Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
תקשיב, לגבי המקרה עם הסיטרואן לפי דעתי היית צריך לחכות ולתת לו להיכנס. אתה רואה שהוא כבר בתוך הנתיב שלך וגם ראית אותו ממש קודם, אני במקומך לא הייתי צופר בכלל, לוחץ על הבלמים ונותן לו להשלים את הכניסה לנתיב.

נכון שאתה צודק, אבל נוצר מצב שהוא בלם באמצע הכביש ואתה עקפת אותו מימין... לא כ"כ רצוי.

+1.

גם אני חושב שהיה מקום לתת לבחור להשלים את הסיבוב, הוא כבר היה באמצע הנתיב ואתה ראית אותו לפני, אני לא מאשים או משהו גם לי לפעמים יש אינסטינקט "נדחפים" (ככה אני קורא לזה, אוט' אתה מדביק את הדוושה כדי לא לאפשר השתלבות לא רצויה) אולי במקרה הזה הראינסטינקט הזה נכנס.

פורסם
מישהו שממש ממהר ומתעלם מכל חוקי התנועה, יכול להיות גנב או פשוט ע.. ישראלי ממוצע.

מותר לך לעשות את זה רק אם יש לך ג'נטים יפים.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

סרטון ממצלמה של חבר בעבודה, טרי מהבוקר.

רכב מחליק בזמן פניה ונתקע בעמוד ככל הנראה. כריות האוויר נפתחו לפי מה שנאמר לי.

!AWDSOME

פורסם
חברים,

תאונה בLIVE.

לצערי האודיו נדפק בצילום, אך זה קרה אתמול יום שבת 18.1.14 בשעה 12:45 לערך(שעה ותאריך לא מעודכנים במצלמה-DVR 037)

זה מה שקורה כששתי 2 זוגות אופניים נופלים ממתקן אופניים של שני שקל כמו זה:

oh4ew0.jpg

איך זה מקבל תו תקן אלוהים ישמור.

JcVAD-8GHmc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לינק לסרטון אם זה לא הטמיע:

זה אני או שבמהלך הסרטון ליגת הצדק (סופרמן וחבריו) עפה בשמיים?

מה זה לעזאזל?

OMG! אפילו לא שמתי לב, בהתחלה חשבתי שאתה מתכוון לפרח הסולרי בהשתקפות של המראה. כנראה זה פאק של המצלמה.

אתה בטוח שזה הנהג, או שזה ה- ESP?

אני בטוח שהESP עבד שעות נוספות.

פורסם

זה נתניה? אני לא זוכר שיש שם אי תנועה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא הבנתי למה חמישה רכבים נעמדו על ידו, בהחלט צריך לסייע אך אין צורך לעשות "הפגנה" ליד הרכב.

פורסם

מה יש לסייע? מישהו מהם רופא שיכול לסייע? מדובר ככל הנראה בסקרנים שעצרו כדי... להסתקרן עוד יותר, כי זה "מגניב" לראות מקרוב איך עשן יוצא מהרדיאטור ולראות כריות אוויר פתוחות.

דרך אגב, אסור להזיז בכלל את הנהג מהמקום עד להגעת מד"א, אלא אם כן יש חשש מסכנה ממשית לחייו (נגיד הרכב עולה באש).

פורסם

מי אמר שאחד מהם לא חובש מוסמך?

למה אתה ישר קופץ ומשמיץ?

האטו כי הרכב, כמו שרואים בסרטון למרות שהאיכות יכולה להיות יותר טובה, התקדם לעבר מרכז הכביש. כמו שכולנו היינו עושים, כי ישנו מצב של אי ודאות מכיוון והרכב הפגוע לא נעצר...

בפועל עצר ונשאר רק רכב אחד (זה שעומד בצד ימין שממנו יוצא הנהג). השאר המשיכו בנסיעה לאחר שראו שאין מה לסייע יותר.

!AWDSOME

פורסם

אתם גם יודעים מה נמצא מתחת לגר שבסוף הסרטון. בצורה כזאת הוא יגיע מהר למקום דומה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אתם גם יודעים מה נמצא מתחת לגר שבסוף הסרטון. בצורה כזאת הוא יגיע מהר למקום דומה.

השאלה היא כמה אנשים הוא ייקח איתו בדרך לשם.....

פורסם

טוב אז אחרי שקראתי כ"כ הרבה המלצות גם אני רכשתי את ה mobius, אחלה מצלמה והכל ובשבוע הראשון לא נתקלתי ביותר מידי אירועים לשתף אבל פשוט ביומיים האחרונים נאסף חומר די טוב - נע בין טיפשות לבין סכנה.

[video=youtube_share;HalMXMHUAGI]

לקראת הסוף יש קטע שחוזר על עצמו, כנראה טעות בעריכה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...