Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואוו, אתם משהו כל מי שיוצא כנגד הנהג וכבר עשה לו משפט שדה...עם כל הצער שבפגיעה בכלב. דחילאק.

אז מה היה לנו, כלב בצבע חום שתואם את צידי הדרך ורץ פנימה לכביש מצד שמאל בדרך בין עירונית, רכבים כולל משאית שבאים מהצד הנגדי ועוד רכב מאחור שלא ידוע המרחק ממנו ומהירויות לא ידועות.

מה שאני רואה בסרטון, זו דווקא כן בלימה לפני הצפירה - שומעים תזוזה ברכב ומצד ימין יש את המשהו הזה שמתנפנף קדימה שניה לפני הצפירה.

לברוח שמאלה הוא לא יכול כי יש תנועה, אז הוא בולם. וממש אי אפשר לראות כמה חזק זה היה. מה גם שהסטייה ימינה שמה את הרכב במקום שנראה שיש בו קצת חול, ומערכות הABS/ESP בטח התערבו על מנת למנוע איבוד שליטה ובכך האריכו במעט את מרחק הבלימה.

כל מי שאומר, אם זה היה ילד...גם פה אתם מאשימים את הנהג?:

http://www.youtube.com/watch?v=P0Jgv62fNq0

פורסם

סרטון לא טוב הבאת.

דווקא סרטון של רוסי שנראה כאילו הוא מנסה לנסוע נגד כיוון התנועה בכביש חד סיטרי, ולתת גז כדי לצאת ממנו הכי מהר?

נופ.

תחפש סרטון אחר.

פורסם (נערך)

גם את הנהג אבל גם את האמא.

גם אם זה כביש חד סטרי, עדיין ההנחייה (שלמדו אותנו כשהיינו קטנים, לא יודע לגבי היום) להסתכל ל2 הכיוונים לפני שחוצים את הכביש.

את הנהג כי הוא פלגמט

אבל את האמא כי היא חסרת אחריות, יוצאת בין שני רכבים ולא מסתכלת.

עריכה אחרונה על ידי laviil

Peugeot  5008 2023 

פורסם

לכל החכמולוגים אם היה מדובר על ילד אז רוב הסיכויים שהייתי בתעלה על הגג.

הבלימה התחילה לפני הצפירה , ולאלה שחיים במציאות מדומה גם אם הייתי נוסע 20 קמ"ש פחות והיו לי ברקסים קרמיים הכלב היה ניפגע.

מאחורה היה רכב כמו גם בנתיב הנגדי ואחריו משאית ,בצד הייתה תעלה עם שיפוע .

ואני מגדל חתולה וכלבה ככה שלא נהנתי מכל "האושר" זה...

פורסם (נערך)

עושה רושם שרכב אחר "גונב אדום" משמאל.. לא נעים בכלל.

אם מישהו מזהה את הצומת אפשר לחפש את התאונה לפי תאריך ומיקום, מסקרן אותי איך הנהגים והרכבים יצאו מהדבר הזה..

עריכה:

מצאתי את הכביש

https://www.google.com/maps/preview/@31.823378,34.7068,3a,75y,308.51h,87.96t/data=!3m4!1e1!3m2!1s8vK6BOOLBUzH2A9KUVVORA!2e0

עריכה אחרונה על ידי NINJMNKY

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הבלימה התחילה לפני הצפירה , ולאלה שחיים במציאות מדומה גם אם הייתי נוסע 20 קמ"ש פחות והיו לי ברקסים קרמיים הכלב היה ניפגע.

אם אתה חושב באמת שאם היית בולם (לא כמו בחורה) ברגע שהתחלת לצפור עדיין היית פוגע בו אתה צריך כנראה להחליף צמיגים\לתקן בלמים בדחיפות ...

אם נצמדו אליך במהירות גבוהה מאחורה היית חייב להאט אותם ולאלץ אותם לעקוף או לפחות להאט כדי שתוכל לבלום במקרה הצורך. במקום להצדיק את עצמך תלמד את הטעויות ?

פורסם
לא כל כך הבנתי מה קרה?

מישהו עבר את הצומת באור אדום ונכנס ברכב שבתוכו מותקנת המצלמה?

כן, ועושה רושם שישר בדלת הנהג לפי זה שהנהג צורח (מכאבים?)

עושה רושם שרכב אחר "גונב אדום" משמאל.. לא נעים בכלל.

אם מישהו מזהה את הצומת אפשר לחפש את התאונה לפי תאריך ומיקום, מסקרן אותי איך הנהגים והרכבים יצאו מהדבר הזה..

עריכה:

מצאתי את הכביש

https://www.google.com/maps/preview/@31.823378,34.7068,3a,75y,308.51h,87.96t/data=!3m4!1e1!3m2!1s8vK6BOOLBUzH2A9KUVVORA!2e0

ומצאת את התאונה? לא מצאתי כלום בגוגל.

פורסם

חיפשתי לפי התאריך בוידאו ולפי התאריך של הסרטון ביוטיוב, נאדה :(

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

יש לך כשניה יקרה שמבוזבזת שם, בה כנראה עוברת לך המחשבה שזה כלב ולא אדם ולכן תגיב אחרת,

אח"כ אתה מבזבז זמן בלצפור (? מי צופר לכלב במצב הזה?), ורק אח"כ בולם.

כל אלו הם טעויות בשיקול הדעת שלך. תלמד לקבל גם ביקורת.

רובנו היה בולם מיד בחוזקה, בלי צפירה.

ואף על פי כן, טוב ותודה שהעלית ושיתפת.

עריכה אחרונה על ידי itzikc78
פורסם
לא כל כך הבנתי מה קרה?

מישהו עבר את הצומת באור אדום ונכנס ברכב שבתוכו מותקנת המצלמה?

לי נראה שהוא התהפך בגלל החלקה, הוא בקושי טרח להאט לפני הרמזור והמשיך להאיץ איך שראה שהרמזור עומד להיות ירוק.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...