Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שום רכב, גם לא רכב כבד, לא אמור להיכנס לתוך נתיב נסיעה (השמאלי בו נסעתי), ללא התחשבות בתנועה הנוסעת מאחור (אני), קל וחומר שמדובר בנהג רכב ציבורי שאמור להסיע עוד 55 נוסעים יחד אתו. לי יש זכות קדימה, ולא לו.

מבלי להתייחס לעניין האיתות שלא היה, הרכב הנ"ל גרם לי ללחוץ על הבלמים ולכן הוא עבריין (כ- 15 קמ"ש הפחתה באמצעות הבלמים). הוא היה צריך להמתין עד שאעקוף אותו, ורק אז לעבור לשמאלי הקיצוני. שים לב שוב לסרטון...

אני ראיתי אותו מבעוד מועד כשסטה שמאלה, ולכן גם אני עברתי לשמאלי הקיצוני עוד לפני שהגעתי אליו, רק שהפעם הוא החליט לעבור יחד איתי, ופה כבר הזדקקתי לבלמים כי לא יכולתי להתחמק יותר.

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם

השאירה פרטים?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יש למישהו מושג מה היה היום (6/2)באיזור יגור-נשר? היה פקק אימתני, עשן, בלגאן שלם...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)
איש, אתה היית לפחות 20 מטרים ממנו ברגע שהוא החל לדגדג לך את הנתיב. בבקשה, תצפה בסרטון שלך שוב.

בגלל שראיתי אותו מראש ושמרתי מרחק (לדבריך 20 מטר), לא היתה תאונה. עדיין, זה לא אומר שנהג האוטובוס לא עבריין.

מ- 0:09 האוטובוס החל להיכנס לי לנתיב, ובעקבות זאת שנסעתי במהירות בין עירונית כיאה לכביש בין עירוני, הנ"ל הפריע ונאלצתי לבלום.

אם היתה תאונה הוא היה האשם הבלעדי עקב אי מתן זכות קדימה.

אישה פוגעת ברכב ביציאה מחנייה

אישה נשכבת באמצע הכביש

לגבי הסיריון הפגועה, הנהגת השאירה פרטים? או לחלופין אתה השארת את הפרטים שלך כדי למסור לבעל הרכב את הסרטון?

יש למישהו מושג מה היה היום (6/2)באיזור יגור-נשר? היה פקק אימתני, עשן, בלגאן שלם...

יש שם כל יום פקק מיגור עד טבעון, עשן יש בגלל שסוללים את רכבת העמק...

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם

אין משהו חריג בנהיגה של נהג אוטובוס .

הייתה יחסית רחוק , וזאת הייתה ההזדמנות שלו להיכנס . אל תשכח שהרכב ארוך .

אנחנו (נהגים ישראלים) כאלה נהגים "מקצועיים " שכשאנחנו רואים אוטובוס \ משאית שמנסה להשתלב, עושים לו דווקא ומאיצים בשביל לא להתקע מאחורה .

בקיצור , הנהג לא עבריין . ואם אתה חושב שכן , מציע לך לנהוג על אוטובוס \ משאית ולהרגיש איך זה להיות נהג כזה .

פורסם (נערך)

1. מרגע שהוא עבר לשמאלי הקיצוני הייתי במרחק של 10 מטר ממנו - זה לא רחוק.

2. אני לא האצתי בכוונה, למרות שאולי לא התכוונת רק אליי (לשון רבים) - אחרת היית שומע את המנוע מצוין ברכב הזה.

3. אני הייתי היחיד על הכביש - כלומר הוא היה יכול לתת לי לעבור ולעבור אח"כ.

4. הנהג לא אותת - אילו היה מאותת מבעוד מועד, הייתי מתכנן את צעדיי אחרת במקום לבלום כ- 15 קמ"ש בגלל כבוד הנהג.

5. הנהג עבריין: פעם אחת בגלל שחוצה 2 נתיבים מבלי לאותת, פעם שניה שקיפח זכות קדימה.

בינתיים בואו נמשיך עם משהו קצת יותר מעניין:

כותרת הסרטון: "חשבתם שאתם נוסעים מהר"?

לגבי הדבילים, כל המעורבים... אבל תלוי את מי שואלים :)

https://www.facebook.com/photo.php?v=585781191514530&set=vb.271243472968305&type=2&theater

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם
אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם לא היה לו אקדח. לא מעט מאיתנו נוסעים עם מצלמות, בכדי לתעד עבריינות כזאת (לא שמישהו במשטרה בעניין של להשתמש בחומרים הללו בכלל), תתארו לעצמכם שעבריין כזה שם לב למצלמה ומתחיל לתקוף אתכם, לרובנו אין אפשרות להגיב כך.

גז מדמיע ב 30 ש"ח. אמנם לא אקדח, אבל עושה הרבה. יכול להציל לך את החיים ובעיקר נותן המון בטחון

פורסם
גז מדמיע ב 30 ש"ח. אמנם לא אקדח, אבל עושה הרבה. יכול להציל לך את החיים ובעיקר נותן המון בטחון

השאלה היא אם היית מספיק לרסס אותו לפני שהצינור הזה היה פוגע לך בראש

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם (נערך)

סגרו את הכביש ליד צומת התשבי לשם עבודות על גשר הרכבת מעל הכביש. שעה מהחיים הם חייבים לי

עריכה אחרונה על ידי armagedon
פורסם

בצומת בנשר היתה תאונה ושוטרים כיוונו את התנועה.

לגבי עשן-לא יודע.

סביבות השעה 17:00-17:30

פורסם
השאלה היא אם היית מספיק לרסס אותו לפני שהצינור הזה היה פוגע לך בראש

אולי במקרה הספציפי הזה לא (אגב, אחד היתרונות הבולטים של גז מדמיע, בניגוד לשוקר למשל, זה היכולת לנטרל תוקף מטווח גדול יחסית [כלומר מספר מטרים. בשוקר מיותר לציין שאתה חייב להגיע למגע 'אינטימי'])

אני מאמין שרוב התקיפות הם בידיים חשופות, או סכין. ובמקרים האלה אם יש לך גז מדמיע אתה תזכה בעליונות

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...