Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצחיק, אך לא.

לי נראה שהוא נכנס מהר מדיי לסיבוב בהתאם לתנאי השטח (כביש רטוב) ובגלל זה הוא התהפך.

אתה רציני? איזה התהפך ואיזה נעליים?

שומעים בלימת חירום ואימפקט של הרכב שפוגע בו, והרכב עף הצידה במהירות, ברור שנכנס בו רכב משמאל.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
מה לעזא..

לא חסרים פברוקים ברשת, לי זה מריח כמו אחד מהם.

סרטונים כאלה, שלא יודעים מה המקור שלהם - עדיף לראות דרך המסננת של אתר חדשות מוכר, ולא בצורה ויראלית כזאת. או לצפות אבל עם מידה נאה של ספקנות.

פורסם (נערך)

שני דברים שיכולים להיות והם יכולים להיות משולבים:

1) הרצפה לבנה אולי זה שלג רך.

2) יכול מאוד להיות שבדיוק בשניה הזאת שיחק מזל מאוד גדול לילד והמשקל בדיוק עבר אחורה כאשר הרכב ירד מהמדרכה והרכב לא מעך את הצוואר שלו בכל כובד המשקל.

עריכה אחרונה על ידי ORrrr

2017 Citroen C3 Shine

פורסם
טרי טרי

אם הייתי נוסע מהר יותר, אולי הסרטון היה מופיע בחדשות :evil:

היתה לי סיטואציה דומה מלפני איזה חודש, רק שהאידיוט גם יצא ל Willy ובעודו במרחק של 50~ מטרים ממני, עם הראש בעננים ולי אין ממש לאן לברוח, אז פשוט בלמתי בחוזקה ורק בשניה האחרונה הוא חזר לקרקע וסטה בפראות חזרה ימינה.

פורסם

כמעט תאונה באור אדום וסוף טוב.

אתמול בשישי בלילה (התאריך לא מעודכן) נהג נכנס לצומת באור אדום וכמעט גרם לתאונה, הספיק לעצור מטר לפני המכונית מהצד השני, עשה רוורס וחזר לתחילת הצומת. תוך כדי מהצד השני של הצומת לידי מחכה ניידת לאור ירוק לעבור (לא ניידת תנועה). הנהג שכמעט גרם לתאונה החליט שהוא עדיין לא מחכה לאור ירוק בשבילו והתחיל לנסוע באור אדום מלא! תוך כדי שהניידת רואה את זה (והוא לא יכול לשים לב אלייה). סוף טוב הניידת החליטה לעצור את הבן אדם, ממש חסמה לו את הנתיב.

סליחה על הכתובית באמצע המסך יש לי בעיה בערכית הסרטים אז השתמשתי בתוכנה אחרת.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
עוד שבוע שגרתי:

[video=youtube_share;iGNH_MdhvPo]

בסרטון הראשון הבחור עם הסוזוקי לא החלטי? בחייך, אתה חותך " שובר " את ההגה בדיוק לפניי פיצול הפנייה, מה הסוזוקי עשה רע בדיוק? המשיך בנתיב הימני.

אתה זה שלא תכננת את הנסיעה שלך וחתכת ושברת הגה בדיוק לאחר שרכב עקף אותך, מה אתה רוצה בדיוק? תכנון נסיעה נכון היה אמור להיות כך שאתה עוד לפניי הצומת מתיישב בנתיב הנכון במידה ואתה מכיר את הכביש, אם אתה חדש בכביש ונאלצת לחתוך בסדר גמור... ניתן להבין.

אבל רק שתדע, שהבחור הפעיל איתות, ופשוט המשיך בנתיב הימני של אותו הכביש, בדיוק כמו שאתה נסעת אחריו ושברת הגה לפנות.

לפעמים אנשים כלל לא מודעים למה שהם עושים בעצמם.

כי במידה והיה רכב שמצלם אותך מאחורה, איך זה היה נראה לדעתך? גרוע לחלוטין עם איך שחתכת ! אז .. נא לא לשפוט אחרים.

פורסם
בסרטון הראשון הבחור עם הסוזוקי לא החלטי? בחייך, אתה חותך " שובר " את ההגה בדיוק לפניי פיצול הפנייה, מה הסוזוקי עשה רע בדיוק? המשיך בנתיב הימני.

אתה זה שלא תכננת את הנסיעה שלך וחתכת ושברת הגה בדיוק לאחר שרכב עקף אותך, מה אתה רוצה בדיוק? תכנון נסיעה נכון היה אמור להיות כך שאתה עוד לפניי הצומת מתיישב בנתיב הנכון במידה ואתה מכיר את הכביש, אם אתה חדש בכביש ונאלצת לחתוך בסדר גמור... ניתן להבין.

אבל רק שתדע, שהבחור הפעיל איתות, ופשוט המשיך בנתיב הימני של אותו הכביש, בדיוק כמו שאתה נסעת אחריו ושברת הגה לפנות.

לפעמים אנשים כלל לא מודעים למה שהם עושים בעצמם.

כי במידה והיה רכב שמצלם אותך מאחורה, איך זה היה נראה לדעתך? גרוע לחלוטין עם איך שחתכת ! אז .. נא לא לשפוט אחרים.

הסוזוקי נסע בנתיב הכי שמאלי והמשיך ישר בכביש 4 (אני הייתי בטוח שהוא גם ימשיך ישר) ואז הבין שהוא התבלבל והוא צריך לפנות שמאלה לחץ על הברקס ואז אותת.

אני אותתי כבר מלפני הרמזור שאני צריך שמאלה ותכננתי להכנס בנתיב הכי ימני (יש איזה 4 נתיבים בפניה) ובאתי לפנות אך בגלל שהוא בלם והייתה מכונית מצד שמאל שלי, חיכתי שתעבור וחתכתי לנתיב השמאלי. נכון שאני גם אשם הייתי צריך לבלום קצת יותר, אבל היה לי קשה להבין מה הכוונה שלו.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

תקשיב, לגבי המקרה עם הסיטרואן לפי דעתי היית צריך לחכות ולתת לו להיכנס. אתה רואה שהוא כבר בתוך הנתיב שלך וגם ראית אותו ממש קודם, אני במקומך לא הייתי צופר בכלל, לוחץ על הבלמים ונותן לו להשלים את הכניסה לנתיב.

נכון שאתה צודק, אבל נוצר מצב שהוא בלם באמצע הכביש ואתה עקפת אותו מימין... לא כ"כ רצוי.

פורסם

אתמול עמדתי בתחנת דלק, איזה בחור ערבי נסע במהירות והביא כזה דריפט ונכנס לתוך החנייה משהו שרואים בסרטים, חבל שלא היה לי את המצלמה באוטו :cry:

פורסם
כל הכבוד לניידת הזאת שנסעה אחריו. מגיע לו.

אם כולם היו כאלה...

כמה פעמים יוצא לי לראות עבירה וניידת עומדת ולא עושה כלום.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
מה לעזא..

מקרה בברזיל.

גם הילד והסבתא יצאו עם מכות יבשות בלבד.

היה לי לינק לסיפור המלא אבל אני לא מוצא אותו כרגע.

פורסם

סרטונים כאלה, שלא יודעים מה המקור שלהם - עדיף לראות דרך המסננת של אתר חדשות מוכר, ולא בצורה ויראלית כזאת. או לצפות אבל עם מידה נאה של ספקנות.

אמיתי לחלוטין, הופיע בחדשות,קרה בברזיל.

פורסם

לא יודע... לדעתי צריך מאוד להתאמץ בכדי להשתכנע שלא מדובר במקרה אמיתי.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...