Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
צומת מת"מ בבוקר, המאזדה יוצאת מהתחנת רכבת\תחנה מרכזית ורוצה להמשיך ישר (כביש 4), בצומת יש אפשרות לפנות שמאלה, או להמשיך ישר וימינה שמופרדים בניהם ע"י מדרכה.

הבחור בסרטון נכנס לנתיב שלי בלי איתות וניסה להידחף, אני לא יודע למה אבל צפרתי קלות והוא פשוט המשיך, חשבתי שהוא וויתר והולך לעשות סיבוב ולנסוע כמו בן אדם (ניתן לשמוע את צהלות השמחה על כך שהוא לא הצליח להידחף).

אנחנו בנתיב שפונה שמאלה והוא פשוט המשיך ישר, האמת הייתי די המום באותו רגע, לא האמנתי שהוא הולך לעשות את זה.

http://www.youtube.com/watch?v=4ujXRdodS64&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

זה כלבלב חולה לעומת האידיוט שבו נתקלתי לפני מספר שבועות - לקח דווקא את הימני (מצד הנתיבים המיועדים לנסיעה ישר) - וביצע ממנוט פרסה, חזרה לכיוון דרך ההגנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כל הכבוד לנהג הריו על ההתחמקות המרשימה

(סוף סוף אקשן ולא סרטוני "אוייי עקפו אותי")

נהג הריו דווקא הגיב באיחור עצום.

אם הוא היה מביט קדימה, הוא היה מגיב הרבה יותר מוקדם ולא היה נדרש לזגזוג הפראי הזה.

הוא עקף את זוג האופניים הראשון בנון שלנטיות והמשיך בנסיעה כאילו כלום. שניה ורבע אח"F הגיעה הבלימה הפראית - והצפויה.

ניתן לראות שהוא גם מאיץ מהר יותר מהפריוס לפניו (בלי סיבה ברורה), כלומר הוא הולך ומצמצם את המרחק ביניהם, כשבדיוק אז זוג האופניים הראשון מפתיע אותו.

לפחות קיבלנו הוכחה שABS מציל חיים.

פורסם

מאחר והמוביוס אצלי כחודש, היום הכנתי סרטון של כמה נסיעות בימים האחרונים:

uuZTxFde-yM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

נ.ב

זו פעם ראשונה שאני משתמש בתוכנת עריכה, ככה שסלחו לי אם זה חובבני. :oops:

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

פורסם
חברים,

תאונה בLIVE.

לצערי האודיו נדפק בצילום, אך זה קרה אתמול יום שבת 18.1.14 בשעה 12:45 לערך(שעה ותאריך לא מעודכנים במצלמה-DVR 037)

זה מה שקורה כששתי 2 זוגות אופניים נופלים ממתקן אופניים של שני שקל כמו זה:

oh4ew0.jpg

איך זה מקבל תו תקן אלוהים ישמור.

JcVAD-8GHmc דרך יוטיוב

לינק לסרטון אם זה לא הטמיע:

אגב, אין שום בעיה עם תקן למתקן הנ"ל, כנראה מי שהרכיב את המתקן נוגע בו בפעם הראשונה ולא יודע איך להתקין אותו נכון.

יש 6 רצועות שמחזיקות את המתקן ובכיף אפשר לשים 3 זוגות אופני הרים כבדים יחסית.

אני וחברים שלי משתמשים במתקן כזה כבר 10 שנים ומעולם הוא לא כשל או נקרע.

עם זאת, אני חייב לציין שיש כאלו שמתקינים את המתקן חזק(מחובר מעולה לרכב) אבל שוכחים לאבטח את האופניים שלא יתתנדנדו.

התוצאה היא שכל ברקס או האצה חדה גורמים לאופניים להתנדנד ולדפוק את הרכב, ובמקרה גרוע יותר (כפי שניתן לראות בסרטון שלך) שהאופניים נופלות.

סעו בזהירות!

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

פורסם
נהג הריו דווקא הגיב באיחור עצום.

אם הוא היה מביט קדימה, הוא היה מגיב הרבה יותר מוקדם ולא היה נדרש לזגזוג הפראי הזה.

הוא עקף את זוג האופניים הראשון בנון שלנטיות והמשיך בנסיעה כאילו כלום. שניה ורבע אח"F הגיעה הבלימה הפראית - והצפויה.

ניתן לראות שהוא גם מאיץ מהר יותר מהפריוס לפניו (בלי סיבה ברורה), כלומר הוא הולך ומצמצם את המרחק ביניהם, כשבדיוק אז זוג האופניים הראשון מפתיע אותו.

לפחות קיבלנו הוכחה שABS מציל חיים.

לפי דעתי יש שמן על הכביש אחרי האופניים המרוסקות

פורסם
אתה בטוח שזה הנהג, או שזה ה- ESP?

ככל הנראה המבט שלו לא היה מספיק רחוק והוא היה צריך להכנס למוד ערני לאחר האופנים על הכביש

אבל אי אפשר לקחת ממנו את ההתחמקות שלו, אחת מהרכב והשניה מגדר הבטיחות

הנהג הישראלי הממוצע היה פשוט סוחט את הבלם ומקווה לטוב...

Boris.K

פורסם
ככל הנראה המבט שלו לא היה מספיק רחוק והוא היה צריך להכנס למוד ערני לאחר האופנים על הכביש

אבל אי אפשר לקחת ממנו את ההתחמקות שלו, אחת מהרכב והשניה מגדר הבטיחות

הנהג הישראלי הממוצע היה פשוט סוחט את הבלם ומקווה לטוב...

צא לי שאני לא חולק עמך את השבחים לנהג.

הנהג הזה הוא -בדיוק - הנהג הישראלי הממוצע.

מגיב באיחור, חולמני, מתעלם מסימני אזהרה, לא תגובתי, ובסוף כשהכל נגמר טוב, משוכנע שהכל בזכותו, ולא בזכות הטכנולוגיה (וגם קצת מזל) שהוציאו אותו מזה חי.

פורסם

הכלב מראה התאוששות מרשימה ביותר. כמובן אין לדעת אם אין לו פגיעות פנימיות שיחסלו אותו בהמשך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כלב מתאבד לא השאיר לי יותר מידי ברירות...http://www.youtube.com/watch?v=yi688VWd5Tk&feature=player_detailpage

אלוהים יישמור , קשה לצפות בזה .

תחשוב שבמקום הכלב זה יכל להיות ילד קטן שלא יודע לחצות כביש ונותן ריצה לכיוון השני מבלי להסתכל (ורואה ילדים כאלה על בסיס יומי ).

סע קצת לאט, ואולי כן תצליח להיות ער לנעשה מסביבך .

פורסם
אלוהים יישמור , קשה לצפות בזה .

תחשוב שבמקום הכלב זה יכל להיות ילד קטן שלא יודע לחצות כביש ונותן ריצה לכיוון השני מבלי להסתכל (ורואה ילדים כאלה על בסיס יומי ).

סע קצת לאט, ואולי כן תצליח להיות ער לנעשה מסביבך .

נראה לי שיותר טוב מזה לא יכולתי לעשות כלום , צפרתי וזזתי הכי ימינה שיכולתי...

פורסם

אכן סרטון קשה לצפייה :(

מזכיר לי גם איך נסעתי עם חבר שדרס שועל - הוא הפתיע אותנו בלילה בכביש חשוך - רץ ישירות אלינו (לא חצה את הכביש). כל מה שהספקנו זה לראות את העיניים הבוהקות שלו לשבריר שניה ואז הגיעה החבטה.

ובנימה חיובית יותר - אפשר סוף סוף לפתוח את הסרטונים במסך מלא!!! (בזכות השדרוג של הפורום) :beerchug:

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...