Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עדיין מעלה סרטונים של חציה באדום, אי מתן זכות קדימה וכ', כדי להעלות את המודעות. חשוב לי לשתף את הסרטונים, כדי שכולם יראו כמה דברים:

א כל: להראות שמהירות אינה הגורם לתאונות, אלא מיליון דברים אחרים, קטנים ככל שיהיו.

ב': כדי להעלות את המודעות לעבירות ה"פשוטות" שיכולות לגרום לתאונה לא פשוטה בכלל.

ג': כדי שנהגים יפסיקו עם העבירות, לאחר שיראו איך זה נראה מרכב שנמצא מאחוריהם.

ד': כדי שכולם (במיוחד השוטרים) יראו שמצלמות הרכב עובדות ויעילות, וכדי שיזהרו טוב טוב.

צריך לזכור שאני סטודנט, אני עובד וגם מבלה, כך שזמן פנוי כדי לשבת על המצלמה והמחשב ולהעלות סרטונים אין לי, ועדיין אני מוצא זמן כי המטרה חשובה. לא יוצא לי מזה כלום, בטח שלא כסף.

לגבי מצלמות ברכבים, גם אני נתקל. סקודה פאביה בורדו ליד קיבוץ מזרע, מאזדה 6 שחורה בצ'ק פוסט, יונדאי לנטרה כסופה בצומת מגידו למשל...

אם כולם לא יתעצלו ויעלו סרטונים של העבירות בריונות למיניהם, אולי משטרת התנועה תפסיק להשתחוות לפסלים שהם התקינו בכל חור (מצלמות מהירות), ויתחילו לטפל במה שצריך - בעבירות שגורמות לתאונות באמת. כי אם מהירות הורגת, הייתי צריך להיות מת מזמן.

פורסם

STIO,

שים לב לכותרת של השירשור.

אין טעם לעלות סירטון מרתק של גשם.

דבר שני,

לגבי "אני מספיק מיומן כדי לא לפחד מנסיעה בגשם שוטף":

כשיורד גשם, אתה צריך "להוריד הילוך" ב-20% בערך.

זה קשור לניקוז נוזלים בחריצי בצמיגים ולא למיומנות של נהג.

גם נהג מיומן יכול להחליק.

פורסם

עוד נהג קורולה עוקף פקק של 10 מכוניות לפחות שרוצות לפנות שמאלה מהנתיב שממשיך ישר, נדחף בכוח ע"י הצמדות לרכב ועוד עושה לי תנועות עם הידיים. חוצפן! אני מבטיח לך שאם לא היתה לי מצלמה לא הייתי נותן לך להיכנס בחיים, במקרה הזה פשוט רציתי שכולם יראו אותך ואת הלוחית רישוי שלך. כמו שאני חיכיתי רבע שעה בפקק גם אתה תחכה!!

http://www.youtube.com/watch?v=8xAj-7DFnV0&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם
דווקא המשטרה לא רוצה שנראה? משהו אומר לי שזה שפירסם התחרט ומחק בעצמו (אולי בגלל שזה יותר מגניב לצלם במקום אשכרה להעיר לנהג).

אם אתה רוצה להתלונן, אתה חייב הוכחות.

עם כל האבסורד והסיכון המיותר, אתה צריך קודם לצלם ואח"כ להעיר לנהג.

רק בארצנו הדפוקה נהגי אגד "שווים" יותר מהלקוח (האזרחים במקרה הזה).

ללא צילום, קודם יאמינו לנהג ויגידו שהמתלונן "לא הבין" או ש"הנהג רק הסתכל" או כל מיני תירוצים טיפשיים אחרים.

פורסם

הסרטון הופיע בתוכנית בוקר היום, הינה קטע מהתוכנית:

http://flix.tapuz.co.il/v/watch-4336165-.html

מצורפת גם תגובת החברה.

מי שהביאה את הסרטון זאת בחורה צעירה שישבה ליד הנהג והיא לא העירה לו. האמת, שאני לא יודעת אם לי היה את ה"אומץ" להעיר לנהג.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

במקרה הזה פשוט רציתי שכולם יראו אותך ואת הלוחית רישוי שלך. כמו שאני חיכיתי רבע שעה בפקק גם אתה תחכה!!

אני ממליץ לך ולכל מי שמעלה סרטונים של עבירות ביריונות או מסכנות חיים, לרשום את מספר הרכב בהודעה, ככה דוד גוגל יוכל למצוא את הסרטון לפי מספר רכב.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

^

חשבתי על זה בעבר, והגעתי למסקנה שזה לא הוגן. במידה ובעל הרכב העבריין ימכור את הרכב למישהו אחר, הסרטון הזה עדיין ימשיך להיות מופיע בגוגל בעת ביצוע החיפוש לפי מספר רישוי, ולי אין שום דרך לדעת איזה יד הרכב. בעל הרכב החדש לא אשם בנהיגה של בעל הרכב הקודם.

אם המשטרה היתה עושה משהו נגד אותם עברייני כביש שמשתוללים ועושים מה שבא להם, היתה יותר מוטיבציה להעלות סרטונים של עבריינים תוך פרסום לוחיות הרישוי שלהם, אבל במצב הנוכחי אנחנו מעלים רק כדי לשתף.

פורסם
^

חשבתי על זה בעבר, והגעתי למסקנה שזה לא הוגן. במידה ובעל הרכב העבריין ימכור את הרכב למישהו אחר, הסרטון הזה עדיין ימשיך להיות מופיע בגוגל בעת ביצוע החיפוש לפי מספר רישוי, ולי אין שום דרך לדעת איזה יד הרכב. בעל הרכב החדש לא אשם בנהיגה של בעל הרכב הקודם.

אם המשטרה היתה עושה משהו נגד אותם עברייני כביש שמשתוללים ועושים מה שבא להם, היתה יותר מוטיבציה להעלות סרטונים של עבריינים תוך פרסום לוחיות הרישוי שלהם, אבל במצב הנוכחי אנחנו מעלים רק כדי לשתף.

תסלח לי על השאלה אבל לאיזו מטרה בדיוק אתם משתפים את הסרטונים?

המשטרה לא עושה כלום, אנחנו לא יכולים לעשות כלום עם המידע חוץ מלכעוס על אותו אדם שהכביש של אבא שלו.

אם מישהו מכם יראה רכב שראה בסרטון פה על הכביש, מה זה יעשה אצלכם? הם תתנכרו לו בכוונה?

כמובן שיכולים להיות כמה נהגים על אותו הרכב שאחד נוהג כמו חוליגן והשני נוהג בצורה מתחשבת ומושלמת, אי אפשר לקבוע כלום על סמך הסרטונים.

צריך להעביר עצומה או לגרום לכך שבמשטרה יחלו להתייחס לסרטונים הללו ולמצות את הדין עם מי שנתפס במצלמת רכב (בעל הרכב).

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...