Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
פעמיים עוקף על פס לבן, בסוף הסרטון אפשר לראות עשן מהברקסים הקדמיים

http://www.youtube.com/watch?v=ZAaQO9mKRto

רואים את המספר רכב שלו בברור בזמן העקיפה בפס לבן. שים את הסרטון הזה בדף של המשטרה (לא יודע אם יעשו עם זה משהו, אבל לא מזמן הם עודדו לעשות זאת).

Finger's gonna kill me.

פורסם
רואים את המספר רכב שלו בברור בזמן העקיפה בפס לבן. שים את הסרטון הזה בדף של המשטרה (לא יודע אם יעשו עם זה משהו, אבל לא מזמן הם עודדו לעשות זאת).

הם לא עושים עם זה כלום !

כול פירסום של סירטון אצלם על ד הפייסבוק , מתקבלת בתגובה רובוטית :" גש לתחנה ואגש תלונה " .

משטרה פחח, במקום להודות לאזרח שעושה את העבודה שלהם , הם בוחרים להתעלם .

פורסם

הם לא מתעלמים, אם תגיש תלונה רשמית עם הצילום הרלוונטי הם יטפלו בנושא, אם יגיע לבית משפט תצטרך גם להעיד.

האם היית רוצה מדינה שבה כל תלונה אנונימית תתקבל ?

פורסם

אתם חושבים שעקיפה על פס לבן זה משהו ייחודי לסרטון הזה? יש מאות ואלפי מקרים כאלה כל יום.

לגשת למשטרה ולהגיש תלונה זה לא אפקטיבי, משום שאם ברכב העבריין נוהג אדם מסוכן שעלול לבוא חשבון אח"כ, מה תעשו אז? חוץ מזה יש לכם עצבים וכוח לגשת גם להעיד בבית משפט? שלא נדבר על הפסד ימי לימודים/עבודה וכ'.

כבר עדיף להתנדב במשטרה, לשים בתא כפפות פנקס דו"חות ואיזו צ'קלקה כחולה סמויה על הגריל, וכל פעם שקולטים עבריין תנועה כזה, עוצרים אותו במיידי ונותנים לו דו"ח. תקראו לזה "נאמני תנועה" אם תרצו. אופציה שניה והמונית היותר, היא שתוקם יחידת סרטונים במתנ"א שתפקידה לנטר ולתת דוחות על סמך סרטונים כאלה.

אבל עד אז... הניידות ימשיכו להסתתר מאחורי עצים ולחלק דוחות על "עבירות" מהירות "מסכנות חיים".

פורסם

לא יודע אם פורסם פה..

באזור כפר יאסיף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

^

ראיתי את זה כשזה קרה במהדורת החדשות.

הבחור עם האקדח הוא מתנדב במשטרה,כל הכבוד לו.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לא הבנתי על מה הבחור עם הרנו התעצבן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לקט קטן של דבילים:

מקרה 1: מגיע לרכב, מסתכל טוב טוב, ומה עיניי רואות? סיטרואן C5 שהחליטה לחנות באמצע הכביש וחסמה אותי. אז איך אני אמור לצאת מפה עכשיו?! ואם לא הייתי חונה ברוורס, כמה זמן היה לוקח לי לצאת? :evil:

מקרה 2: מכירים את התותחי ריסוס הישנים האלה שפעם היו מרססים את הרחובות נגד יתושים בקיץ? מסתבר שנהג סוזוקי בלנו אימץ תותח כזה, והתקין אותו (כנראה) אצלו באגזוז. את היתושים הוא בטוח הרג - אבל גם את הנהגים... (או: מה, אתה לא שם לב שהמנוע צועק הצילו?!) :brickwall:

פורסם

כנראה חתך אותו\לא נתן לו להיכנס..

חייב לציין שהנסיעה בכפר הזה.. (כמו בכולם כנראה) היא זוועתית ביותר

אם לא חותכים\נדחפים לפחות פעם אחת זה נס.

פורסם (נערך)

חסר שם קטע שלם.

בקטע החסר רואים את הבחור עם הרנו מבצע כמה עבירות ברצף ונוהג בפראות,לאחר מכן הוא הבין שהוא מצולם ע''י המתנדב.

בשלב כלשהו הוא עקף את המתנדב,עוצר את הרכב ומנסה לגנוב למתנדב תיק מהמושב האחורי. המתנדב נסע רוורס ואז ברח קדימה,הסרטון הנ''ל מצולם כבר כאשר המתנדב בעצם בורח מהאידיוט עם הרנו וכאשר זה שוב עוקף אותו ויוצא עם אלה המתנדב שולף אקדח ומנטרל את האידיוט.

עריכה אחרונה על ידי GABIUBOGI

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
טוב אז אחרי שקראתי כ"כ הרבה המלצות גם אני רכשתי את ה mobius, אחלה מצלמה והכל ובשבוע הראשון לא נתקלתי ביותר מידי אירועים לשתף אבל פשוט ביומיים האחרונים נאסף חומר די טוב - נע בין טיפשות לבין סכנה.

תתחדש על הרכישה ואני מבין את ההתרגשות. הבעיה שבסרטון בהחלט אין שום דבר מעניין, מלבד קורולה וסיריון חולמניות.

פורסם

אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם לא היה לו אקדח. לא מעט מאיתנו נוסעים עם מצלמות, בכדי לתעד עבריינות כזאת (לא שמישהו במשטרה בעניין של להשתמש בחומרים הללו בכלל), תתארו לעצמכם שעבריין כזה שם לב למצלמה ומתחיל לתקוף אתכם, לרובנו אין אפשרות להגיב כך.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...