית.

פורסם

דרור מעניין אותי אם תיקנת את עצמך בגלל שיש מצלמה וידעת שאתה מעלה את זה לפה או סתם כי אתה עושה את זה בדרך כלל ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
אין הרבה מגדלי מים כאלה בנס ציונה :wink: (ניסיתי בהתחלה מהפלאפון רבע אינץ' שלי, ולא ראו כלום)

בקשר לעברית: הצדק החלקי עם AKA77, פשוט שים חולם (זוֹ) ואתה מסודר (בזמן החכמים, לאחר חורבן הבית, היה מקובל לקצר את "זאת" המקראית לזו).

זוּ זאת כבר אופרה אחרת, זאת מילית שעבוד (מקבילה ל"אשר") מלשון המקרא.

הכל, רק לא "זאתי" הנוראית! (אין מילה כזאת!)

בכל מקרה, תרגיש חפשי לדבר חפשי!

טענות ומענות לאתר האקדמיה ללשון, אפשר לבקר גם בויקימילון או באתר המצויין של רוני הפנר.

ערכתי קצת את הפינה הלשונית.

אחח אילי איפה הימים שהבאת לינק מדויק של גוגל סטריט view? לגבי נס ציונה אכן אתה צודק!

לגבי העברית תודה על ההסבר המפורט!

דרור מעניין אותי אם תיקנת את עצמך בגלל שיש מצלמה וידעת שאתה מעלה את זה לפה או סתם כי אתה עושה את זה בדרך כלל ?

האמת בדר"כ כלל אני מתקן אחרים, ואם אני חושב שאני לא דיברתי נכון אני ישר בודק את זה, הפגיעה שלו ברכב החונה והמחשבות בראש האם לעצור ולהביא כרטיס ביקור לרכב חונה (?!) קצת שיבשו לי את הדיבור. מה שכן, העובדה שאני יודע שאני מוקלט והידיעה שאני הולך להעלות את הקטעים לאחר מכן, לעיתים גורמת לי לחשוב פעמיים (על מנת לחסוך את הביפים של הצנזור לאחר מכן), החשיבה על מה לומר, אינה מתרחשת בשנייה של התאונה/ארוע, אלא רק כמה שניות לאחר מכן.

אזזזז, מי מתנדב להשאיר למאזדה פתק על המגבים עם הלינק לסרטון? :lol: :lol:

פורסם

לא חשבתי שזה יחסר לך.

קשה לי לשפוט נהג של רכב להסעת נכים, במיוחד לאחר שהכרתי אחד מקסים כזה מהפורום (שלא רק היה משאיר פרטים, אלא נשאר במקום ומקים אוהל אם צריך, גם אם לא פגע ממש ברכב), אבל הנהג בפירוש התעצל לשלב הילוך אחורי. מצד שני, אם לא היה שם רכב במקום הצפוף הזה בין שתי הכניסות המסומנות לחניה, אין בעיה לעלות קצת על המדרכה במקום המיועד לכך ולחנות בקלות.

בכל מקרה: תנוח דעתך. נהג המאזדה יודע בדיוק מי כיסח לו את האוטו, ומספר הרישוי מופיע על השלט. אבל הוא גם החנה את הרכב עם שני גלגלים על הכניסה לחניה, ויכול להיות שזה בכלל רכב אחר של המשפחה. אם היה עומד ככה על המקום של חניית הנכה, הייתי רושם משהו על צדק פואטי, אבל סתם חסם קצת את הכניסה לחנייה של מישהו, אז אני לא רושם כלום.

תופעה אחרת אליה שמתי לב: השלט (חנית נכים) נמצא אחרי החניה, לדעתי הוא היה צריך להיות מוצב לפניה (כמו כל שלט חניה) ואז לא ניתן היה להיכנס ככה (בלי רוורס) לחניה דרך המדרכה.

פורסם
C1ii0O1IMqQ דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

טרי מהבוקר..

צומת רעננה צפון אם אני לא טועה נכון? :)

אם אני אתקין מצלמה ברכב שלי, חברי הפורום יכירו במילים גסות רבות בשפה העברית והערבית.

פורסם
תופעה אחרת אליה שמתי לב: השלט (חנית נכים) נמצא אחרי החניה, לדעתי הוא היה צריך להיות מוצב לפניה (כמו כל שלט חניה) ואז לא ניתן היה להיכנס ככה (בלי רוורס) לחניה דרך המדרכה.

יש מקומות בודדים שבהם השלטים הללו מוצבים לאחר החנייה, היה דיון על דו"ח שקיבל בחור מעיריית באר יעקב בגלל זה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
צומת רעננה צפון אם אני לא טועה נכון? :)

אם אני אתקין מצלמה ברכב שלי, חברי הפורום יכירו במילים גסות רבות בשפה העברית והערבית.

למיטב ידיעתי יש שם גם מצלמת רמזור/מהירות? או שזה הצומת הקודמת כשבאים מהרצליה?

Miata ND2

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...