Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לי נראה שהוא התהפך בגלל החלקה, הוא בקושי טרח להאט לפני הרמזור והמשיך להאיץ איך שראה שהרמזור עומד להיות ירוק.

:brickwall::shock2: ובגלל זה הרכב שלו התפרק בקו ישר ונשבר ל1000 חתיכות...

בקשר לכל המנפנפים פה על הבחור שפגע בכלב.

אתם חבורה של חארות - חד וחלק.

מבחינתכם הבנאדם היה צריך להסתכן, ולהקריב את עצמו ואת רכושו כדי להציל כלב רחוב אקראי וטיפש.

אני משום מה לא רואה אותכם עוזבים הכל והולכים להציל ילדים שנטבחים בסוריה, אז תפסיקו להיות מלאכי מקלדת, הבנאדם בלם וצפר, זה רפלקס - אף אחד לא יכול להעריך מהסרטון מה הייתה רמת האחיזה של הכביש באותו רגע והאם עצמת הבלימה הייתה מירבית, אתם גם לא יודעים מה מרחק הג'יפ מאחור ומה פער המהירויות ההתחלתי בין הרכבים, אתם גם לא באמת רואים את רוחב השוליים.

אתם לא יודעים כמה זמן עבר בין הרגע שבו הנהג הבחין בכלב ולרגע שהוא בלם, אף אחד מכם גם לא יודע מה הייתה מהירות הנסיעה והאם היא הייתה בהתאם לתנאי הדרך. ולבחור שאמר שהוא נסע מהר ביחס לתמרור - לך חפש את ה90 שלך על כביש 40 ב1 בלילה.

עם כל הכבוד לכלב, הוא סך הכל פגש את חוק היסוד של הטבע, החזק שורד. כמו שכלבים אחרים יודעים לעצור לפני כביש וכבר פגשתי כלב שרצה לחצות וקפץ מסביבי כשעברתי ליד כדי שאעזור לו. (אגב זה היה במעבר חציה), אז כך גם הכלב הזה לא פטור מהעניין, ובכלל מה כלב עושה במקום כזה? כלב זאת חיית מחמד.

סך הכל לא קרה כלום - לי מפריע הרבה יותר שאיזה בנז*נה ניסה לגנוב אדום והרג רוכב קטנוע ליד רחובות אתמול.

מפריע לי גם שבכמה דקות שאני רושם את התגובה הזאת משהו כמו 30% מהרכבים על הכביש מספיקים לבצע לפחות עבירת בריונות\טמטום\ישראליות אחת.

כולה כלב.

עריכה אחרונה על ידי shellcase

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

היכן אתה רואה שהרכב שלו נשבר ל 1000 חתיכות ( ברור ש 1000 זה מלשון הגזמה, אז לכל מספר אחר...)?

נכון שהזווית של המצלמה היא לא רחבה מאוד, אך לא רואים רכב שבא מהצד.

פורסם (נערך)
לא כל כך הבנתי מה קרה?

מישהו עבר את הצומת באור אדום ונכנס ברכב שבתוכו מותקנת המצלמה?

כן.

וזו בדיוק הסיבה שגם כשיש לי אור ירוק (ואני ראשון ברמזור) אני מעיף מבט חטוף לשני הכיוונים כדי לראות שאף אחד לא גונב רמזור (ואת חיי). יש הרגלים קטנים שימזערו את הסיכוי לסיטואציות מסוכנות באופן ניכר.

בקשר לדריסת הכלב. זה קל מאוד לשפוט מאחורי מקלדת. אם נשפוט נטו את המקרה, אז לדעתי היכולת למנוע תאונות שכאלו תלויה בזיהוי המפגע. הרי תמיד מלמדים אותך שצריך להסתכל קדימה ולראות את כל הכביש וסביבתו. אז יכול להיות שאם הוא היה מעט יותר ערני הוא היה רואה את הכלב, ויכול להיות שלא. במשפט תמיד שואלים מה ה"אדם הסביר" היה עושה. אז השאלה כאן היא האם האדם הסביר היה מצליח לזהות את הכלב ולמנוע את התאונה. אני לא יודע.

בקשר לבלימה. זה נכון שהאינסטינקט הראשוני לא טוב (לצפור ולהאט מעט). הרי התגובה אמורה להיות למעוך את הבלמים. מצד שני, אנחנו לא יודעים את כל הסיטואציה, ואיך כל אחד היה מתנהג. אם STIO חושב שיש משהו שהוא יכל לעשות אחרת, אז יוכל להפיק מכך לקחים. אני לא חושב שמישהו בפורום מגיע ממצב שהוא יכול לשפוט. להעיר כן, אבל לשפוט לא, ויש הבדל.

STIO תודה על השיתוף, אני חושב שכל אחד יכול להפיק שיפור ממקרים שכאלו.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
עושה רושם שרכב אחר "גונב אדום" משמאל.. לא נעים בכלל.

אם מישהו מזהה את הצומת אפשר לחפש את התאונה לפי תאריך ומיקום, מסקרן אותי איך הנהגים והרכבים יצאו מהדבר הזה..

עריכה:

מצאתי את הכביש

https://www.google.com/maps/preview/@31.823378,34.7068,3a,75y,308.51h,87.96t/data=!3m4!1e1!3m2!1s8vK6BOOLBUzH2A9KUVVORA!2e0

ברור כאן שהנהג שנפגע לא אשם אבל במהלך הסרטון הוא עשה 2 מהלכים שמלמדים שהוא לא הנהג הכי נבון שיש:

1) עבר 3 נתיבים רצוף כדי לצאת ביציאה. ראבאק, אתה יודע שתכף אתה צריך לרדת במחלף, למה לא לתכנן נסיעה מראש ולהתחיל לזלוג לכיוון הנתיב הימני.

2) נכנס לצומת מיד אחרי שהתחלפה לירוק כשהוא עוד מגיע במהירות (לא מתחיל תנועה מעצירה).

אני מקווה שאת הלקח שלו הוא למד. קצת מצער שהוא היה צריך ללמוד אותו בדרך הקשה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

נכון שהזווית של המצלמה היא לא רחבה מאוד, אך לא רואים רכב שבא מהצד.

אז מה אתה טוען? שאטיופים הקרינו עליו עם מיקרוגל?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אופנוע עוקף רכב בלי לבדוק אם הדרך פנויה (פונה מהדרך החוצה לנתיב השמאלי, מול הצלם, בלי לבחון אם הוא פנוי), וכתוצאה מכך עובר קרוב מאד לרכב הבא מולו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
המצלמה לא ממחישה את המרחק האמיתי שהיה בינו לבין מכסה המנוע שלי, בצד השמאלי.

המצלמה ממוקמת ימנית למראה המרכזית, אולי בגלל זה.

שתי סיבות:

1. כולנו נחשפים לתופעה הזו די הרבה אז זה לא כ"כ "מרגש" אותנו.

2. מצלמה עם זווית רחבה גורמת להטעיה במרחק.

הכל נראה יותר רחוק שבמציאות האופנוע היה במרחק אפסי ממך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...