Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלפא, האתר שקישרת אליו גורם לקריסת הפלאג- אין של הפלאש בדפדפן שלי, תמיד, ומאלץ אותי לפתוח את הדפדפן מחדש אחרי שהוא נתקע (גם בכרום וגם באקספלורר).

לפי מה שהבנתי, זה קורה לעוד מס' מכרים, אז אם מדובר פה בקישור יוטיוב- אז אם לא אכפת לך, תקשר ישירות ליוטיוב.

תודה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
אלפא, האתר שקישרת אליו גורם לקריסת הפלאג- אין של הפלאש בדפדפן שלי, תמיד, ומאלץ אותי לפתוח את הדפדפן מחדש אחרי שהוא נתקע (גם בכרום וגם באקספלורר).

לפי מה שהבנתי, זה קורה לעוד מס' מכרים, אז אם מדובר פה בקישור יוטיוב- אז אם לא אכפת לך, תקשר ישירות ליוטיוב.

תודה.

האתר הזה זה היורש של אוגריש, וכולל גם תכנים נורמטיבים.

תנסה להפעיל עם דפדפן אחר, במוזילה עובד נפלא.

פורסם

שוב נחשפתי היום לתופעה של עקיפה מהשוליים (מכוניות).

נוסעת על הנתיב הימני לפני הירידה ליהוד (על מי אני עובדת? זוחלת על הילוך ראשון), 2 מכוניות חברה עוקפות מהשוליים ונדחפות לפני . מתסכל .

המיקום- כביש 4 לכיוון צפון , בין ראשון לציון ובר אילן.

9 בבוקר . נדיר שאני באיזור בשעות האלו בגלל הפקקים.

נסיעה שיכלה לקחת 20-30 דקות גג לקחה לי למעלה לשעה!

באמת שאני לא מבינה אנשים שנוהגים שם בשעות האלו ביום יום.

~שוב, חבל שאין לי עדיין מצלמה~

פורסם

stio האמת שהפעם הוא צודק.

במעגל תנועה דו נתיבי היציאה היא תמיד מהנתיב החיצוני, אתה נסעת בנתיב הפנימי, לפני זרוע הכניסה שלו (בערך 00:02 בסרטון) היית צריך לאותת ימינה ולעבור לנתיב החיצוני ומשם לצאת.

הוא נכנס למעגל לנתיב החיצוני, ככה שכל עוד נסעת בנתיב הפנימי הוא לא צריך לתת לך זכות קדימה (כי זה נתיבים שונים).

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

האמת אני לא יודע האם הכיכר עצמה היא דו נתיבית או לא, כשרשמתי את זה התכוונתי שהכביש ממנו הוא יצא לתוך הכיכר הוא דו נתיבי. טעות ניסוח...

זאת כיכר שבנו ממש לא מזמן, היה שם בכלל צומת מרומזר. אין סימונים על הכביש בתוך הכיכר ואין שלטים שזו כיכר עם 2 נתיבים מסביבה והכל מלא בורות. עדיין, האיתות שלי עבד שמאלה, עובדה שרכב ראשון עצר והוא זינק שכבר הייתי נוסע לכיוונו. אין פה ספק, הוא ידע מה הוא עושה. כרגע כולם נוסעים בתוך הכיכר כאילו היא נתיב אחד, מצרף תמונות.

זה נראה כאילו העירייה הולכת לסמן שם 2 נתיבים בתוך הכיכר? ועדיין לדעתך הוא לא אשם? מה אומר החוק?

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

פורסם

עמך הסליחה, חשבתי שכשכתבת "כיכר דו נתיבית" זה אומר שיש סימונים על הכביש, אפילו לא חיפשתי אותם בסרטון.

הסתכלתי בסרטון שוב, והפעם הסתכלתי על פני הדרך, אין סימון של נתיבים משמע כיכר חד נתיבית, לכן מן הסתם עליו לתת לך זכות קדימה והוא אשם מלא.

סליחה, טעיתי, לא הסתכלתי מספיק לעומק בסרטון.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
הנה כמה מעניינים שהיו לי היום. (הפשרנות מאת אמא שלי)

1) הקטע הראשון מתרחש 3 דקות לאחר ההתנעה בבוקר... נהג המשאית עסוק בפלאפון\עיתון ולא בכביש. יוצא לעקיפת משאית הזבל ושוכח לחזור לנתיב שלו.

2) בקטע השני אפשר לראות שהמראות ברכב נועדו לקישוט בלבד עבור הנהג הישראלי הממוצע.

S5r-ZWHxGyA דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

בקטע השני זו עקיפה מסוכנת מימין, לא סתם קבוע בחוק שאסור לעקוף מימין, גם עם מראות יש אזור שאי אפשר לראות אם מישהו מגיע משם.

פורסם
בקטע השני זו עקיפה מסוכנת מימין, לא סתם קבוע בחוק שאסור לעקוף מימין, גם עם מראות יש אזור שאי אפשר לראות אם מישהו מגיע משם.

לא יודע, אבל הנתיב הימני היה פנוי, ואין ספק שהנהג על הקנגו טס. אבל האוטו הלבן נדחף מבלי לוודא שאין רכב מימין וגרם ל(כמעט) תאונה. הכל בגלל שאין טיפת סבלנות.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...