Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
רואים את המספר רכב שלו בברור בזמן העקיפה בפס לבן. שים את הסרטון הזה בדף של המשטרה (לא יודע אם יעשו עם זה משהו, אבל לא מזמן הם עודדו לעשות זאת).

אתם חושבים שעקיפה על פס לבן זה משהו ייחודי לסרטון הזה? יש מאות ואלפי מקרים כאלה כל יום.

לגשת למשטרה ולהגיש תלונה זה לא אפקטיבי, משום שאם ברכב העבריין נוהג אדם מסוכן שעלול לבוא חשבון אח"כ, מה תעשו אז? חוץ מזה יש לכם עצבים וכוח לגשת גם להעיד בבית משפט? שלא נדבר על הפסד ימי לימודים/עבודה וכ'.

כבר עדיף להתנדב במשטרה, לשים בתא כפפות פנקס דו"חות ואיזו צ'קלקה כחולה סמויה על הגריל, וכל פעם שקולטים עבריין תנועה כזה, עוצרים אותו במיידי ונותנים לו דו"ח. תקראו לזה "נאמני תנועה" אם תרצו. אופציה שניה והמונית היותר, היא שתוקם יחידת סרטונים במתנ"א שתפקידה לנטר ולתת דוחות על סמך סרטונים כאלה.

אבל עד אז... הניידות ימשיכו להסתתר מאחורי עצים ולחלק דוחות על "עבירות" מהירות "מסכנות חיים".

אני מסכים עם stio בעניין הזה , אני לא צריך לבזבז את הזמן שלי ולהסתכן עם מישהו מפוקפק בשביל לעשות את העבודה של המשטרה , יש לוחית רישוי גלויה וברורה אם היו רוצים היו יכולים לעשות משהו גם ללא הגשת תלונה , ואני מאמין שאם הוא היה פוגע במישהו במהלך העקיפה לא היו צריכים להגיש שום תלונה.

פורסם
לקט קטן של דבילים:

מקרה 1: מגיע לרכב, מסתכל טוב טוב, ומה עיניי רואות? סיטרואן C5 שהחליטה לחנות באמצע הכביש וחסמה אותי. אז איך אני אמור לצאת מפה עכשיו?! ואם לא הייתי חונה ברוורס, כמה זמן היה לוקח לי לצאת? :evil:

אני לפני כשבועיים נחסמתי(ואיתי נחסמו עוד 20 מכוניות) ע"י נהגת I30 שהחליטה שהחניה שלה כשרה למהדרין.

טלפון למשטרה, חיכיתי כרבע שעה. הגיעה ניידת שאימתה את החסימה, הצליחו לבסוף לאתר את הנהגת שהגיעה עצבנית, השוטר הסחבק הביא לה את הדו"ח הכי טוב שיכל(500 ש"ח) וכבודו יצא מהחניה.

לפעמים המשטרע באה בטוב.

פורסם
עקיפה מימין בנתיב השתלבות שנגמר..... למה .....

1) זה לא המטרה של נתיב השתלבות?

2) כי לעקוף משמאל זה לחלשים.

:shock:

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
עקיפה מימין בנתיב השתלבות שנגמר..... למה .....

אני נתקל בטפשים כאלה על בסס יום יומי ביציאת "פז" מכביש 22. כל מיני ממהרים מנסים לעקוף על נתיב ההשתלבות של הירידה מהגשר של המגיעים מכביש 75.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רוב הסיכויים שהיא לקחה שיעורים על סמיטריילר.!

פורד אסקורט 1995 1600 סמ"ק

מאזדה לאנטיס 2002 1840 סמ"ק

סובארו אימפרזה טורבו 1999 2000 סמ"ק

מאזדה 3 ספיריט 2008 2000 סמ"ק

פורסם

^

אני לא יודע מה עובר לבן אדם כזה בראש כשהוא עושה צעד כזה, פשוט טיפשות.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

קרינה מהסלולר.

נראה שמדובר במישהו שלא בדיוק מתרכז במתרחש בכביש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בתוך הסרטון יש גם סיפור.

ב 1.12.13 נסעתי לעבודה דרך רחוב פל-ים. פיתום אני שם לב שמישהו רוצה לעקוף אותי בצורה גסה ולא מצליח, בדקה 0.35 רואים את זה. רוצה להוסיף שבהקלטה רואים אותו רכב עקוף מצד ימין רכב אחר ש נוסעה בצד ימין שלי (כנראה גם חותך אותו בגלל אוטובוס שעצר בתחנה)

ובדקה 0.40 שומעים שאני מדבר לעצמי ברוסית שנמאס לי מתנועות כהלו ובדקה 0.45 הוא בשיא החוצפה נכנס לי ברכב עצר אותי, יצא מהרכב שלו והיתחיל להרביץ לי מול כל הרחוב.

מתי שהוא סיים להרביץ איתי (מול כל הרחוב ב-10 בבוקר, אנשים צעקו לו שיעזוב אותי אבל הוא לא שמע. כאן מתחילה חוצפה הכי גדולה שראיתי בחיים שלי הוא התקשר ממש על ידי למשטרה ואמר להם שאני פעגתי בו ברכב וקפצתי עלב עם מכות ושהוא צריך אמבולנס. היגיע משטרה .....

אם לא היה לי מצלמת רכב הייתי צריך להוכיח שאני לא חמור, כי באותו יום שכחתי טלפון בבית

רוצה לעזור לאנשים לרכוש מצלמת רכב FULL HD בזול שאחרים לא ינסו לעשות ממכם אשמים במעשים שלהם.

אל תשכחו להגדיר FULL HD בהגדרות של YOUTUBE

יותר פרטים על המיקרה (תמונות שלי עם פצעים אחרי מכות שקבלתי ממנו + סיפור + מצלמה לרכב FULL HD אכי זול, באתר שלי).

www.vipshop.co.il

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
תאונה ומכות בחיפה - לפי מה שכתוב הנהג נפצע. מצאתי ביוטיוב, תריצו ל- 0:35

מקרה קלאסי של 'לך תחליט מי יותר אידיוט???'

מצד אחד אני כל כך שונא את אלה שכשאתה מאותת כדי לעבור נתיב,

הם ייתנו קיק דאון כשהם 30 מטר מאחוריך, רק כדי שלא תיכנס לפניהם...

מצד שני, למה לעזאזל צריך לחתוך ככה??? כדי להיות רכב אחד קדימה ברמזור???

לדעתי הם קצת מטומטמים שני האנשים האלה. אבל זו רק דעתי.

כן, אין ספק שאנחנו העם הנבחר.. והכל פה מקסים... במיוחד בכבישי ארצנו הקטנה...

פורסם

נירא לי זאת שיטה פרי פיתוחו של הנהג הישראלי

"אם אני ייסע ברוורס זה לא נגד כיוון התנועה, מה כמו בדיוידי עושה הרצה אחורה וממשיך מהקטע שהייתי צריך"

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...