Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדקתי, זה מבוטל. (זה האורגינל)

על הסרטון שהיה בבוקר, ניסיתי את המבטל רעידות, והכלי שלהם השתגע, היה באמת בהילוך מהיר יותר.

למי שאמר, "שמאל זה הימין החדש", אם היה רכב מאחור הייתי עובר נתיב, לא היה מאחורי אף אחד, מה גם שאני לא יתחיל לשחק שמאל ימין על כביש שכל 100 מטר יש כיכר השתלבות מימין (ארבעה כיכרות, מי שבימין עובר לשמאל).

פורסם
בדקתי, זה מבוטל. (זה האורגינל)

אם אני מבין טוב מהרשת לאפליקציה שאתה משתמש בה גם יש פונקציה של ייצוב תמונה, ואולי גם לטלפון עצמו.

בדוק אם ניתן לבטל אותם בלי שהתמונה תהיה ממש קופצנית מהנסיעה.

פורסם

תאונה קשה בכביש 70 בצפון הארץ

תאונה בכביש 70 בצפון הארץ בקטע שבין צומת העמקים לצומת התשבי: נהג איבד שליטה על הרכב, התנגש במעקה הפרדה המפריד בין הכביש לבין שטחים פתוחים וכמו כן בתמרורים, והתהפך. כתוצאה מכך הרכב נחת על השמשה הקדמית ומעך אותה. יש נזק גם לקורות A, מצב הנוסעים ברכב אינו ברור. עומסי תנועה כבדים בכביש 70

אני באופן אישי לא ראיתי דבר כזה כבר המון זמן, ועוד יותר לא מבין איך אפשר להגיע למצב כזה שהרכב נוחת על השמשה הקדמית ולא על הגג (אולי בגלל מבנה הרכב?). מקווה שהנוסעים שישבו מלפנים בסדר, כי במציאות זה היה נראה רע מאוד הרבה יותר מבצילום מהמצלמה.

http://www.youtube.com/watch?v=g7i-__WC-DI&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

^

את ההתרחשות הזאת הייתי רוצה לראות מצולמת, לא רק את המכונית לאחר מעשה.

מין הסתם זאת התחלה של מעקף כאשר הנהג המשיך בנתיב עם שאריות הסימון הישן. האם התאונה עצמה ארעה בשעות האור או החושך? (השעה מכוונת?)

כמו כן הייתי רוצה לראות את התחלת קיר ההפרדה, נראה שיש שם רמפה רצינית.

פורסם

מכיר את המקטע המדובר. שום דבר יוצא דופן או מאתגר, נטו תוצאה של חוסר תשומת לב. בערך כמו אותם אלו שמצליחים לגרד את הקירות של מנהרות הכרמל (במקרה הטוב) כשמגיעים העיקולונים, או אשכרה להתהפך (במקרה הרע).

לעומת זאת, בימים בהם כביש 4 היה בשיפוצים בין מחלף ראשון ליבנה, המעקפים היו אלימים בהרבה.

פורסם
^

את ההתרחשות הזאת הייתי רוצה לראות מצולמת, לא רק את המכונית לאחר מעשה.

מין הסתם זאת התחלה של מעקף כאשר הנהג המשיך בנתיב עם שאריות הסימון הישן. האם התאונה עצמה ארעה בשעות האור או החושך? (השעה מכוונת?)

כמו כן הייתי רוצה לראות את התחלת קיר ההפרדה, נראה שיש שם רמפה רצינית.

אין שום דבר מיוחד במעקף בכביש המדובר. השעה והתאריך מכוונים, התאונה היתה היום ממש לפני שעה וחצי.

אני לא אצרף תמונות של הכביש מהיום כי היה שם פקק ענק ולא ראו כלום, אבל נסעתי שם ב- 9 לחודש, ואז אפשר לראות. אני מצרף את התמונות מהכביש הנ"ל באזור התאונה, התמונות מסודרות לפי הסדר (שימו לב למס' התמונות בשם הקובץ).

גם אני הייתי מאוד רוצה לראות את מהלך התאונה ולא רק את תוצאותיה, אבל הגעתי לשם 10 דקות אחרי בערך... ועוד יותר מעניין איך הנהג הצליח להגיע לתוצאה כזאת בכביש כזה לא יוצא דופן במיוחד.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

פורסם
הגיע הזמן להחיות קצת את השרשור הזה! והפעם עם עוד תאונה

המסקנה היומית- אם אתה אופנוען, אל תעקוף מימין בנתיב של הורדת נוסעים!!

תהנו!!

המושג "לעקוף מימין" לא תופס פה. נראה שדווקא נהג הרכב(אתה?) הוא האשם,

כשעבר לנתיב הימני בלי להסתכל בכלל.

פורסם

אתה אותת ימינה לפני המעבר? הסתכלת במראות? הוא צפר לך והמשכת לנסוע...

למה קטעת את הסרטון בחלק המעניין, אתה יכול להעלות את ההמשך? מה האופנוען אמר?

פורסם

הסרטון מראה את החשיבות של מצלמה המצלמת גם לאחור.

אין ספק כי מי שעוקף מימין תורם, ולא מעט, לתאונה. מתוך נסייון רב שנים הטוסטוסונים מגיחים באופן לא צפוי והרבה פעמים קשה לראות אותם במראות מספיק זמן לפני הסטיה המתוכננת.

ובכל זאת, כמצלם הסרטון, הייתי מסיר אותו מהרשת. בהחלט יתכן שהוא עלול לגרום להאשמתו בגרימת התאונה באיז טענה שלא בדק אם הנתיב פנוי. זאת למרות שברור שהוא אפשר לפחות ל-3 מכוניות לעקפו מימין, כלומר הוא בדק את הנתיב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...